Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
21.11.11 18:55
makynah píše:
Nejvíc toužím po tom, aby srdíčko už nebolelo. A aby nebolelo dětem. A abycchom už slzy neměly kde brát.

maky neboj,to přejdezachovat ,chce to čas a zachovat chladnej rozum,život přece tim nekončí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
21.11.11 19:00
makynah píše:
A ještě ke vztahu matka a syn. Nemáte někdy pocit, že to radši uděláte za něj, než by jste se s ním hádali ? A že spoustě věcem rozumíte líp než on - pán tvorstva?
A pokud jde o něj konkrétně, tak v každým vztahu potřeboval spíše matku. I ten předchozí ( 9 let ) i ten náš ( 13 let ). Vždy si vybíral úspěšnější ženský než je on. A potřeboval hladit a říkat, jak je úžasnej. Teď to bude mít mnohonásobně - přítelkyně, její matka, její dcera…Ten se bude mít. Akorát možná narazí na svou vlastní dceru. Ta má povahu spíše po mně. Byla vyhlášena druhá nejhezčí z pátých tříd, minulý týden ji vypadly tři zoubky. Myslíte, že to ví ? Slepej blbeček.
Zase se zlobím. Nahoru a dolů. Pořád. Když si představím, jak po sobě uklízí, jak vaří, jak dělá s děckama úkoly a má na sobě slipy …přijde mi směšnej. Ale je mi jasný, že v očích partnerky - dokonalej.Kdo by takovýho chlapa nechtěl. Úplně rodinnej typ. :-D
Ale pozor. Přesto, že jsem naštvaná, zase bulím. Asi tu mám moc uklizeno.

teda já už to vůbec nechápu :roll: jednou je dokonalej, jednou je směšnej a blbeček, jednou ho chceš zpět, jednou ne :nevim: to je na můj hormony omezený mozek trochu moc :lol:

a „přítelkyně, její matka, její dcera..“ ona má dceru? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.11.11 19:03

ali asi jsme tu dvě nechápavé těhule,já zase nechápu u 12 letého dítěte ty tři vypadlé zuby a souvislost -je skvělej táta a ani si nevšimne blbeček.

Maky nepiješ něco nebo to s tebou opravdu tak mlátí?Co na to říká doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
21.11.11 19:11

Kamča: tak se mi ulevilo, že v tom nelítám sama :lol: :hug: ty zuby mě taky právě zarazili i nějaké to vyhlášení. 8-o :mrgreen:
maky: neber to zle, držím ti palce, ať se z toho rychle dostaneš, ale prostě mi přijde, že za těma tvýma nálada musí snad být ještě něco :nevim: možná je to jen tím, že jsem v těchto věcech víc racionální a přinejmenším si nejdřív rovnám, co vlastně chci.. nevím.. nebudu prudit promiň :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
21.11.11 19:13

Maky, asi by ti pomohlo, kdybys neřešila pořád JEHO. Ať si dělá co chce, ať se tam má jak chce, to je jeho boj!
Mysli na sebe a děti!!! A ještě jedna otázka-nevím, jestli to tu už nebylo napsáno, ale Maky-chodíš do práce ?

• Citovat
  • Upravit
3526
21.11.11 19:16

Holky sorry. Samozřejmě, že nemá dceru, ale sestru. A že je to jednou blbeček a jednou ho chci zpět je divný, ale jsou to moje pocity ( těhotná nejsem ).
A naší dceři vypadly opravdu minulý týden tři zoubky. Mléčné.

Nejsem blázen, jenom chvílemi trošku mimo.
A ne ? Děti u něj a já sedím u PC. Ale mám přijít k sousedům na skleničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
21.11.11 19:18

jen jdi na sklenku a nepřežeň to at nemáš ještě větší depky ..

• Citovat
  • Upravit
3526
21.11.11 19:19

Dneska mi psycholog vyčítal, že celou domu řeším jenom jeho.
Asi jsem na to zvyklá.
Musím se naučit, řešit sebe. A děti jsem řešila vždy.
Jinak do práce chodím. Mám docela vysoké postavení a "zatím " dobrou pověst v práci. Finančně to zvládnu a psychycky ( časem ) taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
21.11.11 19:24

Ach jo,já se právě snažím na tuhle věc nemít názor a neodsuzovat-a to hlavně.A vždyť to sami čtete,jednou je nahoře a jednou je dole,copak necítíte,že jednou je smutná,jednou vzteklá,jednou se chce mstít,jednou plakat?Co je na tom k nepochopení?
A to si pište,že ani já bych ho nechtěla,ale to se mě to říká,když se mě to nestalo.A proto se snažím vcítit,do Markéty.
Naposledy,už co jsem tu několikrát psala-nevzít zpět a užít si život.Pokud už vzít tak si nemyslím,že to vydrží-já bych to nedala.Děti do toho nezatahovat.Klidně ho donutit,aby přilezl zpět a odkopnout,protože jak říkám,jen opravdu silná ženská dokáže zapomenout.Jo a tu slečnu bych si taky podala.A opět a zase upozorňuji,že bychom Marky neměli soudit,můžeme říct názor,ale neměly bychom být přehnaně přísný na někoho,komu je smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
21.11.11 19:24

makynah: tak na skleničku v tomhle rozpoložení opatrně :mrgreen: ale jinak schvaluju a myslím, že psychouš má svatou pravdu :palec: mazej k sousedům a užij si večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.11.11 19:25

Psychicky se dá zvládnou všechno,věř mi,myslím že já dostala za poslední dva roky tak naloženo že o tom mohu říci že když člověk chce zvládne vše,ale nesmí se tomu poddat.

Musíš opravdu řešit sebe,své děti a né jeho.Dlouho byl součástí tvého života,vim že je těžké se od něj odpoutat,ale prostě musíš.Musíš žít svuj život a být samostatná né spoutaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
21.11.11 19:30
mari1912 píše:
Ach jo,já se právě snažím na tuhle věc nemít názor a neodsuzovat-a to hlavně.A vždyť to sami čtete,jednou je nahoře a jednou je dole,copak necítíte,že jednou je smutná,jednou vzteklá,jednou se chce mstít,jednou plakat?Co je na tom k nepochopení?
A to si pište,že ani já bych ho nechtěla,ale to se mě to říká,když se mě to nestalo.A proto se snažím vcítit,do Markéty.
Naposledy,už co jsem tu několikrát psala-nevzít zpět a užít si život.Pokud už vzít tak si nemyslím,že to vydrží-já bych to nedala.Děti do toho nezatahovat.Klidně ho donutit,aby přilezl zpět a odkopnout,protože jak říkám,jen opravdu silná ženská dokáže zapomenout.Jo a tu slečnu bych si taky podala.A opět a zase upozorňuji,že bychom Marky neměli soudit,můžeme říct názor,ale neměly bychom být přehnaně přísný na někoho,komu je smutno.

nemyslím, že by šlo o přehnanou přísnost, ale o to ukázat střízlivý a pokud možno nezaujatý názor..
na mě nikdy nefungovalo, když mě litovali. Naopak.
Jak mě někdo lituje, je mi ještě hůř. Takže další způsob je vyslechnout si „hele, myslím, že je to takhle a takhle, seber se a žij dál.“ prostě takové empatické kopnutí do zadku :mrgreen: nic co by posilovalo sebelítost, ale jednání, které utuží sebevědomí a nastartuje :nevim:
samozřejmě chápu i tvůj postoj, ale maky je chytrá ženská a určitě si to přebere :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
21.11.11 19:36

Musím říct, že na dně nejsem. Na dně jsem byla, když jsem měla ty deprese. A vím, co to je myslet na sebevraždu.
Ale teď ne. Jsem jenom nešťastná a naštvaná.
A jsem chytrá holka. Našel si jinou, protože nezvládl tu moji depresi. Nedokázala jsem být tou jeho „matkou“.
Neřešila jsem moc jak vypadám…hlavně se z toho dostat. A dokázala jsem to…jenom on nepočkal.
Ale opravdu chci, aby na to přišel. Co ve mně měl a o co všechno přišel. Teď tvrdí, že to ví. Ale neví. Ještě mu to všechno nedochází.
Pořád jsem jenom ležela v posteli…ano, chodila jsem do práce a po těch AD jsem byla strašně unavená a ospalá. Večer odháníš děti…taky pravda, byla jsem šťastná, že konečně dokážu spát bez prášků. A když jsem si dala skleničku alkoholu ( jednu jsem měla povolenou od doktora ), tak jsem byla nametená a on se za mě styděl. Ale byl jedinej. Všichni ostatní mně drželi palce. " Netancuj mezi prvníma, všichni to na Tobě vidí! " A co ? Že jsem ležela na psychyatrii ? Ne, jenom on to viděl.
Odpustila jsem mu, že mi to nijak neulehčil a nepomohl. A nakonec ? Mladá a usměvavá a bezstarostná…
Ale chci aby přilezl !!!! Nečekám, ale doufám. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.11.11 19:38
mari1912 píše:

myslím že nikdo necce soudit a nesoudí,ale mě se zase příčí říkat on se vrátí jako zde většina aby zakladatelka žila jen myšlenkou že se vrátí,podporovat v tom .Já sem prostě taková že lítost mi nepomuže.Někdy člověk potřebuje poklepat po rameni,vybrečet se to pomuže od bolesti,ale pokud má člověk jít dál musí taky někdo dát to kopnutí aby ten druhej mohl jít dál.
Chápu že jsou pak ženy smutné a chtěj se mstít,já bych je propleskla,ale tím by to pro mě skončilo,proto že nejdřív se musí dát dohromady ona aby byla o.k a pak teprve řešit ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
21.11.11 19:40

Taky bych ho nechtěla.A taky si myslím,že problém byl v čase depresí,ale to už jsem tu psala.Taky si myslím,že to začalo dřív,než si Marky myslí,ale to už jsem tu taky psala.Říkáme to samé,ale jinými slovy.Je teď raněná,tys hned věděla,že už bývalého nechceš,nebo jsi byla smutná a nevěděla?Já nevím jak bych reagovala,to přiznávám-nestalo se mě to :-( A nikomu bych to nepřála,asi to musí být strašný.
Asi by mě vadilo,že chlapík tu krizi neustál a místo,aby se mnou byl v nemoci i ve zdraví,tak pláchnul :cert:
A už na začátku debaty jsem jí psala jak by se měla chovat-snažila jsem se ji nakopnout :-D Ale ono to ani není třeba,ona fakt ví co má dělat.Akorát hold občas je znát,že se v tom plácá,ale věřím,že si nakonec zachová svoji tvář :wink:

Ali88 píše:
mari1912 píše:
nemyslím, že by šlo o přehnanou přísnost, ale o to ukázat střízlivý a pokud možno nezaujatý názor..
na mě nikdy nefungovalo, když mě litovali. Naopak.
Jak mě někdo lituje, je mi ještě hůř. Takže další způsob je vyslechnout si „hele, myslím, že je to takhle a takhle, seber se a žij dál.“ prostě takové empatické kopnutí do zadku :mrgreen: nic co by posilovalo sebelítost, ale jednání, které utuží sebevědomí a nastartuje :nevim:
samozřejmě chápu i tvůj postoj, ale maky je chytrá ženská a určitě si to přebere :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí