Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
saracenka
24.11.11 13:10

hele prostě a jasně dětem řekněte ,že je oba miilujete nade vše ,na tom se nikdy nic nezmění at se děje cokoliv ,ale ted je to jinak ,otec bude žít jinde s jinou a děti bude vídat třeba ob týden na celý víkend .. :think:

• Citovat
  • Upravit
14721
24.11.11 16:02
makynah píše:
Teď jsem is s ním dopisovala. Po dobrém. Strašně mi chce a dětem pomáhat. Jenže zatím se to míjí účinkem. Musí jim říct, že se nevrátí. Oni na to pořád čekají.Dneska máme doma sraz, musíme to probrat.Učitelka mi řekla, že se synovi málo věnuju. To mě opravdu rozbrečelo. Síli už tahám sna d z paty.

A učitelka ví, co se u vás děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
24.11.11 17:18

Hele, možná by to chtělo promluvit si s učitelkou a jednoduše jí nastínit co se děje, aspoň bude moct reagovat na situaci, ono je to těžký jestli nic neví! Pokud je dobrá a je s ní řeč, tak by to určitě zohlednila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
24.11.11 17:38

Učitelka ví, co se děje. Staník se před 14 dny vyplakal učitelce do náručí.
Jinak od nás právě odešel manžel. Po dobrým jsme se domluvili na tom, že nám nechá tři týdny. Pobavili jsme se o penězích. Nevypadá vůbec šťastnej. Dokonce nám navrhoval, že nám bude vozit větší nákupy. Abych to nemusela tahat. Upozornila jsem ho, že „jí“ by se to asi nelíbilo. Řekl, když se s tím nevyrovná, tak nevyrovná. Bylo mi s ním dobře a zvládla jsem to ! ( bez slz ).
Asi se budete zlobit, ale řekla jsem mu, že mám v kalendáři napsaného 30.března 2012. To bude přesně půl roku co odešel. Do té doby má šanci se vrátit. Pak už ne. Neřekl nic, ale přišlo mi, že je rád. ( Možná jsem najivní ).Ale jsem ráda, že jsme se po dobrým ve všem domluvili. Vlastně tak, jako celý ty roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.11.11 18:41

Být tebou tak o ní vůbec nemluvím ( jak se jí líbí jeho nákupy a tak), za prvý to může působit jako ironické rýpnutí, ale spíš to vypadá, že jí chceš schazovat, ale tím schazuješ sebe..Vůbec bych o ní nemluvila..

S tím datumem mi to přijde dobré - ale hlavně pro tebe..nemusíš se ted upínat na každé volání na každý rozhovor..myslet si, že možná zítra si to rozmyslí..Prostě jsi si dala nějakou mez a ted na to můžeš přestat tak intenzivně myslet. Můžeš to vypustit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
24.11.11 19:00

Tuo ucitelkou se netrap… mozna to tak nemyslela, nebo to naopak rekla schvalne, aby se dozvedela nasledne nejake podrobnosti az se bude obhajovat - lidi sou ruzny, tak na to nemysli… jo a s tim terminem mi to prijde taky dobrej napad - jen to chce ho dodrzet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
24.11.11 19:28

Tak jo. Ještě dotaz. Dneska jsem si přivezla nový garnyže. Záclonu už mám. Kamarád ( šťastně ženatý ) :nevim: i manžel se nabídli, že mi ji přivrtají. Tak kdo ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
24.11.11 19:32

kamarád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
24.11.11 19:35

taky hlasuju pro kamarada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.11.11 19:43

Rohodně manžel - stále ještě je to manžel a můžeš tím otrávit milenku..
Kamarád je šťastně ženat, tak at to tak zůstane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
24.11.11 19:45

Já bych si připadala,že se bez něj neobejdu a to by mi vadilo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
24.11.11 19:46

kamarád ať přjde s manželkou,aspoň pokecají:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
24.11.11 19:47

Jasně, že kamarád. už jenom proto, aby manžel viděl, že není jediný chlap na světě ;)

Jinak Maky - taky souhlas s tím, abyste s manželem všechno podřídili tomu, aby co nejméně trpěli děti. Přikláním se k tomu, co už tu psaly holky - chtělo by to nějaký řád. Např. jeden určitý den v týdnu a třeba každý druhý víkend. A pořádně jim vysvětlit, že je máte oba rádi nejvíc na světě.

• Citovat
  • Upravit
12978
24.11.11 19:50

Já bych to po manželovi chtěla hlavně z toho důvodu, aby ta druhá viděla, že stále tu jsou nějaké závazky, které nezmizí lusknutím prstu..Né proto, že bych se bez něj neobešla..
Ale chápu, že každý to cítí jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
24.11.11 19:52
macinka85 píše:
kamarád ať přjde s manželkou,aspoň pokecají:)

Prima nápad :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria