Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nic mu nedlužíš…žili jste jako partneři, a jeli napůl. Kdyby vrazil něco do bytu, jako nábytek, elektro a apod., tak mu buď vrať, nebo zaplať. Ale na nic nárok nemá !!!ani u soudu by neuspěl, kdyby soudem vyhrožoval..
Nic mu nedávej. Pozvi na termín co máš sjednaný nějakou korbu co mu otevře jako třeba tvůj současný přítel. Třeba ve dveřích stůjte spolu a ať tě drží za ruku nebo kolem ramen. On se zalekne toho že s někým už jsi a že by mohl kdykoliv dostat po čuni
držím palečky a rozhodně mu nic nedávej. Kdo vi že by mohl přijít znovu a tahat z tebe další a další..
nIC BYCH MU NEDALA.Nesmíš ukázat strach.Najdi si rychle nějakého kamaráda,většího,silnějšího a až ho pozveš k sobě aby jste si to vyříkali nech ho v druhém pokoji nebo představ jako nového přítele.
Nejspíš to bude beztak pěknej s-áč ktrej by po jedné facce se už nikdy neukáže.Měla sem to jednou podobně a stačilo jen že mě vídal ve společnosti zabijáku ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
nIC BYCH MU NEDALA.Nesmíš ukázat strach.Najdi si rychle nějakého kamaráda,většího,silnějšího a až ho pozveš k sobě aby jste si to vyříkali nech ho v druhém pokoji nebo představ jako nového přítele.
Nejspíš to bude beztak pěknej s-áč ktrej by po jedné facce se už nikdy neukáže.Měla sem to jednou podobně a stačilo jen že mě vídal ve společnosti zabijáku
jo presne tohle jsem chtela poradit taky
jednou jsem to taky tak musela udelat a je fakt ze to zabralo
tak hodne stesti ![]()