Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
saracenka
17.11.11 11:30
makynah píše:
Ale já jsem. Ale už od února a silnější nepotřebuji. ( Zatím ) :palec:

no vidíš..nepotřebuješ silnější :huban: za to bych se nikdy nestyděla ,že to beru ..taky jsem je brala kdysi,taky jsem si prošla tim co ty,ale neměli jsme spolu děti,ale dodnes spolu hezky vycházíme,jemu jsem odpustila ,ale jí ne ..nikdy..

• Citovat
  • Upravit
3526
17.11.11 11:41

chci svůj život zpátky. Neumí někdo čarovat ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
17.11.11 11:45
makynah píše:
chci svůj život zpátky. Neumí někdo čarovat ?

jen ti přeju ,abyses z toho dostala rychleji než já ,mě to trvalo 5let,hlavně jsem udělala chybu v tom ,že jsem začla vztah z osamění ,ale citově jsem byla jinde,to trpí všechny strany ..

• Citovat
  • Upravit
3526
17.11.11 16:13

Tak jsem asi úplně prohrála. Přítelkyně mého manžela se vzdala kvůli němu kariéry. Bude chodit do práce pouze od devíti do dvou, aby byla stále s mým manželem. A všechny víkendy bude mít také volný. Dneska nemám den. Jen slzavé údolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.11 17:05

Strašně moc ti držím palečky, by bylo vše ok! Prošla jsem si tím samým. Bohužel. Manžel se mi zamiloval a vše šlo stranou. Byl s námi, ale jen fyzicky. Bohužel psychicky byl s tou onou :-( Já se snažila a dnes je to 11 měsíců, co se to vše odehrálo. Jsme spolu!! Ona ho nechala a já odpustila. Nevracím se k tomu......držím palečky

• Citovat
  • Upravit
3526
17.11.11 17:30

Abych to dneska korunovala, tak jsem to dneska nezvládla a brečela jsem manželovi do náručí. On brečel taky. Ale je to silnější než on. Pořád opakoval "já jsem to posral ".Ale to mi nepomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.11 17:34

Neprohrála jsi! Vůbec neházej flintu do žita! Podnikej s dětmi různé akce, nevucuj se mu! A hlavně neukazuj, jak ti je vše líto. Buď samostatná a i když to jde špatně aspoň před ním veselá. Vydrželi jste spolu tak dlouho! Však on časem pozná, čeho se vzdal. Nebide to hned- teď je zaláskovaný až na půdu. Ale jednou na to přijde

• Citovat
  • Upravit
3526
17.11.11 17:37

Kdy ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.11 17:47

Tak to ti bohužel neřeknu. U nás to trvalo od října. V prosinci jsem mu na nevěru přišla a v lednu se odstěhovala. Vrátili jsme se k sobě v červenci. V tu dobu ale nebyl z nejhoršího venku! Pořád na ni myslel. K tomu se přiznal. No ale zhruba od října cítím, že mám zpět svého starého chlapa

• Citovat
  • Upravit
3526
17.11.11 17:51

To není tak zlý. A dokázala jsi to překonat ?
Já vím, že teď má růžové brýle a černý svědomí. Ale manželství s ním bylo opravdu pěkné. A jako rodina nám to klapalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.11 17:56

Jak jsem to dokázala překonat? Těžko! Odstěhovala jsem se k rodičům, kde jsem denno denně poslouchala řeči o tom, jakej je to hajzl atd. Za necelé 2 měsíce jsem si našla byt a začala konečně žít! Byla jsem sama jen s malým a měla čas si vše srovnat v hlavě. Zvykla jsem si na samotu a na to, že si dělám kdy chci co chi a nejsem na nikom závislá. Samozřejmě to trvalo! No a ve finále, když přišel, že všeho lituje a chce se k nám vrátit jsem vlastně už ani nechtěla!! Nechtěla jsem ho zpátky! Bojovala jsem sama se sebou, že to kvůli alému neůžu zahodit do žita tak, jako to udělal on! Trvalo to dlouho! Nemohla jsem k němu zpátky najít cestu a už jsem to málem vzdala, ale teď jsem ráda, že jsme spolu! Opět ho miluju a vlastně se bojím! Bojím se, že to celé mě čeká znovu! Ta důvěra už nikdy nebude

• Citovat
  • Upravit
3526
17.11.11 18:00

Moji rodiče se k tomu postavili po svém. Pořád na mě křičí. Jsou nešťastný a řeší to takto. Mamina ho vidí jako hazardního hráče, který mi udělá dluhy a otec mu taky nemůže přijít na jméno.Ale ještě před měsícem ho měli rádi. Stydím se za to, že mě děti vidí brečet. A ne a ne s tím přestat. Jsem na víkend pozvaná k manželovým rodičům. Ale mám strach, že ten víkend s tchýní celý probrečím. A že mně to moc nepomůže. Ale mají mě rádi a já je. Taky to nemají jednoduchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.11 18:03

Jen se před tchýní klíďo vybreč! Mě tchánovci strašně psychicky pomohli! Držím palce! Naprosto vím, co prožíváš. Manžel taky brečel, že všechno posral! Že nás zklamal atd. Jako bych četla svůj příběh

• Citovat
  • Upravit
3526
17.11.11 18:06

Děkuji za podporu. U nás to začalo v září a tak třeba v červnu…Kdo ví. Stejně musím jenom čekat. Tedy čekat.Úkoly, nákupy, vaření, pečení cukroví… Ráda bych si s Tebou psala i v soukromí. Kdyby si chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
17.11.11 18:58

Myslím, že jsi neprohrála. Určitě ne tím, že se ona vzdala kariéry. Spíš se domnívám, že to je pro ni cesta do „pekel“. Fakt, stane se na něm závislá, bude s ním furt. A to muži fakt rádi :lol: :wink: . No a pak někdo, kdo to zvládá sám a je nazávislý, ho začne nesmírně přitahovat. Nahrála Ti :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí