Nechuť ve vztahu

Anonymní
15.11.11 08:32

nechut ve vztahu

ahoj, nevim jak presne zacit, ale nás vztah me uz totálně nici, pritele mám ráda, ale jestli ho miluju nevim :nevim: :cry: máme spolu 14cti mesicniho synka, ktereho oba milujeme, doma se nehádáme, jen já uz mu nedokázu dát ani pusu spát sním je pro me trest. jsem odmerená a vlastne ani nevim co semnou je :cry: :cry: vlastne mi vzdycky na celym vztahu vadilo, ze spolu nikam nejdem (kino, vecere, jen tak si sednout) proste nic, já chodim s kamarádkama, on s kamarádama. jenze ted uz vim ze oto snim nekam jit me uz neláká. holky já jsem tak nestastná, vim ze jsem toho ted moc nenapsala, nic konkrétniho jenze já jsem tak plná emocí ze se to ve me mele a pisu páty pred deváty. rozchod u nás urcite nehrozi kvuli prckovi, radeji budu dalsich pár let nestastná nez mu trhat rodinu. rekla bych ze tenhle pocit u me je uz tak 3/4 roku, nevim jestli se to zmeni :cry: zdá se mi o jinych muzich, dnes treba o jeho bráchovi, nezdaji se mi žádny cunárny, jen jak spolu blbnem a konci to libáním, nic vic. jsme od sebe 11let me je 24, jemu 35, myslite ze je to tim? já ani nevim jestli chci radu, jen jsem potrebovala malinko upustit emoce :cry: jedinej duvod co já v tomhle vztahu mám je nas prcek, toho miluju a ten mi dává kazdej den silu jinak bych se uz dávno zbláznila. holky ja chci aby se to zpravilo ale jak? jde to jeste? rady aby jsme si v klidu promluvily njsou mozny, u nás tohle proste nejde.zkousela jsem mu napr. rict ze me ten sex co máme nebaví. pokazdy je to uplne na vlas stejny, já dokavad si nezacnu hrát s jeho prirozenim, tak se nepostaví, pak následuje orální sex, kterej me po 15min uz fakt nebaví, no pak je to sup sem, sup tam, jdem se umyt a spát. zádná pusa, libání nic, jeho odpoved zni ze mi pusu neda protoze jsem mela v puse jeho prirozeni, no koho má tohle bavit!!! nekolikrát jsem to zkousela zmenit, bezuspesne :cry: jsem uz tak znicená, doma si pripadám jak sluzka, uklidit, vyzehlit, vyprat, uvarit a porád dokola, žádná zábava, nikam nemuzu protoze bydlime na vesnici a do meste to máme 30km, tak ráda bych si zasla do sauny, zaplavat, jenze jen cesta autem me stoji 200 a to si nemuzem dovolit, ikdyz pritel na hokej muze :zed: :zed: budu koncit, vim ze to co jsem napsala nemá smysl jenze mele se to ve me, navic uz opet brecim jak zelva :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marra
15.11.11 08:46

Myslim,ze u vas jeste neni nic ztraceno :hug: opravdu jen potrebujes vypnout,zkus si jeden mesic odkladat po dvacetikrune za den,a penizky se naskladaji,pak si vyraz nekam s kamoskou nebo jen tak sama do kina,uvidis jak se ti nalada zmeni, :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.11 09:10

Mám doma to samé co ty, a osobně si myslím, že už to ztracené je. Nemám nějak chuť pořád vymýšlet nějakou zábavu a zahraňovat vztah jenom z mého podnětu. :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.11 09:20

jo rekla bych ze to je stejny, taky uz me nebavi dávat prvni impuls ktomu aby bylo neco lepsi, nejhorsi ze pritel si mysli ze je vse o.k. alespon mi to tak prijde :cry:

Anonymní píše:
Mám doma to samé co ty, a osobně si myslím, že už to ztracené je. Nemám nějak chuť pořád vymýšlet nějakou zábavu a zahraňovat vztah jenom z mého podnětu. :-(
  • Citovat
  • Upravit
4026
15.11.11 09:31

Nevím jestli jsi už o tom sním mluvila, ale já bych si sním o tom promluvila a řešila bych to, vím, že tě to nebaví, ale bouhel vztah je o hlavně o domluvě, píšeš, že jste od sebe 11 let to nic nemusí znamenat, znám páry, které jsou od sebe více let a klape jim to. Já bych mu na rovinu řekla co chci a požaduji, ať si to přebere, máš také potřeby ať ve vztahu s ním i v sexu a on to musí tolerovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.11.11 10:00

Promluvit 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leni348
15.11.11 10:18

žiju podobně. Jsme každý jiný, pár let jsem se pokoušela zahrnout ho do společných akcí a pak jsem zjistila, že kdyby to náhodou hrozilo, tak ho tam NECHCI. Protože se neumí ve společnosti chovat, ožere se hned jak prase, vadí mi, jak se chová, předvádí a tak jsem se uvolnila tím, že už se snažím, aby mě absence volného společného času nevadila.
Ono o nervy stačí to, co trávíme spolu s dětma.

Žijeme si tenhle život každý po svém. O to víc, že se tyhle naše dva volnočasové světy naprosto rozešly. On nenávidí ten můj (prej snobi), já bych za nic na světě nešla na jeho akci (sleziny ochmelků)…

Jde to takhle žít, ale musíš opustit rádoby morální zásady (milující lidé musí všechno spolu, vztah se musí pěstovat i bez dětí a podobně). Bolí to, není to normální, ale když není zbytí,musí to skřípat takhle.
 Leni

• Citovat
  • Upravit
rozmary
15.11.11 10:29

Ahoj,neporadím,jen mě zaskočilo,že chceš čekat ještě pár let kvůli malému,jestli se to už vážně nedá,možná by bylo lepší skončit to teď dokud je chlapeček ještě malej,čím starší,tím horší pro něj.

• Citovat
  • Upravit
683
15.11.11 11:52

Podle toho, jak to píšeš to pro mě zní docela beznadějně, každopádně bych se určitě pokusila ještě o záchranu, asi bych si zkusila promluvit s někým, kdo vás oba dobře zná, ať ti zkusí říct svůj názor, člověk občas kouká, jak to vidí druzí a leccos se dovtípí, osobně bych asi bez lásky a zájmu ve vztahu nevydržela, je hezké, že se chceš kvůli dítěti obětovat, ale myslím, že pro něj je lepší šťastná maminka, byť třeba s jiným tatínkem, nebo ty bys chtěla, aby s tebou partner byl jen z nějaké povinnosti? Kdybys věděla, že tě už prostě nemiluje? V tomhle bych fakt vsadla na upřímnost, klidně si sepiš seznam toho, co ti na vašem vztahu vadí, co bys chtěla změnit a co pro zlepšení uděláš ty a domluvit si s ním pohovor, bez emocí a v klidu, pokud by to bylo možné, no, a s tím sexem, to by mi zkusil říct jednou… nezlob se, ale to je fakt blbec, měj se a ať to dopadne pro tebe co nejlépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
15.11.11 12:28
Leni348 píše: žiju podobně. Jsme každý jiný, pár let jsem se pokoušela zahrnout ho do společných akcí a pak jsem zjistila, že kdyby to náhodou hrozilo, tak ho tam NECHCI. Protože se neumí ve společnosti chovat, ožere se hned jak prase, vadí mi, jak se chová, předvádí a tak jsem se uvolnila tím, že už se snažím, aby mě absence volného společného času nevadila.
Ono o nervy stačí to, co trávíme spolu s dětma.

Žijeme si tenhle život každý po svém. O to víc, že se tyhle naše dva volnočasové světy naprosto rozešly. On nenávidí ten můj (prej snobi), já bych za nic na světě nešla na jeho akci (sleziny ochmelků)…

Jde to takhle žít, ale musíš opustit rádoby morální zásady (milující lidé musí všechno spolu, vztah se musí pěstovat i bez dětí a podobně). Bolí to, není to normální, ale když není zbytí,musí to skřípat takhle.
Leni

Jak to někdy čtu, tak mám pocit, že jste si ty chlapy ani nevybraly samy, ale že vám je přidělil národní výbor.

• Citovat
  • Upravit
cher
15.11.11 12:30

Zakladatelko.

řešila bych to s ním, řekla bych mu že nejsem šťastná a že takhle dál nechci. Chce to hodně komunikovat a najít společné řešení. Proti nudě v sexu, to chce občas nějak překvapit, já třeba onehdá vzbudila chlapa ve 3 ráno :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Nevernej12
15.11.11 13:31

Jednou v pátek se domluv s mámou (tchýní). Nech doma prcka a než chlap přijde z práce zmizni např. na víkend se cvičením, lyžování, wellness víkend apod.
Víkend dítě přežije - neboj.

Příště to udělej na týden a uvidíš, když začneš žít svůj život trochu jinak, že ho to trkne a možná se zkusí změnit i on.

• Citovat
  • Upravit
14721
15.11.11 13:35
Nevernej12 píše:
Jednou v pátek se domluv s mámou (tchýní). Nech doma prcka a než chlap přijde z práce zmizni např. na víkend se cvičením, lyžování, wellness víkend apod.
Víkend dítě přežije - neboj.Příště to udělej na týden a uvidíš, když začneš žít svůj život trochu jinak, že ho to trkne a možná se zkusí změnit i on.

Hm a fakt ho něco trkne? Nebo si bude myslet něco o milenci, jako chlapík na sousední diskuzi? Manželka šla do sauny a on hned za tím vidí milence 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.11 13:50

jojo presne tak, tohle udelat hned vtom vidi chlapa a hlavne mit ty prachy na nákej takovej vikend :roll:

chuanitka píše:
Nevernej12 píše:
Víkend dítě přežije - neboj.Příště to udělej na týden a uvidíš, když začneš žít svůj život trochu jinak, že ho to trkne a možná se zkusí změnit i on.
Hm a fakt ho něco trkne? Nebo si bude myslet něco o milenci, jako chlapík na sousední diskuzi? Manželka šla do sauny a on hned za tím vidí milence 8-)
  • Citovat
  • Upravit
4705
16.11.11 07:51
Nevernej12 píše:

asi není horšího řešen podobné krize, než toto. Na to pozor, já si dovolila jen „mít práci“ na vedlejšák a je pravidelně kvůli zmiznutí z domova oheň na střeše. A když jsem chodila na rehabky se zády a marnivě na lymfodrenáže, protože mi otýkaly nohy, tak to mám dodnes na talíři.
Takže bacha, ono to je totiž za mezí, že „moc dovolujete“…
Každý musí tak, jak to má ve vztahu nastavený. Odjet na víkend, pak týden - to by byla konečná před kterou bych ještě dostala hezky přes držku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí