Vím, kde žena bude...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6926
14.11.11 12:52

Podle příspěvků mám pocit, že bych si se zakladatelem neměla co říct.. :oops:
Já bych tam normálně šla, zasaunovat. :mrgreen: A už by se vidělo, třeba ještě s někým, jakože v partě. :?:
A ta „informátorka“ je sice fajn, ale taky si o ní něco myslím. :roll:

Pardon, že jsem taková hubatá, jindy bývám mírná.  :oops:

PS: na gauči se válím ráda, ani teď nejsem kdo ví jaká kóča. O tom to přece není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.11.11 12:53
evick2 píše:
válela mi vadilo nejmíň ale cose stala zase krásnou.. to jako do tý doby byla hnusná? to je jedno snad to dopadne podle zakladatelových představ ale zjevně neměla moc motivace měnit se pro něj…

Slovo hnusná vůbec neznám, chtěl jsem jen poradit. Své ženě jsem nebyl nikdy nevěrný, ale také nejsem svatý, flirtovat ještě dovedu. Ženy jsou v mé přítomnosti rády a myslím, že na to jsem doplatil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenninka
14.11.11 12:54

evick on to tak nemyslel. Mozná ty to nechápeš ale já ano. Taky jsem byla silná a zhubla jsem (a o dost) do te doby jsem nemusela ke kadeřnici, stačilo mi barveni doma a ličeni jen tak aby se neřeklo. Za to ted si ráda zajdu na kosmetiku, ke kadeřnici, dokonce jsem si nechala dát tetováni.

Ja bych řekla ze tvoje žena si chce jen užit pocitu, že se libí. Že je najednou středem pozornosti. Nehledala bych za tim nic jineho.

• Citovat
  • Upravit
15
14.11.11 12:56
zdenninka píše:
evick on to tak nemyslel. Mozná ty to nechápeš ale já ano. Taky jsem byla silná a zhubla jsem (a o dost) do te doby jsem nemusela ke kadeřnici, stačilo mi barveni doma a ličeni jen tak aby se neřeklo. Za to ted si ráda zajdu na kosmetiku, ke kadeřnici, dokonce jsem si nechala dát tetováni.Ja bych řekla ze tvoje žena si chce jen užit pocitu, že se libí. Že je najednou středem pozornosti. Nehledala bych za tim nic jineho.

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenninka
14.11.11 12:57

stmy jsi chlap a my jsme ženy. Prostě to tak ber. Ženu miluješ furt, ikdyž byla silna nebo ted hubená. Ale zase si přiznej že ted tě laká vic :wink: a tím te to dostává

• Citovat
  • Upravit
20518
14.11.11 13:03
Holma píše:
evick2 píše:
Od té doby co stala zase krásnou a přitažlivou ženou, zjistila že vůbec nežila, měla komlexy z toho jak vypadá a přičítá to mě. Zkoušel jsem to mnohokrát, ale jakmile jsem se zmínil o její tloušce tak byl oheň na střeše. Snažil jsem se abychom něco dělali, ale jen se válela na gauči.
teda jak tohle můžeš napsat o vlastní žene…
Chlape mám pocit, že jestli ty jsi ji dřívě nutil aby běhala okolo bloku a neválela se na gauči, tak se nedivím, že tě přestala milovat a hledá lásku jinde. Otázkou je, jak si o její tloušťce mluvil, jakým tónem, v jakých situacích. To ovšem jako člověk, který tě nezná, neposoudí.
Dále si myslím, že dříve jsi ji měl prostě jistou. Říkal jsi si, že jí nikdo nebude chtít, když mám pár kil navíc apod. Teď, když se změnila, načerpala nové síly a vidí mnoho možností. Může nosit těsnější oblečení, ukazovat své boky, nosit výstřihy a nestydí se za to. Je krásná! Na základě toho ty máš strach, že ji ztratíš, žárlíš apod. a možná ti žárlivost přerůstá přes hlavu! Nějaké podezřívání je velmi nepříjemné, zvlášť pokud je bezdůvodné. Pak přijde ztráta lásky, což v tobě vyvolá opět pocit nevěry… netvrdím, zda tvá žena je věrná či ne, ale spíš bych to viděla na neúměrnou žárlivost, která vztah ničí.
Já osobně bych se nikdy nesnžila k tomu, abych svého partnera stopovala. Co bych pak dělala, kdybych zjistila nevěru? Co bych mu řekla?
A nezlob se na mě, ale pokud neuvidíš nějaký intimní kontakt, tak je ti tvé šmírování stejně naprd. Dovedu si představit, že bych s kamarádem do sauny zašla. Proč si spojuješ saunu s nevěrou? A myslíš, že by ti zahýbala tak, aby si toho všimli Tvoji známý?
Být tebou, sedím doma na zadku a přemýšlím, jak vztah dát dohromady. Jak vrátit ten esprit, lásku apod.

To je tak neskutečně ponižující, to věčné rejpání „delej se sebou něco“ … to už znám z děství, táta je sportovec, ten mně ani sedět nenechal, furt jsme byli někde na kole, na lyžích, boha, jak já to dneska nenávidím!!!! No a co, tak nosím velikost XL a válím se u počítače. Líbí nelíbí, tak na mně nečumte. Nebo jo. Protože na druhou stranu tahle konfeknčí velikost znamená při vhodně zvoleném obleení i slušný výstřih … a to je změna, co, z těch pytlů na hlavě najednou sexy kus!

A jako kdybych se dozvěděla, že chlap mně takhle šmíroval, to teda hodně u mně spadl. Protože kdybych chtěla zahnout, asi bych zvolila jiné místo než … saunu, a ještě k tomu s informátorkou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.11.11 13:09
zdenninka píše:
stmy jsi chlap a my jsme ženy. Prostě to tak ber. Ženu miluješ furt, ikdyž byla silna nebo ted hubená. Ale zase si přiznej že ted tě laká vic :wink: a tím te to dostává

hodně dlouho jsem čekal.....a ještě bych k tomu dodal,že občas se někdo zeptal jestli mi nevadí jak je žena tlustá a já odpověděl, že je jen silná, nikdy jsem nebyl vulgární, celičkej život si říkáme čeníšku, čumáčku nebo prdelko, ach jo, zhubnul jsem během měsíce 12 kilo, jestli to půjde takhle dál.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.11.11 13:20

Děkuji všem za rady a názory, možná jen žárlím a kazím to. Už jsem se doma ptal jestli nechce jít do manželské poradny, ale odmítla. Zítra se rozhodnu a doufám, že dobře. Určitě se dozvíte jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenninka
14.11.11 13:23

stmy tak si s ni zkus promluvit.
Třeba že tvoje davna spolupracovnice ted dělá v saune a ze by jste si tam mohly zajit :wink: . třeba to bude okaty, ale pokud ji tva zena nezna tak nemusi vědět že zrovna která sauna to je.
Hod to za hlavu, hod se do klidu a normálne si to s ní vyřikej. Proste ji řekni ze je krásna a ty ses do ni podruhe zamiloval. Píšes že mate vetší děti tak šup děti k babickam nebo ke kamarádum, objednej si nejake jidlo domu (popřípade ho kup v restauraci) a udel pro ni krásnej večer. určitě si to užijete veř mi.

• Citovat
  • Upravit
4026
14.11.11 13:28

Tak držím palečky, ať ti to zítra dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
14.11.11 13:32

Mě to přijde celé divné..
On nemá jediný důkaz ničeho ale je si téměř jistý že JE tam načape?? Jako proč? Že po 23 letech manželství je to najednou trochu nuda a manželka to dokázala říci na rovinu??

Možná si jen v nové práci vyslechla od kolegyn jak žijou ony, co a jak dělá jejich manžel..přišlo jí, že to máte doma takové nijaké..nyní má srovnání a holt je z toho rozčarovaná a možná by chtěla změnu..Kdo ví.

To že na ní žárlíš, až ted, kdy je „krásná“ jí možná znechucuje úplně ze všeho nejvíc, páč před tím ti za to nestála.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
14.11.11 13:44
Lizbeth píše:
Mě to přijde celé divné..
On nemá jediný důkaz ničeho ale je si téměř jistý že JE tam načape?? Jako proč? Že po 23 letech manželství je to najednou trochu nuda a manželka to dokázala říci na rovinu??

Možná si jen v nové práci vyslechla od kolegyn jak žijou ony, co a jak dělá jejich manžel..přišlo jí, že to máte doma takové nijaké..nyní má srovnání a holt je z toho rozčarovaná a možná by chtěla změnu..Kdo ví.

To že na ní žárlíš, až ted, kdy je „krásná“ jí možná znechucuje úplně ze všeho nejvíc, páč před tím ti za to nestála.. :-?

Naprostý souhlas.

Proč jeden, když má doma jisto, tak (někdy) hledá jinde, a když doma tu jistotu nemá, náhle znejistí???? :zed: :zed: :zed:

Mám dneska fakt rejpavou …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
14.11.11 14:16

souhlas s Lizbeth :palec:

mě taky nějak uniká, to jako zakladatel z toho, že se chystá do sauny, kterou dřív neměla ráda, ihned vydedukoval, že tam má sraz s milencem?? :zed:

třeba jí to doporučila nějaká kámoška, na imunitu, nebo na další hubnutí, nebo co já vím, tak to chce zkusit…

já byla v sauně před lety, hrozný :-? nelíbilo se mi tam…nicméně asi před rokem mě tam vytáhla kámoška a já zjistila, že je to supr :-D
prostě „chutě“ se mění…

podle mě si podrážděnej, najednou si zjistil, že místo „jisté tlusté maminy“ máš doma pěknou ženskou a není ti pod fousy, že se ve „čtyřiceti“ začala o sebe starat :roll:
to jí chceš fakt začít hlídat na každém kroku? jestli ano, tak se s ní rovnou rozluč,protože jí se to teda rozhodně líbit nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
14.11.11 14:33

Smtn, hlavně přeju pevné nervy a držím palce, ať to pro tebe dopadne dobře!
Jestli jsem tě správně pochopila, hned na úvod jsi psal, že jsi se ke své ženě vždy choval s úctou, ať vypadala jakkoli. I z tvých příspěvků mám pocit, že ti na ní hodně záleží.
Poradit neumím, sama bych nevěděla, co s tím. Ale aspoň ti napíšu, co se stalo známým, třeba tě to inspiruje: Žena byla v sobotu dlouho v práci a psala muži, že to bude ještě pár hodin trvat. Muž se tedy vydal do nákupního centra, potřeboval kalhoty. A ejhle, na kafíčku tam seděla jeho žena se svým bývalým mužem. A jeho reakce? Šel domů a napsal ženě SMS jako reakci na její předchozí SMS: „to nevadí, právě jsem se vrátil z nákupního centra XY a bylo to taky docela náročné“
Okamžitě mu od ženy přišla reakce, ať na ni počká, že vyráží domů. A doma ho přesvědčovala, že bývalému umřel pes, potřeboval podržet, ale že mu to nechtěla říkat, aby zbytečně nežárlil.
Těžko říct, kde je pravda, ale od té doby si žena muže předchází…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
14.11.11 14:47
Mar__tanka1983 píše:
souhlas s Lizbeth  :palec:

mě taky nějak uniká, to jako zakladatel z toho, že se chystá do sauny, kterou dřív neměla ráda, ihned vydedukoval, že tam má sraz s milencem?? :zed:

třeba jí to doporučila nějaká kámoška, na imunitu, nebo na další hubnutí, nebo co já vím, tak to chce zkusit…

já byla v sauně před lety, hrozný :-? nelíbilo se mi tam…nicméně asi před rokem mě tam vytáhla kámoška a já zjistila, že je to supr :-D
prostě „chutě“ se mění…

podle mě si podrážděnej, najednou si zjistil, že místo „jisté tlusté maminy“ máš doma pěknou ženskou a není ti pod fousy, že se ve „čtyřiceti“ začala o sebe starat :roll:
to jí chceš fakt začít hlídat na každém kroku? jestli ano, tak se s ní rovnou rozluč,protože jí se to teda rozhodně líbit nebude…

amen :palec: jako kdyby mě partner sledoval, jen proto že jdu do sauny, tak bych mu asi rychle zamávala.. :nevim:
A ta informátorka to řekla jen tak? To taky může být pastička na žárlivého manžílka ne? Že by mi někdo volal jen tak a hlásil „hele, tvůj chlap se na zítra objednal ke kadeřnici“ 8-o lidi jsou blázni :lol:
A jestli je to domluvená informátorka, je to teda hnus. Takhle hlídat svoji ženu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí