Postrašení manžela rozvodem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.11.11 09:33

s tím milencem to není špatný nápad,mám již něco podobného za sebou,muj muž zmoudřel,začal žárlit,přitom mezi námi ani nic nebylo.Ale mám pul roční dítko,nemám příležitost a muj chlap se zamiloval do mladší a bezdětné,chjo :-(

• Citovat
  • Upravit
10141
15.11.11 09:36
Anonymní píše:
Ale mám pul roční dítko,nemám příležitost a muj chlap se zamiloval do mladší a bezdětné,chjo :-(

Holka tím spíš by ti na ten rozvod mohl přistoupit a navíc nebude ten špatný on, protože ty ses přece chtěla rozvést

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
15.11.11 09:37
Anonymní píše:
ednou bejvalej došel na Nový rok domu ožralej jak prase s tim ,že si dal novoroční přáíní ,že se rozvedem ,párkrát mi to takhle řekl a já jsem řekla ,,fajn,ze mě debila dělat nebudeš,,
saračenko,to si děláš srandu?Tak to bych těžce rozdýchávala.

to si nedělám..do té doby byly problémy,ale pokaždé se to v posteli srovnalo,hodně jsem mu toho odpustila..ale jak s timhle nápadem přišel,mě to tak nasralo ,že jsem to teda podala nakonec já ..a to teda bylo teprve obdobíčko ty 2měs. pak mě začal i mlátit a lezlo z něj kde se všude tahal a fotky ukazoval ,jo já se toho najednou dozvěděla ..a pak to zase bral zpět a chtěl se udobřovat ..no hnusnější období neznám…Pokud ho chceš jen postrašit ,tímto tě chci upozornit ,že to může vzít úplně jiný směr :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.11 09:37

Tak je zde tu nějaká rada,co by jste udělaly vy?

• Citovat
  • Upravit
6868
15.11.11 09:38

Nečetla jsem příspěvky od holek, ale napadá mě jedna otázka…

Jsi připravená na to, že Ti manžel ten Tvůj „vtípek“ bez řeči podepíše???

Tohle mi přijde jako nebezpečná hra s ohněm… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
15.11.11 09:39
Anonymní píše:
Tak je zde tu nějaká rada,co by jste udělaly vy?

má rada ? dělat fory ,začít se malovat a dělat tajemnou …že i někoho mám ,ale nic neříkat ..pokud spolu spíte ,více se snažit ..

• Citovat
  • Upravit
myšanda26
15.11.11 09:43

No popravdě nevím jestli je to správný tah. Výhružkami o rozvodu vztah asi neudržíš. Nevím v jaké jsi situaci, jestli máte děti, jestli máte kam jít, ale buď se chceš rozvést, nebo chceš probrat manžela aby neměl pocit, že je všechno v pořádku, aby si vážil toho co má. Tak bych mu tu pohodu vzala. nevím jak máte rozdělené domácí práce, ale co se podělit rovným dílem, i o hlídání dětí, chození ven a tak. Pokud to nepomůže tak se odstěhovat. S tím že to neklape a třeba vám pauza pomůže. Taky je tu manželská poradna, kde si můžete vyříkat problémy, aby mu došlo že pokud to nebude řešit, může o tebe přijít. Nevím jestli jsi něco z toho už zkoušela ani jestli to pomůže, ale budeš mít čisté svědomí, že jsi dělala co jsi mohla a jednala jsi na rovinu.

• Citovat
  • Upravit
10141
15.11.11 09:50
Anonymní píše:
s tím milencem to není špatný nápad,mám již něco podobného za sebou,muj muž zmoudřel,začal žárlit,přitom mezi námi ani nic nebylo.Ale mám pul roční dítko,nemám příležitost a muj chlap se zamiloval do mladší a bezdětné,chjo :-(

To dítě je vás obou? No tak bych mu večer dala hlídat dítě, stejně často jako chodí on. Hezky bych se oblékla a vyrazila ven. Ať přemýšlí kam jdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
15.11.11 09:55

Žádost jde samozřejmě podat i stáhnout,ale aby jsi se nedivila,kdyby se s tebou nakonec rozvedl doopravdy.S tímto se teda nesranduje.

• Citovat
  • Upravit
10905
15.11.11 09:57

Zakladatelko, uvědom si, že tvůj muž tě zná nějakých 12 let (spíš víc), a má tě svým způsobem přečtenou. (To, že ti možná připadá, že ti vůbec nerozumí, je druhá věc.)
Už jednou zažil, žes mu rozvodem vyhrožovala a nic. A myslíš si, že na tohle skočí? Že si neřekne, že to kvůli dětem stejně stáhneš? Kde bereš jistotu, že se po tomhle kroku „umoudří“?

Podle mě si daleko víc uvědomí, co může ztratit, když ho odstřihneš emočně - prostě když přepneš z pečující manželky na nezúčastněnou spolubydlící. Zkus s ním přestat řešit a rozebírat krizi (místo toho se můžeš vypovídat tady na emiminu :) ), přestat obskakovat, nezajímat se o něj.
Pokud by došlo k rozvodu a vy jste spolu ještě chvíli do vyřešení bydlení bydleli spolu, taky by to tak bylo.
Nemyslím tím, že bys mu musela demonstrativně přestat prát trenky. Stačí prostě klidné a zdvořilé nezúčastněné chování.
Pamatuj, že dokud tě dokáže vytočit, znervóznit nebo rozbrečet, tak má celkem logicky pocit, že tě ovládá. Pokud ho budeš mít na háku (nebo se tak aspoň tvářit), tak má kapku problém ;)
Je to těžší, než poslat na soud papíry, že se chci rozvést a pak zas, že nechci, ale připadá mi, že to má větší šanci na úspěch.
Sama jsem se takhle jednou rozcházela (tedy, oznámila jsem, že jsme se rozešli (já to teda myslela vážně, neb nikdy planě nevyhrožuju), ale že u něj budu ještě půl roku bydlet :mrgreen: ) a když se ze mně stala „jen spolubydlící“, nastalo jedno z nejpříjemnějších období v životě - nemuseli jsme řešit vztah, byli jsme oba v klidu…
Mimochodem, on se pak stejně divil, že se fakt stěhuju, doufal, že to zas dáme dohromady… takže asi tak to mají chlapi s těmi oznámenými rozvody a rozchody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.11 10:01

meduzzo,ano,to díte je nás obou,máme již 4 dítě a poslední.Děti nadevše milujem,ale takhle mě zranovat,máme malého prcka,netušila jsem,že umí být tak sobecký,vubec netuším,co se děje :cry:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.11 10:06

Knihomyš,nad tímto jsem uvažovala,s tím,že se chovám jak spolubydlící nemám problém a vím,že mu to vadí.Ale on ví,že se bojím,že mi nedá výplatu,docela časté vyhrožování,když je u nás něco v nepohodě.Muže vubec tohle udělat,aniž by to bylo v pořádku?Má přei nějaké vyživovací povinnosti ohledně mě na rodičáku a skrze 4 děti+hypotéka?Copak se mužu nechávat stále furt vydírat,že mi nedá měsíční výplatu?Muj chlap je zamilovaný do jiné a je to sobec,kdyby opravdu neměl rád naše děti-miluje je,ten rozvod bych udělala.Bohužel to není první známost a já už na to nemám nervy.Nevím fakt,co dál

• Citovat
  • Upravit
43039
15.11.11 10:08

tak to bych teda fakt nedelala - podepise to a vymalovano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.11.11 10:17

Teda, já myslela, že máte krizi a on je zamilovaný? A i když to víš, tak to neutnul. Tohle je pro mě cesta, ze které už není návratu. Kdybys mu přišla na bokovku a on by si sypal popel na hlavu a ihned to skončil, tak fajn, ale tohle už by na mě byla silná káva.
Chápu, že s půlročním prckem se hodně těžko plánuje odchod, ale zkus to. Zkus se začít připravovat na jeho odchod, zkus si začít přivydělávat, třeba si založ internetový obchod, když budeš osvč, tak nebudeš platit žádné zálohy na pojištění do daňového přiznání, nebo začni něco vyrábět a prodávat na fleru, pokud máš hlídání, tak zkus někde brigádu… Ať vidí, že se nemusíš klepat, zda přinese domů výplatu.
A když to u vás doopravdy skončí, tak aspoň budeš mít nějaký příjem, každá stovka se počítá.
A myslím, že pokud se má chytnout za nos, tak se za něj chytne kvůli samostatný aktivní ženský a ne ženské finančně na něm plně závislé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.11.11 10:18

A jinak ano, soud může stanovit alimenty i na matku dítěte do 2let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí