Mám z něj strach

Anonymní
12.11.11 20:21

Mám z něj strach

Ahoj holky ,
předem mého vyprávění se omlouvám za anonymitu , ale zajiste to pochopíte .
Před nějakou dobou jsem se seznámila s docela fajn mužem , byla to láska na první pohled , od prvního setkání jsme spolu byli pořád ,i mé dítě si oblíbil , jediné co mi na něm vadilo bylo to že nemá práci a vše jsem táhla já v té době na mateřské dovolené , jenže v záchvěvu zamilovanosti jsem to moc dlouho nevnímala a koneckonců za nákou dobu si našel i praci takže by se dalo říct že bylo po poroblému .
Jenže po nějaké době mi začlo docházet že on až tak takový dokonalý není , začal být majetnický , lakomý i na dítě , když jsem si dovolila cokoli říct byl dost agresivní , strašně křičel a nadával , a to i před lidma na ulici no bya mi vždy hanba . takto jsem to snášela asi 3/4 roku než jsme našla odvahu se s ním rozejít .Jelikož jsme věděla jaký je , rozchod jsem chtěla udělat co nejopatrněji tedy bez řvaní a nadávání , nejdřív to vzal v pohodě, jenže asi tak po půl hodině do vjel zase vztek a řval , nadával , mlátil do všeho i do výtahu v domě , no nakonec odešel, a já myslela že to bude dobré , jenže mýlila jsem se.Dnes tu byl a řekl mi , že pokud mu nedám peníze které on " do nás vrazil "( není to pro mě nejmenší částka ) tak že mi vezme auto , rozmlátí byt atd , já jen abych se ho zbavila jsem mu řekla že mu je dám příští týden, jenže já nevidím jediný důvod proč bych mu měla něco dávat , manželé jsme nebyli a za druhé ani nevím kde bych ty peníze vzala a ted se bojím co se bude dít až příjde , bojim se že mi ublíží nebo tak něco … vím poradíte mi abych to dala na policii ale vím že on by se za to mstil a mstil a mstil … nevím co mám dělat , mám strach :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.11.11 20:32

Taky se chystám odejít od přítele a taky počítám se stejným chováním…radím nedráždit, v tajnosti se sbalit a odstěhovat se tam, kde má člověk příbuzné, známé, kamarády, aby ti v případě nouze pomohli…nebo poprosit kohokoliv, aby u tebe raději chvíli přebýval, než se přítel uklidní, vyměnit případně zámky, neotvírat, případně požádat pomoc sousedů, kdyby bylo nejhůř. Policie ti bojím se moc nepomůže, pokud tě nebude přímo ohrožovat :-( .

• Citovat
  • Upravit
4880
12.11.11 20:32

a co vám kupoval tak drahýho? Nebo to bylo za nájem a jídlo? Ty jsi ho živila taky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.11 20:34

Ahoj,

tak teda nevím co ti poradí, ale zkusila bych se domluvit na splátkách a třeba i úrocích na to by mohl slyšet. Jinak píšeš že nepracoval a tys všechno tahala z mateřké, tak jaké peníze chce? Píšeš že nejde o malou částku to vůbec nechápu a myslím že to tu nepochopí více mamin. Auto ti zabavi nemůže, vlastně by ho ukradl pokud je psané na tebe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.11 20:35

ano byl to najem a jídlo to co po mě vyžaduje , ale já chodim do práce tak jako on, takže jsem nebyla vázáná na jeho finance.

• Citovat
  • Upravit
1031
12.11.11 20:36

ahoj,tohle je děs,jak se dokážou někdy chlapi chovat..nevím,co bych dělala na tvém místě,ale zkusila bych tohle…až si půjde pro peníze,budeš vědět,kdy ho čekat,tak bych si domluvila někoho známého,pořádnou vazbu,aspoň 2metrového chlapa.ten by mu otevřel a dost jasně mu dal najevo,že pokud se tu ještě jednou ukáže nebo tě bude obtěžovat,tak to nerozchodí!!!držím ti pěsti pro štěstí,ať to dopadne dobře,třeba dá sám pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
12.11.11 20:36

A jaké peníze do vás vrazil? Já tomu moc nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.11 20:37

psala jsem že pro mě ne malá částka kterou já bych si mohla dovolit mu dát v mé současné finanční situaci .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.11 20:42

NEJSEM ZAKLADATELKA…Ale on ti to přece nekupoval či platil, protože musel, ale protože chtěl a měl vás rád. Tak to nechápu, proč po tobě chce vrátit peníze, které do tebe vrazil :cert: .

• Citovat
  • Upravit
35999
12.11.11 20:45

On bydlel u tebe, nebo ty u něj?
Já bych mu nic nedala, řekla mu, že jestli s tím má problém, ať to řeší soudně a jestli se ti cokoliv s něčím stane, jdeš ho udat na policii.
Já bych s takovým týpkem nepárala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
12.11.11 20:46

Já pevne dooufam,ze je to jen jeho nejaka obrana,proti tvemu rozhdnuti se snim rozejit :think: ,ze si snad mysli,ze ho tedy vemes zpatk,nez aby si mu davala penize?pkud ne,tak bych to urcite rekla vsem kamaraadum a rodine,at te podrzi,a pokud bude delat zase v dome kraval,volej policii,to by ho mohlo vystrasit.Jinak ja osbne bych mu nic nevracela,snad jste spolu zily ne?tak co.drzim palecky :hug:

• Citovat
  • Upravit
18305
12.11.11 20:48

Z pozice chlapa vím jedno. Kdo má takové „křivé“ chování, ten se obvykle bojí fyzické bolesti. Zakladatelko, pokud máš v okolí nebo v příbuzenstvu někoho, kdo by byl schopný tě svými pěstmi ochránit, tak ho vyhledej. Týpek dostane dvě tři facky (pokud by chtěl u tebe doma dělat bengál…) a radši se ti příště vyhne…
Vím, že bych to asi radit neměl, ale na některé lidi skutečně nic jiného nezabírá - toť osobní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.11.11 20:49

A tatínka nebo bráchu nemáš? Nebo kamarádku, nebo maminku, někho, kdo by se k tobě na chvíli nastěhoval? Někoho , kdo by ho srovnal? To je hajzl, ten si dovolí jen na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
12.11.11 20:49

A nemas nekoho znameho treba advokata ze bys jako zahrala ze se poradis s nim a dale by bylo dobre si domu na par dnu nebo tydnu nastehovat jineho chlapa myslim brachu, nejlepsiho kamarada proste nekoho spolehliveho, a az priste prijde a uvidi u tebe jineho chlapa uz nebude takovej hrdina. Tyto druhy chlapu jsou vetsinou velci mistri sveta jen na samotnou zeskou, jak vidi chlapa srazi paty a utecou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
12.11.11 20:51

Radu nemám,ale teda to je naprostý ubožák,když se uchýlí k tomu,že ty mu dlužíš co do vás vrazil :poblion: :roll: :poblion: Kolik jsi do něj vrazila ty,když nemel práci,a vůbec,to se snad nedá srovnávat!!!!!!! :poblion:Typická reakce zhrzeného chlapa :roll: .

Jediné co ti poradím,už bych se sním nescházela bez svědků,to je fakt magor,a nemůžeš předvídat co udělá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky