Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
makynah píše:
Ani nevíš, jak já se bojím vánoc. Ale překonám se a musí to být nakonec fajn.
Maky, po vánocích si oddechneme a Nový rok nám určitě připraví svým způsobem nový začátek, věř tomu…
já si to říkám každý den…už aby to bylo…
Já byla dvoje vánoce sama.Mě teda neopustil,ale já jeho,ale i tak to bylo smutný.A tak jsem jedny vánoce byla u kamarádky co taky byla sama a musím říct,že jsem nezažila klidnější vánoce bez stresů
V klidu jsme se doplňovaly,jedna řízky balila,druhá je smažila,u toho drink,děti byly na náměstí na stromečku,pak se vrátily-no super,fakt.
No a ty druhé jsem pozvala moji mami se synovcem,kterého má v péči,takže nakonec to taky dopadlo dobře.Ale to víš,že mě bylo ouvej,přece jen o vánocích má člověk pocit,že chce tu úplnou rodinu ![]()
makynah píše:
Příspěvek upraven 23.11.11 v 22:40
Sem sama sebe navnadila,a asi si jí zkusím znova přečíst ![]()
saracenka píše:mari1912 píše:jojo řeka bohů je úžasná čte se jedním dechem
No knížky to je moje,ale v poslední době jsem tady na emiminuAle knížku,kterou můžu doporučit je Řeka bohů-skvělá knížka z dob faraonů
Myslím,že brzy a to myslím jako že hodně brzy začni řešit úpravu poměrů dětí po rozvodu.Neznamená to,že se hned budeš rozvádět,tam se určuje jen,kdy budou děti chodit k tatínkovi a alimenty.A hlavně mu dáš najevo,že se smiřuješ s jeho odchodem..
taky si myslím ,že by ten začátek roku mohl přinést změny k lepšímu,nevim říkam si to už pár let ![]()
já jí měla půjčenou i ten druhej díl ,taky pěknej ,ale ten první byl úžasnej
Ten třetí taky výbornej,ten čtvrtej bych nedoporučila,ale chtěla jsem tu ságu mít přečtenou,tak jsem to dala ![]()
saracenka píše:
Život bez chlapa - život bez smradu z jeho prdů a ponožek. Člověk ušetří hromadu peněz za maso na řízky a pivo. Dále člověk ušetří hromadu času za uklízení pohozených hadrů, nádobí atd. A v neposlední řadě ušetří nervovou soustavu. Život bez chlapa a jeho krkání a prdění by zase nemusel být až tak špatný, zvláště v případě, že máš vlastní bydlení a nejsi na něm nijak víc závislá. V tvém případě bych se vrhla do života a dělala věci, které jsi doposud dělat nemohla.
mari1912 píše:
Já byla dvoje vánoce sama.Mě teda neopustil,ale já jeho,ale i tak to bylo smutný.A tak jsem jedny vánoce byla u kamarádky co taky byla sama a musím říct,že jsem nezažila klidnější vánoce bez stresůV klidu jsme se doplňovaly,jedna řízky balila,druhá je smažila,u toho drink,děti byly na náměstí na stromečku,pak se vrátily-no super,fakt.
No a ty druhé jsem pozvala moji mami se synovcem,kterého má v péči,takže nakonec to taky dopadlo dobře.Ale to víš,že mě bylo ouvej,přece jen o vánocích má člověk pocit,že chce tu úplnou rodinu
makynah píše:
To přijde. Po Novým roce začnu. Právě před chvílí volal dětem tatínek. Jedno brečí v posteli a druhý se schovalo do obyváku a taky brečí. Jdu za nimi zalést a povídat si. Dobrou a krásnou noc.
mari1912 píše:
Ten třetí taky výbornej,ten čtvrtej bych nedoporučila,ale chtěla jsem tu ságu mít přečtenou,tak jsem to dala
saracenka píše:
počkej četla jsem to až do jeho smrti tak kolikátej to byl díl?
makynah píše:
To přijde. Po Novým roce začnu. Právě před chvílí volal dětem tatínek. Jedno brečí v posteli a druhý se schovalo do obyváku a taky brečí. Jdu za nimi zalést a povídat si. Dobrou a krásnou noc.
ma spatny svedomi a tak se snazi u deti,ale neuvedomuje si,ze timhle jim spise ublizuje
jak uz psali holky,chce to pevny pravidla,kdy budou u nej a ne ,ze si tatinek zavola nebo prijde kdy chce,ty deti v tom museji mit pekny zmatek
Ve čtvrtým obživne ![]()
saracenka píše:mari1912 píše:počkej četla jsem to až do jeho smrti tak kolikátej to byl díl?
Ten třetí taky výbornej,ten čtvrtej bych nedoporučila,ale chtěla jsem tu ságu mít přečtenou,tak jsem to dala
saracenka píše:
Nenech to takhle.A s dětma se od teď o tom bav,jen když se tě budou ptát a snaž se říkat jim,že už jsi v pohodě a že ani u nich se moc nezmění,že tatínka mít budou pořád.Tohle by jim vážně neměl dělat.Pokud se mu stýská,tak ať se zapře a neubližuje jim víc,než už to udělal ![]()
jojo řeka bohů je úžasná čte se jedním dechem