Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
20.11.11 19:54

Tak podle mě Makyny manžel tak za tři měsíce přijde s prosíkem.
Ale ona už tou dobou bude „jinde“, bude mít největší trápení za sebou a nebude ho chtít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.11.11 19:54
chuanitka píše:
Tak podle mě Makyny manžel tak za tři měsíce přijde s prosíkem.
Ale ona už tou dobou bude „jinde“, bude mít největší trápení za sebou a nebude ho chtít :wink:

a já v to doufám že ho nebude chtít aby pak tady za pár měsícu se situace neopakovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
20.11.11 20:00

Já jsem si tím sama prošla. Proto ho nemůžu až tak odsoudit.
Po mateřské jsem se vrátila do práce a byla jsem od chlapů samý kompliment.
Začala jsem jeztit do Prahy na jednání. A tam byl ON.
Jenom jsme si posílali emaily. Ale stačí to. Začalo to nevinně a pak…každý den jsem se těšila do práce na email. Doma věčně nemocný děti a protinej manžel. Po třech měsících jsem byla v háji. Opustím ho ? Viděla jsem na něm jenom to špatný a ne a ne najít něco, co jsem na něm dřív viděla. A to opravdu šlo jenom o emaily. Nic víc. Přemýšlela jsem a přemýšlela. Po třech měsících jsem korespondeci utnula. A minimálně další tři měsíce trvalo, než jsem na svým manželovi začala zase vidět i to hezký. A nikdy jsem nelitovala.
Tak ho nemůžu soudit. Zamilovat se, je strašně jednoduchý. Když Vám někdo cizí říká, jak jste úžasná…Říká Vám to chlap doma ?
Jenže jsem ženská a tehdy jsem zapojila i mozek…i když to moc a moc bolelo. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
20.11.11 20:23
makynah píše:
Já jsem si tím sama prošla. Proto ho nemůžu až tak odsoudit.
Po mateřské jsem se vrátila do práce a byla jsem od chlapů samý kompliment.
Začala jsem jeztit do Prahy na jednání. A tam byl ON.
Jenom jsme si posílali emaily. Ale stačí to. Začalo to nevinně a pak…každý den jsem se těšila do práce na email. Doma věčně nemocný děti a protinej manžel. Po třech měsících jsem byla v háji. Opustím ho ? Viděla jsem na něm jenom to špatný a ne a ne najít něco, co jsem na něm dřív viděla. A to opravdu šlo jenom o emaily. Nic víc. Přemýšlela jsem a přemýšlela. Po třech měsících jsem korespondeci utnula. A minimálně další tři měsíce trvalo, než jsem na svým manželovi začala zase vidět i to hezký. A nikdy jsem nelitovala.
Tak ho nemůžu soudit. Zamilovat se, je strašně jednoduchý. Když Vám někdo cizí říká, jak jste úžasná…Říká Vám to chlap doma ?
Jenže jsem ženská a tehdy jsem zapojila i mozek…i když to moc a moc bolelo. :cry:

Taky jsem se zamilovala a taky jsem nakonec zůstala v tom samém vztahu a neodešla jsem. Vážila jsem si svého přítele za x věcí tenkrát a ublížila bych mu odejít od něj, což jsem nechtěla. Ono to odmilování nakonec nebylo zase tak těžké, když si člověk shrne těch x let stráveným se svým protějškem, ale taky mi dlouho trvalo se vrátit zase „zpátky na zem“. A to jsme neměli děti. Právě proto mě štve, že chlapi se zamilují a většinou bez rozumu odcházejí od těhotné ženy či od malých dětí…kdyby to dokázali dobře ututlat, že by nikdo nikdy nic nepoznal, jak by bylo všem líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
20.11.11 21:55
Kamča.dalmatinka píše:
nakonec se to vyšplhalo na 200 a na to se skládalo pul emimina
:lol: :-D A sakra… :mrgreen: :-P
  • Citovat
  • Upravit
5911
20.11.11 22:14

