Nechuť ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rozmary
16.11.11 09:20

Já si taky neumím představit,že bych jen tak zmizla na víkend,to by byl hodně riskantní kousek,zrovna tak bych to ale netolerovala chlapovi.

• Citovat
  • Upravit
macek235
16.11.11 11:13

Zakladatelko,

ja jsem se takhle kvuli rodine a diteti obetovala celych 16 let. Mnela a mam i dodnes doma uplne to stejne co popisujes Ty. Nikam nechodime, navic ten muj ani nekomunikuje. Naivne jsem si myslela, ze se to druhym ditetem zpravi, opak byl pravdou. Vse je stejne, ne li horsi. Mame dve deti, kterym se kazdy venujeme zvlast, ja s nema chodim ven a manzel jen sedi doma. Uz jsem z toho zoufala, manzel navic nekomunikuje a problem jak rika on nema, mam ho ja a tak mam s tim neco delat. Po tolika letech si pripadam jako bych celou tu dobu zila s clovekem, ktereho vlastne ani neznam, je to desne smutne, ale je to tak. Situace se vyhrotila tak, ze spolu nemluvime i mesice a deti to samozrejme citi. Chci od neho odejit a zachranit si aspon svou druhou pulku zivota. Je mi 35, kdybych byla v tvem veku s rozumem, ktery mam dnes, ukoncila bych to, protoze to deti stejne vyciti, ze neco neni v poradku. Pokus se s nim promluvit a podle reakce poznas jestli ma zajem na vasem vztahu pokracovat. Drzim palce at se netrapis tak dlouho jako ja. Dnes lituji tech zbytecne promarnenych roku, kdyz se otocim zpet citim naprostou prazdnotu, jako bych ty roky ani nezila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.13 21:08

Holky, kolikrát jsem se sem už šla vypovídat, protože nemám komu. Našla jsem tuhle diskuzi a novou zakládat nechci. Žijí s manželem krátce, teprve druhý rok. A jak píše poslední uvedená, když se mi v manželství něco nelíbí, tak mám problém jenom já, on žádnej nemá. Komunikace je veskrze nulová. On nemluví, jen si svoje myslí. Pořád mám pocit, že ho vůbec neznám, jako žití s cizím člověkem. Zatímco on o mne ví všechno, nechápu jak.On moc analyzuje. Máme děti, jeho vztah k ním je skvělý, je dobrý otec, to ano.Mne chybí jeho pozornost, kterou on věnuje svým kamaradkam. Už jsem si zvykla.To není tak hrozné. Hrozné je, že sex nezacinam nikdy já, z toho důvodu, že nemám chuť. Pokaždé na mne jen vleze, předehra žádná, samotný akt si užiju i já, ale. Až teď mi došlo, když mi řekl, jestli vím, co mne čeká ráno(myšleno sex),že prostě chci. Proč? S dětmi jsem celý den sama a to opravdu od rána až do večera. Rodiče tady nemám, kamaradky také ne. Nejsem žádná holka, co se na rodičovský nudí, stiham při dětech školu aj domácnost. Bejvam tak utahaná. Ještě jedna otázka. Chlap mi onehdy navrhnul, že bude děti hlídat jedna studentka, pro kterou něco dělal. Když jsem nesouhlasila, vyčetl mi, že ať si pak nefrfnam, že jsem utahana, když nechci pomoc.Ale pomoc od nějaký dvacítky pro kterou dělat práci do školy? To se mi nelíbí.
Omlouvám se, že je to tak moc dlouhé. Děkuji za přečtení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.13 21:10

Holky, kolikrát jsem se sem už šla vypovídat, protože nemám komu. Našla jsem tuhle diskuzi a novou zakládat nechci. Žijí s manželem krátce, teprve druhý rok. A jak píše poslední uvedená, když se mi v manželství něco nelíbí, tak mám problém jenom já, on žádnej nemá. Komunikace je veskrze nulová. On nemluví, jen si svoje myslí. Pořád mám pocit, že ho vůbec neznám, jako žití s cizím člověkem. Zatímco on o mne ví všechno, nechápu jak.On moc analyzuje. Máme děti, jeho vztah k ním je skvělý, je dobrý otec, to ano.Mne chybí jeho pozornost, kterou on věnuje svým kamaradkam. Už jsem si zvykla.To není tak hrozné. Hrozné je, že sex nezacinam nikdy já, z toho důvodu, že nemám chuť. Pokaždé na mne jen vleze, předehra žádná, samotný akt si užiju i já, ale. Až teď mi došlo, když mi řekl, jestli vím, co mne čeká ráno(myšleno sex),že prostě chci. Proč? S dětmi jsem celý den sama a to opravdu od rána až do večera. Rodiče tady nemám, kamaradky také ne. Nejsem žádná holka, co se na rodičovský nudí, stiham při dětech školu aj domácnost. Bejvam tak utahaná. Ještě jedna otázka. Chlap mi onehdy navrhnul, že bude děti hlídat jedna studentka, pro kterou něco dělal. Když jsem nesouhlasila, vyčetl mi, že ať si pak nefrfnam, že jsem utahana, když nechci pomoc.Ale pomoc od nějaký dvacítky pro kterou dělat práci do školy? To se mi nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
karfice
16.9.13 21:39
@Anonymní píše:

Ty máš možnost mít hlídání? Chlap ti jej nabídne, ty si můžeš odpočinout a nechceš to? Tak v tom případě máš problém jenom a jenom TY!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.13 22:01

@karfice Ale přece mu hned nepadnu kolem krku, jsem schopna si někoho takového najít sama v případě, že uznam za vhodné. Nebo ne? A natozpa jeho známou.

• Citovat
  • Upravit
káťa
17.9.13 05:50

I když jsem ráda, kdyř dceru někdo pohlídá a já můžu odpočinout, měla bych problém jí svěřit osobě, kterou já osobně vůbec neznám. Nejsi divná.
Navíc cítím, že na slečnu studentku trochu žárlíš. ;)
Jednala bych stejně jako ty.

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
17.9.13 06:34
@káťa píše:
I když jsem ráda, kdyř dceru někdo pohlídá a já můžu odpočinout, měla bych problém jí svěřit osobě, kterou já osobně vůbec neznám. Nejsi divná.
Navíc cítím, že na slečnu studentku trochu žárlíš. ;)
Jednala bych stejně jako ty.

A čeho tím dosáhla? neodpočine si a ještě bude za žárlivku co neví co chce.

• Citovat
  • Upravit
káťa
17.9.13 08:12

Nevím, já bych si asi v klidu neodpočinula, když bych měla děti svěřit někomu, pro mě úplně cizímu.
Když by mi partner nabídl, že zaplatí hlídání dětí, zařídila bych si sama někoho, komu stoprocentně věřím.

• Citovat
  • Upravit
rab
28
17.9.13 09:15

Zakladatelko:

Chlapi jsou zabednění a tupí. Pokud nedostane sám rozum a neslyší co mu jasně říkáš (náznaky nemají žádnou cenu to chlap nemůže nikdy pochopit) nemáš bohužel jinak šanci to nějak ovlivnit. Jedině mu říct vše na rovinu a jasně co si přeješ a bavit se o tom. Pokud totiž jen myslí na sebe (zajde si na hokej v posteli je všechno jen na tobě) tak mi to opravdu nepřipadá, že tě nepovažuje za partnerku ale spíš za nějakou služku. Myslí si že je přece samozřejmé že se žena musí postarat o manžela, dítě a domácnost a být vděčná za to, že mají kde bydlet a že jim vydělává na živobytí. Pokud to s tebou tvůj manžel myslí dobře a je jen zabedněný, zkus mu navrhnou ať si přečte knihu „Kdyby jen muž věděl… co žena prožívá: Gary Smalley“. Nedá se již koupit ale v knihovně by jsi ji vypůjčit mohla. Já, dokud jsem si tuto knihu nepřečetl, neměl jsem tušení co žena cítí a jak já jí byť nevědomky ubližuju. Bohužel jsem si ji přečetl příliš pozdě na to abych zachránil svůj vztah. Proto pokud mu na tobě záleží, knihu si přečte a pokud není úplný blbec tak zjistí že tím blbcem dosud byl a že by měl setsakramentsky rychle něco podniknout. Přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
9.8.14 19:47

Holky taky takhle ziju uz26llet uz me toebavi ted jsem potkala jednoho piseme si kazdyden sms uz jsme se i setkali jsme od sebe 200km s nim je mi fajn treba to nebude mit budoucnost ale hodlam to tady skoncit deti jsou dospeli akorat nevim jak se srovname. s majetkem hlavne jde o dum ale zajdu za pravnikem tohle neni zivot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
9.8.14 22:35

Tak já bych teda rozhodně nedala hlídat dítě někomu, koho neznám, at bych byla sebezničenější. Nato své dítě moc miluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kokotka
9.8.14 22:37

To chce seriál, ten ti zlepší náladu :D Zde je romantický seriál Feriha :kytka:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
9.8.14 22:39
@kokotka píše:
To chce seriál, ten ti zlepší náladu :D Zde je romantický seriál Feriha :kytka: