Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6532
17.11.11 19:03

Ahoj Markét,

tak to tady tak pročítám… Jestli bys chtěna znát názor dalšího nezainteresovaného člověka, tady je:

Za prvé, si myslím, že manžel tě MÁ rád a váží si tě. Myslím, že sám se touhle situací trápí. V podstatě nemůže za to, že se zamiloval. Dokonce bych řekla, že by si přál, aby se to nikdy nestalo. Ví a vnímá, že ti dost ublížil.

Je lepší, že řekl na rovinu (bylo to na rovinu?), že se zamiloval, než aby tě vodil za nos byl ti bůhví jak dlouho nevěrný, než by to prasklo. Možná by to pro tebe bylo ještě horší.

Dokonce si myslím, že se jednou k sobě vrátíte. A to proto, jaká jsi… Snažíš se s ním vycházet, neděláš potíže, děti proti nim neposíláš. UMÍŠ používat hlavu! Snažíš se žít dál a nepropadat depresím. V mých očích jsi NĚKDO. Fakt.

Rčení, že vždy je chyba na obou stranách má něco do sebe. A tak se mi tu naskýtá pár otázek: Jaká by mohla být ta tvá? Přemýšlela jsi o tom? Manžel ti řekl, že už delší dobu to nebylo „ono“. Jakou dobu měl na mysli? Proč s tebou o tom nemluvil? To je velká chyba - nemluvit o věcech.

Vím, ono se to to lehce řekne, hůř udělá. :-) Vždycky se líp radí jiným než sobě.

Budu dál sledovat tuhle diskuzi a držet ti palce, aby ses moc netrápila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
17.11.11 20:41

No tak nějak si myslím, a tuším, že nakonec ten tvůj chlap hezky stáhne ocas mezi nohy a přicupitá zpátky s prosíkem, abys ho vzala na milost, a ty ho vemeš… Déj tomu čas, dobře to dopadne… :hug: :oops:

• Citovat
  • Upravit
5911
17.11.11 20:44

taky začínám mít pocit, že ho to dost mrzí.. takovéhle zamilování dřív nebo později podle mě vyprchá. a jestli je mezi takové pouto, jak popisuješ, bude nejspíš jen na tobě, jestli mu to odpustíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
17.11.11 20:51

Nejraději bych Vás všechny obejmula.A sama se nechala. Vaše slova jsou jako pohlazení po duši.
S dětma jsme uzavřeli smlouvu, že za rok v létě s námi taťka pojede na dovolenou. A když ne, tak už budu dost silná, aby jel nějaký kamarád. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
17.11.11 20:53

Odpustit?Tak to bude hodně těžký,pokud vůbec možný :think: Za sebe vím,že bych to asi zkusila,ale už teď vím,že bych to měla do konce života v sobě.Hlavně a to zdůrazňuji,se na to neupínej a žij si svůj život.Můžeš si myslet že se vrátí,ale ono to tak být nemusí.Je dost možné,že by i chtěl,ale neudělá to, z pocitu viny.Možné je fakt vše.
Mě úplně jímá vztek,že jako my musíme čekat,až se milostpánové vyskákají,omrzí je ta druhá a oni se jako pak vrátí?Takhle jednoduché by to nemělo být si myslím.
Mám kamarádku,tu opustil partner kvůli jiné,když jejich malé byly dva měsíce-po syndromu náhlého úmrtí.Po roce a půl se k sobě vrátili,ale ona už ho nemiluje a hraje si s ním,jako kočka s myší,má někoho bokem,a nespí s ním-už skoro rok!Ví,že to takhle dál nejde,takže to stejně asi skončí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
17.11.11 20:54

Za prvé, si myslím, že manžel tě MÁ rád a váží si tě. Myslím, že sám se touhle situací trápí. V podstatě nemůže za to, že se zamiloval. Dokonce bych řekla, že by si přál, aby se to nikdy nestalo. Ví a vnímá, že ti dost ublížil.

To ho opravdu vystihuje. Znám ho, poznám to na něm. Jenom zatím srdci neporučí. Dneska ( bude to asi směšné ) když mě objímal ( jak jsme oba brečeli ), tak hodně pevně. A cítila jsem to - mám Tě rád. I beze slov.

MeloryNox píše:
Ahoj Markét,

tak to tady tak pročítám… Jestli bys chtěna znát názor dalšího nezainteresovaného člověka, tady je:

Je lepší, že řekl na rovinu (bylo to na rovinu?), že se zamiloval, než aby tě vodil za nos byl ti bůhví jak dlouho nevěrný, než by to prasklo. Možná by to pro tebe bylo ještě horší.

Dokonce si myslím, že se jednou k sobě vrátíte. A to proto, jaká jsi… Snažíš se s ním vycházet, neděláš potíže, děti proti nim neposíláš. UMÍŠ používat hlavu! Snažíš se žít dál a nepropadat depresím. V mých očích jsi NĚKDO. Fakt.

Rčení, že vždy je chyba na obou stranách má něco do sebe. A tak se mi tu naskýtá pár otázek: Jaká by mohla být ta tvá? Přemýšlela jsi o tom? Manžel ti řekl, že už delší dobu to nebylo „ono“. Jakou dobu měl na mysli? Proč s tebou o tom nemluvil? To je velká chyba - nemluvit o věcech.

Vím, ono se to to lehce řekne, hůř udělá. :-) Vždycky se líp radí jiným než sobě.

Budu dál sledovat tuhle diskuzi a držet ti palce, aby ses moc netrápila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.11 21:24

Taky jsem to z toho mého cítila. Moc ho celá situace trápila! Měl mě rád a strašně si mě vážil za to, jak se snažím celou situaci zachránit

• Citovat
  • Upravit
48576
17.11.11 21:33

A já si myslím že by jste zde zakladatelce neměli tohle 'slibovat" dávat jí naději.Není lepší být připravena na horší mžnost?

Já vidim problém v tom že ty jsi sice skvělá máma,ale jinak mi přijde že bez muže nežiješ,jsi na něm absolutně citově závislá a to není dobrý.Mužeš milovat nadevše,ale nesmíš být zamilovaná tak aby si bez toho druhého nemohla žít,proto že pak je to těžkej pád na zem.

Trochu se divim kolik holek,žen by ještě takového chlapa vzali zpět.Vždyt zakladatelka už psala že i před tim spolu žili jen vedle sebe,žádné srandy,povídání,jen spolubydlící.Chtěl by někdo trávit život vedle v takovém svazku?
Oprvadu dokážete odpustit to že v nemoci,v depresích si začal se s kamarádkou :-? ?
dokážu odpustit spoustu věcí,ale je odpustit a je dělat ze sebe blbce a tohle je bohužel ten druhej případ.

Jsi dospělá osoba,osamostatni se,žij pro sebe pro své děti a neplakej nad tim že odešel,ale raduj se s toho že se ti otvírá cesta k třeba k dobrodružství,k obrovské lásce kde tě partner bude nosit na rukou tak jak si zasloužíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
17.11.11 21:47

mě je jasné ,že tohle chce zakladatelka momentálně slyšet,že se určitě vrátí,ale taky si myslím ,že je třeba počítat s oběma variantama ,že se ten návrat podařit nemusí ..a nepíšu to proto ,že bych ti to markét nepřála ..jen nechci ,aby tě to ještě více sebralo,když tě budou všichni přesvědčovat o tom jak to bude dobré..může se stát cokoliv a ty jsi silná a zvládneš to.

• Citovat
  • Upravit
5911
17.11.11 22:27

tak já souhlasím, s tím, že bych neodposutila a že je to těžké nebo možná i nemožné. Ale to už jsem psala.
A jestli zakladatelka dodrží, co psala - když nepojede táta, pojede kamarád - vypadá to, že se na možnost vrácení manžela úplně upínat nebude. Spíš je takhle v začátku nějaká naděje možná záchrana před zhroucením.
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
18.11.11 09:22

Dobré ránko.
nejsem najivní. Teď mi volal od přítelkyně. Zase nespal, ale říkal, že se nevrátí.
nebudu žít jako jeptiška. Nebudu spolíhat na to, že se vrátí. Jenom ten život s ním mi zatím nejde vymazat z hlavy. Ještě budu asi hodně brečet, ale to neznamená, že nebudu žít. Mám kolem sebe spoustu úžasných lidí a svoje děti. Ale po chlapech se začnu otáčet až po vánocích. Teď mám hlavu zamotanou.
Ale stejně chci, aby přišel po kolenou !!!!! jednou. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
18.11.11 10:08

ahojky ..víš ono možná až se bude chtít vrátit ,ty už budeš někde jinde a spokojená a ani to nebudeš chtít a teprve on pozná co udělal a jak ti bylo .. 8-) prokousat se tim musíš ,to je prostě nejhnusnější porozchodová fáze,ale máš slušně nakročíno ,líbí se mi ,že nemáš v hlavě bramboračku a tím pádem se z toho rychleji dostaneš.. to co jsem včera napslaa ti možná přišlo kruté ,ale na mě to zabírá,čím víc mě někdo lituje ,tím je mi hůře a když někdo řekne ,,neřvi ,na světě je hezky,,je to pro mě mnohem lepší

• Citovat
  • Upravit
3526
18.11.11 13:47

Já to zvládnu. A dobře.
Ale bolet to bude ještě dlouho. Ale když vidím, jak od ní přijde a je si jistý, jak je to ta pravá a nikdy se už nevrátí…Bolí to.
Nejsem ješitná, ale ta dotyčná mi nesahá ani po kotníky. Je jenom mladá a hezká. A tedy obětující se. Já bych se asi kvůli chlapovi kariéry nevzdala. Ale aspoň bude pořád s ním. Budou se vzájemně hlídat. ) Děcka mě drží a hodně. A to úžasný psisko.
Těším se na víkend k jeho rodičům. A oni na mě taky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
18.11.11 17:57

Tak jsem se těšila k manželovým rodičům. Nakonec jsem si vyslechla výčitky, že jsem ho poslala pryč. Když odešel poprvé, tak ho údajně dotlačili ke mně zpět. A já to takhle po…
Ale to, že jsem ho poslala pryč je jediné, čeho zatím nelituji. Nebo bych měla ? :nevim:
Můj názor je, že kdybych ho neposlala sama, tak by časem stejně odešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
18.11.11 18:09

odešel protože chtěl a oni s váma doma nejsou ,myslím ,že sis tohle nezasloužila poslouchat ..zrovna v tomhle rozpoložení .. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky