Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3526
26.11.11 18:46

Tak zase dole.
Děti jsou naprosto v pohodě a dokonce syn řekl, že mu to nevadí, že tátu neuvidí.
Teďka ale s tátou mluvili a já ! jsem začala brečet.
Chybí mi. Ale děti jsou opravdu v pohodě. A já jim záviděla, že ho můžou jenom slyšet.Prý byl smutnej.A celej den s tetou nakupovali dárky.
A já ani nevím, za co je dětem koupím já.
My jdeme na ty perníčky a za hodinku přijede švagrová na noc. Tak skočím ještě pro lahvinku vínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
26.11.11 19:14

Ahoj,

drzim vam palce, najma detom, aby to zvladli. Snad sa to na nich nepodpise ani teraz, ani v buducnosti. Chlap by mal mysliet hlavou a nie niecim inym - ked raz mame deti, je nasou povinnostou im zabezpecit stastne detstvo, a nie im ho ruinovat kvoli vlastnym sebeckym zaujmom. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
27.11.11 09:32
Theulina píše:
Maky,jsme na tom stejně, vím to pár dní..Nejhorší je, že máme taky děti, dvě, jedno necelé čtyři a teď máme holčičku šestitýdenní..Je mi šíleně, vůbec nevím co mám dělat, jak to vše bude..A to jsme si cca před čtyřmi měsíci brali hypotéku, vůbec nechápu jak mohl tak zblbnout a pro max. tři měsíce co to spolu natajno táhnou všechno opustit..Zatím tu prý bude - do Vánoc..Jsem zralá na psychiatra, mám strach že přijdu o mlíko, do toho máme ještě psa, starostí nad hlavu, je mi moc zle..

Je mi to líto, že těchto případů je tolik a ještě máte doma čerstvé miminko, to je fakt k pláči :,( , doufám, že se vzpamatuje :srdce:

• Citovat
  • Upravit
580
27.11.11 13:28
sieta.m píše:
Theulina píše:
Maky,jsme na tom stejně, vím to pár dní..Nejhorší je, že máme taky děti, dvě, jedno necelé čtyři a teď máme holčičku šestitýdenní..Je mi šíleně, vůbec nevím co mám dělat, jak to vše bude..A to jsme si cca před čtyřmi měsíci brali hypotéku, vůbec nechápu jak mohl tak zblbnout a pro max. tři měsíce co to spolu natajno táhnou všechno opustit..Zatím tu prý bude - do Vánoc..Jsem zralá na psychiatra, mám strach že přijdu o mlíko, do toho máme ještě psa, starostí nad hlavu, je mi moc zle..
Je mi to líto, že těchto případů je tolik a ještě máte doma čerstvé miminko, to je fakt k pláči :,( , doufám, že se vzpamatuje :srdce:

Já to taky nechápu, ale po narození miminka se snad rozchází či rozvádí každý druhý pár v mém okolí…a to většinou proto, že si chlap najde jinou, ačkoliv jeho partnerka třeba nemá absolutně problém v tom, že by vypadala po porodu nehezky, nestarala se a v sexu taky žádný problém. To snad už si vážně raději do předu říct…chceš dítě, fajn, tak jej mít budeš, ale počítej s tím, že máš 50% pravděpodobnost, že přijdeš o partnera. Holky, nezdá se vám, že je ta dnešní doba opravdu tak nepřejícná k hodnotám jako je „rodina“? Obávám se, že bude ještě hůř a že opravdu děti budou už brát normální, že vyrůstají jen s maminkou či s náhradním tatínkem. Každopádně na zakladatelku myslím, není to jednoduché v dnešní době zůstat sama s dětmi, a není to lehké vyrovnat se s tím citově po tolika letech společného soužití…ale věřím, že to zvládne tak, jak to zvládlo tisíce žen před ní a tisíce po ní…bohužel, život je někdy příliš krutý…a někdy zase příliš krásný…ono se to zase brzy otočí :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
27.11.11 14:16

doba stojí za hovno.. tím to je… bohužel… všechno to tu souloží dokolečka a i v té pitomé televizi je to normální, stačí se podívat na ty přiblblé seriály.. chvilku je s tím, pak s tím, pak s tam tím… chlap, nebo ženská si po 5 letech manželství náhle uvědomí, že už ženu nemiluje (kdo by to byl řekl..) a tak si najde mmilenku- milence.. pul roku to tají, pak se to provalí, tak se to řeší, pak chlap- ženská odejde, všechno je vzhůru nohama a za pár let je to zpátky… se stačí podívat na ty naše seelebrity.. vždyt to je hrůza, co se tady děje… nejlepší je třeba vojtek z kabátů.. první byl s jednou, pak s Laurinovou, pak s hůlkovou, a ted je zase s někým.. našvihaný 4 děcka, ale to je uplně normální.. takovýho chlapa kopnout do zadku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
27.11.11 14:52
To je teda pěkná blbost. Je to hrozně jednoduchý všechno svait na „dobu“ a okolí. Snad si neberete chlapa, kterej je tak jednoduše myslí, že se tímhle nechá ovlivnit. Napadlo váš všechny, co tu píšete, že třeba taky jsou v tom vztahu 2 lidi a příčina může být nějaký skrytý problém? Vztah chlapa k détem je jedna věc, většina je bezpodmínečně miluje a udělala by pro ně cokoliv, ale na vztahu partnerském se musí pracovat. Uvědomte si dámy, že prostě nestačí, že se vdáte a porodíte děti. Musíte se o ten vztah starat a nevěřím tomu, že každej chlap si apriory chce někde vrznout, a proto zahýbá. Třeba hledá něco, co mu podvědomně doma chybí? Je mi jasné, že každou hned napadne dát mu to všechno za vinu, ale svět není černobílý a ani nevěra ne. Proč to většina chlapů tají? Že by byli takoví hajzli, tomu nevěřím. Většina z nich má manželku i děti ráda a nechce o ni přijít, ale ve vztahu mu něco chybí, co zažívá s milenkou. Znám příběhy i z druhé strany, kdy je nevěrná manželka a funguje to úplně stejně. Jako o celebritách to fakt není..
lopata píše:
doba stojí za hovno.. tím to je… bohužel… všechno to tu souloží dokolečka a i v té pitomé televizi je to normální, stačí se podívat na ty přiblblé seriály.. chvilku je s tím, pak s tím, pak s tam tím… chlap, nebo ženská si po 5 letech manželství náhle uvědomí, že už ženu nemiluje (kdo by to byl řekl..) a tak si najde mmilenku- milence.. pul roku to tají, pak se to provalí, tak se to řeší, pak chlap- ženská odejde, všechno je vzhůru nohama a za pár let je to zpátky… se stačí podívat na ty naše seelebrity.. vždyt to je hrůza, co se tady děje… nejlepší je třeba vojtek z kabátů.. první byl s jednou, pak s Laurinovou, pak s hůlkovou, a ted je zase s někým.. našvihaný 4 děcka, ale to je uplně normální.. takovýho chlapa kopnout do zadku…
  • Citovat
  • Upravit
496
27.11.11 14:54
sonam píše:
Ahoj,drzim vam palce, najma detom, aby to zvladli. Snad sa to na nich nepodpise ani teraz, ani v buducnosti. Chlap by mal mysliet hlavou a nie niecim inym - ked raz mame deti, je nasou povinnostou im zabezpecit stastne detstvo, a nie im ho ruinovat kvoli vlastnym sebeckym zaujmom. :cert:
To jsi napsala moc hezky… :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
27.11.11 14:58

pro adelu P2- já jsem chlap… takže to vidím z druhé strany… můžu tu uvést x případů proč se přátelé z mého okolí rozešli- rozvedli… a proč ne?? podívej se kolem sebe– krást, podvádět, odcházet od rodin je naprosto normální… ten, kdo je poctivý je většinou za vola… ženský budují kariéry, chlapa potřebují jen na děcko, aby jim je udělal a radši budou sami.. nevím, ale jsem se svojí partnerkou 12 let.. zamilovanost dávno vyprchala, jsem spolu, protože s emáme rádi, máme k sobě důvěru a máme spolu 2 děti… občas mě moje manželka vadí, občas já jí.. ale jsme spolu a neřeším, jestli je dost sexuálně aktivní, jestli má víc peněz než já, jestli byla na víně s kámoškou atd.. proč? když si budu chtít pořádně užít, zajdu si na privát, nechám tam 2 tisíce, nikdo se nic nedoví a život jde dál.. nebudu kvuli lepšímu sexu opouštět rodinu..

Příspěvek upraven 27.11.11 v 15:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
27.11.11 15:00

Já s tím nesouhlasím. Když si inteligentní člověk, tak si snad názory utváříš sám a nenecháš se tímhle ovlivnit..

lopata píše:
pro adelu P2- já jsem chlap… takže to vidím z druhé strany… můžu tu uvést x případů proč se přátelé z mého okolí rozešli- rozvedli… a proč ne?? podívej se kolem sebe– krást, podvádět, odcházet od rodin je naprosto normální… ten, kdo je poctiví je většinou za vola…
  • Citovat
  • Upravit
1309
27.11.11 15:02

a kdo ti zaručí, že je stejně inteligentní i tvůj partner?

adela,p2 píše:
Já s tím nesouhlasím. Když si inteligentní člověk, tak si snad názory utváříš sám a nenecháš se tímhle ovlivnit..
lopata píše:
pro adelu P2- já jsem chlap… takže to vidím z druhé strany… můžu tu uvést x případů proč se přátelé z mého okolí rozešli- rozvedli… a proč ne?? podívej se kolem sebe– krást, podvádět, odcházet od rodin je naprosto normální… ten, kdo je poctiví je většinou za vola…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
27.11.11 15:04

lopata: Tak snad víš, koho si bereš..

• Citovat
  • Upravit
1309
27.11.11 15:05
adela,p2 píše:
lopata: Tak snad víš, koho si bereš..

tak proč se víc jak 50% manželství rozvádí?? že by nevěděli koho si berou?? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
27.11.11 15:07

To bagatelizuješ. Snad je rozdíl, jestli se rozvedeš po roce nebo po 10 a proč..

• Citovat
  • Upravit
1309
27.11.11 15:44

já nic nebagatelizuju… hele, to je realita, rozvádí se víc jak 50% manželství.. říkej si tomu jak chceš, ale dneska partneři od sebe odchází kvůli každé blbosti… asi si myslí, že to bude jinde lepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
27.11.11 16:14

AHoj.
Taky si myslím, že na této době něco je. Za dob našich rodičů si myslím, že tolik nevěr a rozvodů nebylo. Možná uměly lépe řešit jakékoli krize.Nevím.

Jinak z mého pohledu si myslím, že ty psycholožky měli pryvdu. Děti jsou naprosto v pohodě. Udělali jsme si krásný výlet a měli se skvěle. Jenom při návštěvě hračkářství mi sami od sebe začaly téct slzy.
Tu jeho zradu pořád nedokážu jaksi překousnout.
Byli jsme si zazvonit na vánoční zvoneček a přát si přání. A děti si nepřáli tatínka zpátky. Přáli si, ať to zvládneme a jsem šťastní. Jenom já jsem si přála, aby manžel dostal konečně rozum a odmiloval se. A nejenom proto, aby se vrátil. Když s ním náhodou mluvit, tak mám pocit, že jsem ho celé ty roky neznala. To není on. V její přítomnosti je strašně sebevědomý. Je si jistý, že pořád budeme skákat, jak si píská a bude to všechno tak, jak řekne.
Jenom neví, že se plete. Ale na to časem přijde.
Proboha, kam se ztratil ten skvělej chlap, se kterým sem ty roky žila ?
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria