Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
makynah píše:
Moc Vám děkuji. Toto je moje první diskuze a netušila jsem, že je to lepší než psycholog.
A mmj. moje nejlepší kamarádka mi přinesla štěně. Prý se pořád o někoho musím starat..a ono chrápe a prdí..Co mi vlastně chybí ?grepik02 píše:
Držím palce, jsi chytrá ženská, tak tím máš napůl vyhráno
A ještě k tomu není tak finančně náročné, neudělá takový nepořádek, nemá blbé kecy a jako bonus jde v tichosti brzo spát, no neber to!! Stokrát lepší jak nějakéj manžel…
![]()
Ahoj milé dámy.
Mám novou zkušenost k nezaplacení. Vedla jsem vlastní děti k cizí ženské. Ano. Manželově kamarádce. A vězte, že už vím, jak se cítil odsouzenec, když šel na šibenici.
Manžel se vrací sice až v devět,ale nabídl dětem být od šesti s tetou. Byli nadšení. Teta má kabelovka - syn se může dívat, ne jako doma. A pro dceru má teta nové a moderní oblečení. Mladej mi ani nedal pusu, jak k ní spěchal.
Tak jsem si po cestě domů řádně rozmazala šmínky.
Ale už je líp. V osm vyrážím do ulic. Ulovit nějakou dobrou zábavu.
Pěkný večer.Markéta
mari1912 píše:
Hodně štěstí a doufám,že napíšeš pokračování
nebreč ,pro děti je to jen nový zážitek ty to vezmi jako relax a moc ti přeji ,abysis to krásně užila ..tyhle nové tety jsou hodné jen na začátku,až jí přestane ta role bavit,tak i děti pochopí..Je mi jasné ,že ti to přišlo líto ,ale zatni zuby a jdi se pobavit a vypnout ..
Ahojky,
no věřím,že jsi tam nakráčela se vztyčenou hlavou.Přiznám se,že kdyby se mě stalo to co tobě a byla to moje kamarádka,tak já bych se snad neudržela a vlepila bych jí facku ![]()
Rozum mě říká,že mám svoji důstojnost,ale jsem cholerik,takže nevím jak by to ve finále dopadlo
Ale ty jsi šikulka ![]()
Večer se hezky bav,pozor na alkohol,ať místo zábavy nejsi někde zlomená jako vzduchovka ![]()
mari1912 píše:
Ahojky,
no věřím,že jsi tam nakráčela se vztyčenou hlavou.Přiznám se,že kdyby se mě stalo to co tobě a byla to moje kamarádka,tak já bych se snad neudržela a vlepila bych jí facku
Rozum mě říká,že mám svoji důstojnost,ale jsem cholerik,takže nevím jak by to ve finále dopadloAle ty jsi šikulka
Večer se hezky bav,pozor na alkohol,ať místo zábavy nejsi někde zlomená jako vzduchovka
Já už bych byl asi stíhán za dvojnásobnou vraždu, jsem na tom totiž stéjně jako ty, bohužel… ![]()
Tak jsem si to užila.
Nikam jsem nešla, ale vybrala jsem si jednoho z těch asi 40ti chlapů, co se mi ozvaly na inzerát. Vtipnej, svobodnej a moc hezkej kluk. Skvěle jsem se bavila. Už mi dlouho nikdo nešeptal, jaká jsem krásná, nikdo mě tak dlouho nehladil…
Polovinu noci jsme se milovaly. Druhou půlku jsem probrečela v koupelně. Připadala jsem si jako děvka. Chybí mi manžel, jeho vůně, jeho doteky, jeho chrápání..
Ještě je na všechno příliš brzo.
Musím se vrhnout na něco jiného. Děti,cvičení,pes…Na chlapi je brzo.
Odsoudili jste mě ?
mari1912 píše:
Ahojky,
no věřím,že jsi tam nakráčela se vztyčenou hlavou.Přiznám se,že kdyby se mě stalo to co tobě a byla to moje kamarádka,tak já bych se snad neudržela a vlepila bych jí facku
Rozum mě říká,že mám svoji důstojnost,ale jsem cholerik,takže nevím jak by to ve finále dopadloAle ty jsi šikulka
Večer se hezky bav,pozor na alkohol,ať místo zábavy nejsi někde zlomená jako vzduchovka
makynah píše:
Tak jsem si to užila.
Nikam jsem nešla, ale vybrala jsem si jednoho z těch asi 40ti chlapů, co se mi ozvaly na inzerát. Vtipnej, svobodnej a moc hezkej kluk. Skvěle jsem se bavila. Už mi dlouho nikdo nešeptal, jaká jsem krásná, nikdo mě tak dlouho nehladil…
Polovinu noci jsme se milovaly. Druhou půlku jsem probrečela v koupelně. Připadala jsem si jako děvka. Chybí mi manžel, jeho vůně, jeho doteky, jeho chrápání..
Ještě je na všechno příliš brzo.
Musím se vrhnout na něco jiného. Děti,cvičení,pes…Na chlapi je brzo.
Odsoudili jste mě ?mari1912 píše:
Ahojky,
Určitě tě nikdo neodsoudí, máš právo se bavit a užívat si, aspoň přijdeš na jiné myšlenky. A hlavně chlapy rajcuje, když vidí, že je ti trochu volný, myslím, když manžel uvidí, že dokážeš skvěle žít i bez něj a né že na něj oddaně čekáš, tak možná všechno přehodnotí ![]()
Včera jsem s manželem mluvila. Prý už asi rok cítil, že to není ono. Já Vám napíšu svoje události za poslední rok a půl.
V červenci jsem omylem otěhotněla. Manžel nechtěl ani slyšet o dalším mimču.
Neměli jsme peníze a tak abych ( já kráva ) ušetřila za potrat, šla jsem tahat k jeho rodičům dřevo.
Potrat se sice povedl, ale přivodila jsem si žaludeční kýlu a poté zánět žaludku. Moje problémy ( pořád jsem zvracšela a byla vyčerpaná ) přešly v těžkou depresi. Obličej svého nenarozeného miminka mě strašila ve snu.
Do té doby jsem žádnou nikdy neměla.
Vydržela jsem až do února a pak už jsem skončila na kapačkách. Byla jsem troska.
Po měsíci jsem šla na revers domů, abych ulevila manželovi.
Byla to chyba. Vrátila se to překročením prahu v bytě.
Ale už jsem to zvládla bez hospitalizace, ale trvalo to další měsíc.
Měla jsem problém, abych udržela v sobě antidepresiva, ale pomáhal mi cukr.
Tak jsem přibrala. Hodně. A byla jsem pořád ospalá a unavená.
A vyděšená. Co když se to zase vrátí ?
Minulý týden jsem měla nastupovat do lázní s redukční dietou. A jak to dopadlo ?
Veselá, úspěšná ženská …celý poslední rok a půl jsem byla troska. A navíc s nadváhou.
Kam se na milenku můžu hrabat ?
Ale po tom posledním měsíci jsem zjistila, že žádná deprese nezačala. Jsem už opravdu silná a zdravá ženská. A do lázní jedu na jaře. Psycholog řekl, že nejdřív 6 měsíců po tom všem. A moc se těším.
Markéta
pozvala sis milence domů?No to se dalo čekat ,že z toho druhý dojem nebude nic moc,musíš si to přepnout v hlavě ..
Jj, nemoci nechodí po horách,ale po lidech. Ty sis deprese nevybrala dobrovolně a tvůj manžel ti měl být oporou, né si najít mladou bezchybnou. On udělal chybu, né ty. Je dobře, že už to je za tebou, že se cítíš líp ![]()
vím, že to byla chyba. Najivně jsem si myslela, že mě to posílí. A nakonec mě to dostalo na kolena. Sice tolik kvalitního sexu jsem neměla za posledního půl roku, ale stejně jsem z toho nic neměla.
makynah píše:
vím, že to byla chyba. Najivně jsem si myslela, že mě to posílí. A nakonec mě to dostalo na kolena. Sice tolik kvalitního sexu jsem neměla za posledního půl roku, ale stejně jsem z toho nic neměla.
To si vcůbec nevyčítej, občas takový sex na jednu noc je lepší než tři neděle v lázních
![]()
těší se na další víkend. Děti jedou k babičce. Ale nevím.
sex miluju, ale dokud hlava nebude v pořádku… ![]()
makynah píše:
těší se na další víkend. Děti jedou k babičce. Ale nevím.
sex miluju, ale dokud hlava nebude v pořádku…
Nelámej nic přes koleno a dělej, jak cítíš. Nutit se do něčeho nemá cenu, ale v něčem se upejpat taky ne. Nech tomu volný průběh ![]()
Je to trouba. Místo, aby si párkrát v tichosti užil a dál se staral o svojí rodinu, tak takhle „pálí mosty“ a „zamilovává se“ - to je ženský chování.
Myslím že se Ti vrátí, ale nebude to hned. Využij toho, užij svobody, rozšiř obzory a radši se moc nevrhej do „vztahu“