k té diskusi, co se tu rozběhla v podstatě jako druhá - chlapi opouští svoje ženy s malými dětmi. Možná by to tak nebylo, kdybychom si jako ženské uvědomovaly, že ani pro chlapa to není jednoduché.. nejdřív těhotenství, ženská se mu před očima mění a šijou s ní hormony. Po porodu - u chlapa postoporodní syndrom - podle nejnovější studie tím trpí každý čtvrtý chlap 8-o a vůbec nesnadné období s malým dítětem. Spousta ženských neví, co vlastně chce.. spoustu peněž, ale aby byl chlap doma a vzorně se staral o dítě. To je podle mě dost velký tlak na naše drahé polovičky ne? :nevim:

makynah: já už se v tom trochu ztrácím a myslím, že ty taky.. nejdřív byly problémy, pak bylo všechno bezproblémové a on po měsíci zdrhnul ze šťastného manželství (podle mě blbost)… taky mi přijde, že to bereš: teplá večeře, o děti postaráno a nakoupeno = šťastný chlap. no nevím :nevim:
a když si vypisuješ s jiným a těšíš se na něj, proč v tom manžela tak mácháš?
Ono vzbudit v někom lítost není moc těžký, ale ničemu to nepomůže. :roll:
Navíc spousta lidí se potrestá už tím, že něco provedou - viz. podle mě tvůj manžel. A to že tě obejme a brečí před tebou a obviňuje se, jak všechno zkazil to jen potvrzuje ne?
Nechci na tebe útočit, ale myslím, že se akorát mstíš a to já nechápu a neumím. :nevim: jako na co se radovat z toho, že děti řeknou, že jsi měla s někým sex? To mi prostě hlava nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
20.11.11 22:56

Holky uvědomte si,že je to teprve měsíc,že je to čerstvé a že sama neví co chce.V tu chvilku jde bohužel nějaká hrdost stranou,chcete mít doma zase ten klid co byl,no klid,prostě zpátky svůj život.Marky se v tom jak sama říká plácá,trápí se,chvilku je silná,chvilku je slabá.Já nikdy nebyla opuštěná,já opouštěla ,ale i tak se snažím být empatická a vnímat Marky,jako zlomeného člověka,co se zvedá a snaží se najít sama sebe.Tahle holka nepotřebuje,aby jste ji soudily,aby jste jí radily co má dělat,ale vyslechly a stály za ní.
Taky bych chtěla aby trpěl-to je naprosto normální.Úplně tě Kamčo vidím,jak ho jen tak bez boje se staženým ocasem předhodíš nějaké druhé.Nepřála bych to ani jedné z vás,aby vás opustil chlap,ale řeči typu,já bych ho nechala,měj hrdost,kopni ho,to je i tvoje vina!!!No tak tohle fakt není na místě.Chce se vypsat,chce pochopení,potřebuje se vyplakat a povzbudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
20.11.11 23:01

Evidentně jsi nečetla celou debatu,protože i mě jde o to,aby byla nejen ona šťastná,ale i děti.Jenže ty máš utkvělou představu,že je do toho zatáhla ona-houby,to on si takhle vybral a udělal jejich mámu nešťastnou!Bavíme se tu o koze a o voze-nepleť si páté přes deváté.Já už tu psala ať do toho hlavně netahá děti,ani ona,ani on.
Jsi na ní tvrdá a zbytečně.Já stojím za ní a doufám,že jednou napíše-holky,tak jsem z toho venku a bude to myslet upřímně.

Kamča.dalmatinka píše:
mari ale to každej,ale zatímco já fandím tomu aby byla štastná ona i děti tak ty tomu aby on byl co nejvíc potrestanej.Nevíš jak to ale vše bylo.Sama zakladatelka napsala neměla sem si s ním ani co říci už před tím.Představ si že chodíš domu třeba k někomu s kym ti není dobře a přece kvuli dětem nebudeš trpět celej život.Je vidět že je mu to líto,ale nikdo by zase neměl obětovat štěstí druhého nad to své..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
21.11.11 09:14

tuhle diskusi sleduju od začátku, ale až teď jsem se rozhodla zapojit.
Já tomu chlapovi začínám fandit! Ale ne v tom smyslu, aby zůstal s milenkou, ale normálně bych toho chudáka vzala zpátky. No, asi se v něm splašily hormony a byl pitomej, že s tím hned vyrukoval. Pak se to takhle zamotalo a on je s ní aniž by třeba úplně chtěl.
No za mě, kdyby se vrátil, tak bych ho vzala. Přeci jen, děti tátu potřebujou a když jde o rodinu… My máme manželovu dceru ve střídavé péči a řeknu vám, nechtěla bych to pro svoje děti. To bych se radši natolik ponížila, že bych toho vola vzala zpátky. A to jsem hrdá až do stropu.
Ovšem je otázka, jestli už nebylo něco špatně v tom vztahu dřív. Jestli jste si neměli co říct, tak to mohl být třeba už delší dobu nešťastnej a tu milenku si najít jako takovou berličku, aby měl sílu odejít. To jsem zažila že chlap odešel hned po první noci s milenkou. Z manželství chtěl utéct a potřeboval mít k tomu důvod, odvahu.
No, každopádně, kdyby se tenhle manžel vrátil, dala bych mu ještě šanci. Ale poslední!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
21.11.11 10:47

Kdyby se vrátil, dám mu šanci ! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
21.11.11 11:42
makynah píše:
Kdyby se vrátil, dám mu šanci ! :srdce:

to je dobře. Já myslím, že jestli se vrátí, bude z nevěry navěky vyléčenej.
Držím pěsti ať to dobře dopadne. Ať tak nebo tak… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
21.11.11 11:47

Opravdu, když jsem ho včera slyšela…byl moc smutnej. Ale vím, že potřebuje ještě hodně času. Uvidíme vánoce. Včera když slyšel, že děcka dělali adventní věnce, cítila jsem, že by je rád viděl a povídla si s nima. V pátek budeme dělat perníčky, aby děti mohli jít v sobotu k nim. A on vánoční atmosféru vždycky miloval. Tu vůni, ochutnávání a to jak se děti snaží pomáhat. Nebude mu to lhostejné. Dneska mi bylo tak fajn a teď zase nálada klesla na bod mrazu. Ale už nebrečím. Děti mě celou noc drží za ruce. Každý z jedné strany. Mají problémy se spánkem, křičí ze spaní a nechtějí spát v pokojíčku. Ale bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
21.11.11 12:05

to je stav toto do toho ty vánoce ,emoce ..vydrž ono to nějak dopadne ..

• Citovat
  • Upravit
5911
21.11.11 12:15

mari: právě proto že jsem to zažila.. z toho jediného důvodu bych toho chlapa zpátky nechtěla. :nevim: navíc si myslím, že tohle není ta krize ve vztahu.. ta byla už dávno, když zakladatelka trpěla depresemi a podobně.. a to spolu prostě očividně nezvládli. Jako s tou milenkou klidně může být měsíc.. ale předtím si s ní třeba rok povídal jako s kamarádkou, zuby nehty se bránil a teď do toho spadl. To nikoho nenapadlo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenika
21.11.11 12:59

Makynah fandím ti, myslím, že s chlapem jednáš až moc přívětivě, asi bych to cítila podobně, žažila jsem něco podobného ( tvoji email. lásku). Po pěti letech po mateřské jsem začala zjištovat, že nejsem jen kojná, uklízečka, kuchařka, milenka atd. Byla jsem vyvalená, že chlapi po mě letí. Snad včas jsem si uvědomila, o co jde a stála nohama na zemi. Máme pěkný vztah, ale kdyby přišel manžel s tím, že se zamiloval, nevím, jestli bych ho chtěla pochopit, říct mu, no nic miláčku, tak se trochu vyblbni, vím jaké je to těžké , já počkám. I když si myslím, že tvůj manžel asi za to stojí. Když vidím, jak některé ženské dokážou okolo sebe kopat (samo, že i chlapi), tak tvoje jednání s manželem vidím jako nóblesní. Přeji, ať to dopadne tak, jak chceš a toužíš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky