Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejsem psycholog, a to být ani nemusím, abych mohla tvrdit, že je to ubohej ubožák. Bohužel jako takovej je monžá všeho schopnej. Většinou ale jen vyhrožujou, protože na víc prostě nemají … ![]()
Já bych mu řekla, že jestli se něčeho jen dotkne, že okamžitě voláš policii. Třeba by to na něj zabralo.
A poroboha,nic mu nevracej,ani nedávej,nebo bude chodit pořád,že mu něco dlužíš,nebo si najde jinou záminku,jen kolem sebe kope,aby tě vystrašíl a ty jsi s ním zůstala.Akorád se ti porvrdilo tvoje podezdření,že je to magor.
co bylo to bylo, rekla bych, ze mu nic nedluzis. Zili jste spolu a pokud jste nemeli nejakou dohodu jakoze najem je napul a ja ti dam moji pulku pozdeji, protoze ted nemam, tak bych mu nic nedavala.
Pripomen mu dobu, kdy jsi to tahla ze sveho a rekni mu, ze jste fifty fifty ![]()
to mi pripomina myho bejvalyho. Ten mel seznam co chce vratit (darky
) a sam mi poslal jenom vsechny plysaky, co jsem mu kdy dala. Ted s nima spi pes ![]()
Určitě nedoporučuju se před ním plazit a dávat najevo, že se bojíš, případně se snažit „ho uklidnit“. To je typ, kterého uklidní leda to, že se s ním nebudeš ty nebo někdo jiný mazat. Doporučila bych to okamžitě nahlásit na policii. A zajistit si nějakou ochranu pokud možno od nějakého jiného chlapa (pokud někoho takového znáš).
Neotvírej mu a nebav se s ním. Když ti bude zase někde dělat scény nebo vyhrožovat, okamžitě volej policii. Tohle si nemůže dovolovat!
už to tu určitě zaznělo…rozhodně nic nedávat…když mu dáš co požaduje, tak to nebude jeho poslední požadavek a nikdy se ho nezbavíš!!! nesmíš ukázat, že se bojíš a že uděláš, vše jak on pískne!
takže bych vyměnila telefonní číslo, určitě zámek…neotvríala bych, nereagovala na žádnej kontakt…pokud by stála za dveřma a dělal bordel…v klidu bych volala policii. na policii bych se informala dopředu, jak jednat, jestli mají možnost být v dosahu, když budeš vědět, kdy přesně přijde…a v nejhorším případě bych zbalila věci a utekla neznámo kam…
jinak, to co psal Jura by taky šlo…ale to bych asi použila až ve chvíli, kdy by policie odmítla pomoct…bála bych se ještě nějaký msty a žaloby z jeho strany! ![]()
je to ubožák s nízkým sebevědomím, kterej si to vybíjí na ženský…achjo!! ![]()
Ahoj, to co radí Jura, je určitě dobrý nápad. Popros nějakého svého kamaráda, popř. bráchu, který se za Tebe postaví.
Mám zkušenost s jedním takovým „magorem“, skoro jako přes kopírák, jenom s tím rozdíle, že jsem neměla prcka, utekla jsem od něho, peníze které jsem mu půjčila, jsem oželela.
CCa 14 dní byl klid, pak začal přes sms vyhrožovat fyzickou likvidací, fakt to bylo brutální. Kamarád z vyšetřovačky mi řekl, že pokud mě něco neudělá, tak s tím nejde nic dělat (před 3 lety nebyl stalking trestný). Pak najednou se ozval, že mi vrátí peníze. Strašně jsem se po těch výhružkách bála, tak jsem řekla, ať přijde do práce. Dobře jsem udělala, protože peníze stejně nedonesl a já po jeho návštěvě měla jenom zlomenou čelist a lícní kost a dodnes mám noční můry a bojím se chodit do města.
V této době se za mě postavil kamarád a komunikoval s ním, fakt mi to pomohlo.
Jediné pozitivum je, že ten kamarád je dnes už manžel ![]()
Holky, nevěřte, mottu, že pes, který štěká, nekouše.
přesně, dáš mu prachy jednou a bude tě vydírat do té doby než mu někdo rozmlátí ciferník,přijde pokaždé, když mu dojdou many a bude vědět ,že ty jsi snadná oběť ..sakra holka to jsi šlápla vedle ..achjo ..nedala bych mu ani korunu ![]()
Stejně mi to nejde do hlavy … chtít zpět, co „investoval“ …
… že si dneska nesbírám účtenky za plíny, abych to pak chtěla zpět po svých dětech, ne ?
![]()
Emilie píše:
Stejně mi to nejde do hlavy … chtít zpět, co „investoval“ …![]()
![]()
![]()
… že si dneska nesbírám účtenky za plíny, abych to pak chtěla zpět po svých dětech, ne ?
![]()
![]()
některý lidi tak bohužel přemýšlí…kámoše opustila holka kvůli jinýmu a pak mu řekla, že po určitou dobu ona vydělávala víc, než on a spočítala ten rozdíl a chtěla po něm vyrovnání…jsou bohužel lidi, co nechápou v čem spočívá partnerské soužití
![]()
Pokud je to tvůj byt,vyměnila bych zámek,nebo požádala nějakýho kamaráda,známýho a pokud by přišel a zvonil,nebo dělal bordel,kopal do dveří apod.zavolala bych policii-ty ho musí vykázat,protože tam nemá trv. bydliště,tudíž tam nemá co dělat ![]()
To je hovado!!!!potřeboval by pořádně rozbít hubu,aby na to v životě nezapoměl.Taky s tím mám zkušenost,ale k mému štěstí jednoho dvoumetrovýho frajera,kterej je tak velkej že nemá ani krk znám
.Jednou mi hodně pomohl,a to ani bývalého manžela nemusel bít
.Stačilo říct pár slov a byl tááákhle malinkej a to měl před tím keců.No byla to vtipná situace ve finále.Tak někoho takovýho musíš splašit.on mu spadne hřebýnek.
Nečetla jsem všechny příspěvky a koukám,že to co jsem radila,tady už zaznělo ![]()
Já tohle měla s ex manželem.Psal mi výhružný sms(předala jsem je policii),v noci třeba hodinu zvonil dole u vchodu na zvonek,poškrábal mi nožem schránku,kopal mi do dveří…Vždy jsem volala policii
dvojmatka píše:Emilie píše:některý lidi tak bohužel přemýšlí…kámoše opustila holka kvůli jinýmu a pak mu řekla, že po určitou dobu ona vydělávala víc, než on a spočítala ten rozdíl a chtěla po něm vyrovnání…jsou bohužel lidi, co nechápou v čem spočívá partnerské soužití
Stejně mi to nejde do hlavy … chtít zpět, co „investoval“ …![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je to teda mimo to, co tu řeší zakladatelka, ale … byla u mně přes noc moje babi, starala se o kluky, je jí 81 a má vitalitu 60leté ženy … a loni se stěhovala do důchoďáku, že už přeci jen nezvládá byt s kamnama na uhlí, atd. A řada lidí že jí předhodila, že má právo chtít, aby se o ní starali její potomci. A tak se babi rozčilovala, že do schých dětí investovala ne proto, aby se o ní starali, ale aby byli schopný se postarat o sebe a své děti tak,a by i ony byly schopné se postarat o sebe a o své děti … a že ona dokud bude moct, bude ze všech sil pomáhat i mě a mým dětem … mimochodem, někdy mám pocit, že když ji vidím u svých pravnoučat, že právě to jí ten věk ubírá …
![]()
ježiši co je to za ubožáka ..takhle tě zastrašovat ..
ano myslím si ,že co píše jura by mohlo pomoci ,dát mu najevo ,že se za tebe má kdo postavit ..