Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3526
21.11.11 22:26

Už se i usmívám. volala mi máma a řekla, že je na mě pyšná. Že čekala, že budu troska, ale že jsem ji překvapila.
Povzbuzení maminky lze u ní očekávat, tak maximálně jednou za deset let. :-D
Holky dobrou noc. Ale zítra Vás budu určitě zase otravovat. Tak se na mě nezlobte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
21.11.11 22:32
:kytka: :mavam: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
31744
21.11.11 22:37

:mavam: já si myslím,že od toho tu jsme,povzbudit se,ale možná se i nechat povzbudit.
Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
22.11.11 08:48

Já nevím, ale připadá mi, že radíte rozvod, ale vůbec nevíte jaké měli manželství..
Já jsem pro udržení - není to pro děti žádná obět přece, zkusit to můžou..
Zakladatelka nepsala ,že se hádají, rvou , nadávají..Pro děti je jejich vztah podle mě naprosto v pořádku..
Chápu, že vaše zážitky z dětství nejsou pozitivní, ale nepřišlo mi, že do této doby by měla zakl. hrozné manželství ve kterém by děti trpěly..
To ted se v noci budí s pláčem a jekotem a chtějí spát s maminkou :nevim:

Opravdu byste ho kopli do prdele, kdyby předešlích 12 let bylo v pohodě, pak přišel s prosíkem , posypal si hlavu popelem a chtěl být ten nejlepší tatka a manžel na světě?? Opravdu by to nestálo za to zkusit, alespon kvůli dětem?

Mě přijde ,že byl naprosto průměrný manžel a tatínek, takové jako máme doma my a milujeme je..Nyní udělal velkou chybu a blbost..A najednou je všechno špatně? Nestojí za to?

Podle reakcí dětí vidím, že ho milují a nepřijde mi, že se jim ulevilo ,že vypadl! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
22.11.11 09:54

Ještě jednu věc..
Mám dojem, že zakladatelka dost přeceňuje „všechno, co pro manžela dělala“. Z vlastní zkušenosti mám pocit, že chlapi domácí péči zdaleka nepřikládají takovou váhu, jak si my ženské myslíme. Rozhodně to není nic, co by ovlivnilo jeho rozhodování o tom, s kým bude. Raději bude jíst rohlíky se sýrem a sám vařit s ženskou, se kterou si má co povídat než s manželkou, se kterou si nerozumí. A když ho milenka pochválí, že je úžasně šikovný a výborně vaří, třeba ještě bude vařit rád :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
22.11.11 10:51

hele já myslím ,že je úplně jedno co markétka píše ,ale že něco píše a tím to ze sebe dostává .. :huban:

• Citovat
  • Upravit
Nevernej12
22.11.11 11:01
chuanitka píše:
Ještě jednu věc..
Mám dojem, že zakladatelka dost přeceňuje „všechno, co pro manžela dělala“. Z vlastní zkušenosti mám pocit, že chlapi domácí péči zdaleka nepřikládají takovou váhu, jak si my ženské myslíme. Rozhodně to není nic, co by ovlivnilo jeho rozhodování o tom, s kým bude. Raději bude jíst rohlíky se sýrem a sám vařit s ženskou, se kterou si má co povídat než s manželkou, se kterou si nerozumí. A když ho milenka pochválí, že je úžasně šikovný a výborně vaří, třeba ještě bude vařit rád :nevim:

Jojo .. tak tohle to je pravda ..
Myslím, že většina chlapů žila nějakou dobu sama, tak že si nějaký domácí práce prostě nepřipouští a vědí, že poprali se s tím jednou, poperou se znovu a při rozhodování to hraje jen nepatrnou roli, kterou ženský (občas) přeceňujou.

• Citovat
  • Upravit
3526
22.11.11 12:22

Ahoj. Nic nepřeceňuuju. Vím, že mu bude chutnat i chleba se sýrem.Ale o tom, že si budou mít o čem povídat…Dneska jsem s ním zase mluvila. Kvůli dětem. Povídal co v práci. A nemyslím si, že by jsme si nerozumněli.Spíš jsem cítila, že se mi vzdaluje. Ale až potom, co jsem poznala, že se zamiloval.
Včera jsem se rozhodla, že mi vrátí klíče od bytu.
Nelíbilo se mu to. Prý proč jsem se tak rohodla. Jednoduše. Musím se od něj odpoutat. Řekl, že chápe.
Toť vše ze dneška.
S dětma jsem byla u psychologa. ty řekli po sezení s nimi zajímavou věc. Že by oba potřebovali, aby tatínka aspoň 14 dní neviděli. Aby si zvykli na to, že odešel a že to pendlování mezi námi není moc dobré.
Ale ho by ho asi zničilo. A nejsem si jistá, jestli by se to i dětem líbilo. ZA týden musíme přijít zase, tak se domluvíme. Co vy na to ? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
22.11.11 12:26

Ahoj, sleduju tuto konverzaci od začátku. Podle mě psycholog ví co a proč říká, já bych ho osobně poslechla :nevim: A jinak, ty se v této situaci ohlížej jen na dobro svoje a svých dětí. On odešel. Takže absolutně neřeš, jestli by ho to zabilo nebo ne.

Příspěvek upraven 22.11.11 v 12:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
22.11.11 12:37
makynah píše:
Ale ho by ho asi zničilo. A nejsem si jistá, jestli by se to i dětem líbilo. ZA týden musíme přijít zase, tak se domluvíme. Co vy na to ? :nevim:

8-o 8-o 8-o
Ty v této situaci bereš ohled na to, že by ho to zničilo? 8-o A on bral nějaký ohled na tebe a děti? Snad mu bylo jasné, když šel za milenkou, že s dětmi bydlet nebude :nevim:
Já bych mu teda řekla, že psycholog to doporučil a že byste to měli vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
22.11.11 13:11

Prospěje to dětem i jemu..Oni se uklidní a on konečně na 100% pocítí dopad svého rozhodnutí odejít..Furt to vypadalo jen jakoby se přemístil o kus dál a děti za ním lítaly jak splašený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
22.11.11 13:12

OK. Proberu to s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
22.11.11 13:24

Určitě jsem taky pro vyhovět dětem, o ně jde přeci nejvíc, jenom doufám, že nebude tvrdit, že jsi je naočkovala, snad takový není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
22.11.11 13:25

není. Věděl kdy jdeme a nevyšlo mu to. Tak jsi napsal příští týden - uvidíme. Nic před ním netajím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.11.11 18:48

lizbeth tady nejde o rozvod,už už bydlí jinde s jinou ale o to aby se zakladatelka nezbláznila s čekání až se vrátí.

Zakladatelko já bych to nechala na dětech .Myslím si že kolikrát ví víc než psycholog.Pokud jim dělá dobře být s váma obouma tak at jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí