Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1291
22.11.11 19:26

Tak decka sou uz dost velky, aby vedeli, co je pro ne dobry, ale toho ppsychologa bych taky nepodcenovala, asi by bylo nejlepsi to probrat napred s manzelem a pak i s deckama… a kdybyste se rozhodlli poslechnout psychologa, tak by to slo navlict tak, ze by manzel na ctrnact dni nekam odjel (treba na hory?), aby to nebylo takovyto „tata je doma, ale ja za nim nemuzu“… anebo odjed s deckama na dovcu ty, aspon prerusis stereotyp prace/deti/emimino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
22.11.11 19:36

Kamčo mě jen přišlo, že je na zakl. vyvíjen tlak, že by byla hloupá, kdyby NÁHODOU chtěl zpátky a ona na to přistoupila..
Tohle by si měla rozhodnout jen ona..Nikdo s nimi 12 let nežil v domácnosti, tak nemusí přenášet svoje zkušenosti na jejich stále ještě trvající manželství..
Zakl. také podporuji, chápu jí, ale radikální řezy nemám moc ráda..V tomto případě mi nepřipadají fér. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
22.11.11 19:43

Ahoj Markét, někde už jsem psala, že psychologie je věda. Věda = bádání. Psycholog může poradit. Neznamená to však, že když se jím budeš řídit, bude to tak správně a bude to vyhovovat dětem. Na druhou stranu by bylo dobré zjistit, jak by reagovaly děti na to, že neuvidí tátu 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
22.11.11 20:32

Ahoj holky.
Dorazila jsem ze cvičení, v ledničce mám těsto na perníčky a dneska jsem ani nebrečela. Ještě zkontrolovat aktovky a do hajan.
Nechám to na dětech. Právě s ním děti telefonují a mně píchá u srdíčka. Jdu na ty aktovky. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
22.11.11 22:41

:palec: přesně moje slova :pankac:

saracenka píše:
hele já myslím ,že je úplně jedno co markétka píše ,ale že něco píše a tím to ze sebe dostává .. :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
23.11.11 04:16

já myslím, že touhle diskusí stejně jen pomůžeme zakladatelce se vypovídat a podívat se na to z různých stran, případně vyslechnout cizí poznatky ze života. :nevim: Je evidentní, že se stejně rozhodne sama a za mě - myslím, že jí to celkem jde. I ten psycholog byl dobrý tah a určitě bych ho poslechla.

maky: Pokud se ti to zdá moc dlouho, co zkrátit dobu na týden? a další týden stejně jde s vámi i tatínek, jestli jsem to pochopila správně. :nevim:
Podle mě by si to děti měly vyzkoušet.. normální školní týden, kroužky a klasický režim a na víkend plán s mámou, druhý víkend plán s tátou? Až se to srovná, můžou přece chodit, jak budou chtít.. :nevim:

K provokaci o střídavce se vyjadřovat nebudu.. založ si svojí diskusi a necpi nám to sem. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
23.11.11 04:34

ahoj necetla jsem celou diskuzi jen jsem cetla zakladajici prispevek .. muj ex manzel se dal taky dohromady s mou kamaradkou vlastne nasi spolecnou byli jsme spolu 10let najednou vse bylo pryc ..dodnes si pamatuji jak sedel za stolem a ja sla se synem na bazen …sedel tam , pil kafe a cetl si …vratila jsem se po dvou hodinach domu a v kuchyni mi zbyly pouze ctyri stolicky … a na letisti a skrinich vzkaz .. pro to si prijedu pozdeji … shroutila jsem se jako domecek z karet .. jsme 4roky od sebe jasi nasla pritele kdyz jsem byla ve 3tim mesici odesel o nas k jine … dalsi pecka mezi oci .. narodila se anicka a ja uz chlapy nechtela ani videt .. ted mam pritele (dalsiho) jsme spolu sedm mesicu jsem stastna a spokojena .. miluje me i anicku i kdyz neni jeho a my zase ho .. za celou dobu jsme si nerekli osklive slovo nepohadali se … anicka mu rika tata a on mi dnes do ucha poseptal jak je to krasne a jak je hrdy kdyz „nase dcera“ mu rika tata …kdyz se ji pred nekym zastava nebo s nekym o ni mluvi rika „moje dcera nebo moje holcicka“… a tak si rikam , ze bych vlastne tem zenskym co mi odloudili otce mych deti mela podekovat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
23.11.11 07:15

Do noci jsem o tom přemýšlela. O tom, co řekla ta psychožka. Probírala jsem to s mámou, s tchýn. Rozhodla jsem se. Syn včera zase brečel, Dcera dneska ráno.
On už má svůj život. A my tři se musíme dát dokupy a dětí musí pochopit, že je opravdu pryč. Upřímně. U mě jsou doma a u "tety " se necítí a chtějí být se mnou. Večer jsem volala manželovi, že chci zkusit to, co říkaly. Tři týdny nám má nechat, ať se z toho seberem. Ať se konečně naučíme žít bez slz. Jako tříčlená rodina.
Hrozně brečel. Ale pak mi napsal, že s tím souhlasí.
A štědrý večer strívíme u tchýně. Asi by jsme to opravdu nezvládli, kdyby mu pravidelně pípali SMS a nakonec by odešel.
Musíme konečně začít znovu. Bez něj. On si to vybral a my to musíme zvládnout. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
23.11.11 07:55

Market preju silu, abyste to rozhodnuti zvladli uskutecnit, a hlavne, aby to pomohlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
23.11.11 18:44

Tak jsem zase tam, kde jsem byla. Na dně. Teď volal. Zítra chce děti a na víkend taky. K psychologovi chce jít taky ( najednou ).
Nevrátí se. On se prostě zamiloval.
Je z něho cítit, jak si je jistej. Že konečně potkal tu pravou.
Jak mám na ty roky zapomenout ?
Nám bez něj bude opravdu líp, ale kdy to pocítím i já ? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.11.11 19:01
makynah píše:
Tak jsem zase tam, kde jsem byla. Na dně. Teď volal. Zítra chce děti a na víkend taky. K psychologovi chce jít taky ( najednou ).
Nevrátí se. On se prostě zamiloval.
Je z něho cítit, jak si je jistej. Že konečně potkal tu pravou.
Jak mám na ty roky zapomenout ?
Nám bez něj bude opravdu líp, ale kdy to pocítím i já ? :,(

maky ale vždyt to bylo jasné že se nevrátí.To je přesně to o čem sem ti psala že si nemáš dělat žádné naděje!Pak to bude bolet pořád a kdy to pocítíš je jen na tobě-.Pokud budeš pořád depkovatět tak to nemusíš pocítit celej život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
23.11.11 19:09

Víš, ale já věřím, že se vrátí.Opravdu.
Nebudu se na to upínat.
Teď ho jenom vůbec nepoznávám. Na jednu stranu brečí…promiň, promiň… a na druhou stranu je tak suveréní, jako nikdy ! nebyl.
Cítí se být konečně milován a jako doceněný chlap. To mi tak připadá.Konečně doceněný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.11.11 19:14
makynah píše:
Nebudu se na to upínat.
Teď ho jenom vůbec nepoznávám. Na jednu stranu brečí…promiň, promiň… a na druhou stranu je tak suveréní, jako nikdy ! nebyl.
Cítí se být konečně milován a jako doceněný chlap. To mi tak připadá.Konečně doceněný.

nech ho jít.Tím jak se ho ptáš,jak se na to upínáš neničíš jen jeho,ale hlavně sebe.prostě se nevrátí a nemáte spolu být.Nauč se žít sama za sbe a tak se neupínat a zvlášt né na chlapa.Prostě tě nemiluje,miluje jinou a i když je to smutné hold k sobě nepatříte a třeba potkáš někoho kdo k tobě patřit bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
23.11.11 19:31
makynah píše:
Nebudu se na to upínat.

ver,ze se nevrati,vzdycky je to lepsi a kdyby nahodou jo,tak budes prekvapena,ale taky uz treba uplne jinak,protoze budes jina
podle me kdyby se mel vratit,tak jenom proto,ze uvidi,ze ho nepotrebujes a hazis na nej bobek,to je podle me jedine,co ho muze rozhodit
a ze je konecne doceneny ??To jako obvinujes sebe nebo co ???
Prosim Te zacni opravdu myslet na sebe a deti,mej se rada a ja proste verim tomu,ze kdyz si budes rikat nevrati se,tak se das rychleji do kupy a je i vetsi pravdepodobnost,ze treba jo,clovek nikdy nevi
ale snaz se tomu neverit

• Citovat
  • Upravit
káťa
23.11.11 19:32

Musím dát za pravdu Kamče - nečekej, že se vrátí. Zbytečně si dáváš plané naděje a užíráš se v nejistotě. Ber jako bernou minci a jistotu, že se prostě nevrátí a ty jdeš dál. Bude to moc bolet, ano, ale přebolí to a jednou budeš milovat někoho jiného. Pokud pořád budeš ve skrytu duše doufat, nemusíš se od toho dna odrazit ještě hodně dlouho. Ber ho jako uzavřenou kapitolu. A rovněž styk a komunikaci s ním bych se snažila omezit na naprosto nezbytné minimum, tj.co je třeba si říct ohledně dětí. Nic víc s ním neřeš. Proč??? Kdy, kde, v kolik předá děti a šmytec, na co ho pořád pozorovat a trápit se tím :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky