Jaké máte postelové triky na chlapa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.11.11 10:34
Januliiik píše:
tak to u nás doma nemusím používat žádný trik :lol: manžel by chtěl furt :lol: spíš někdy vymýšlám trik jak se tomu vyhnout :lol:

Taky dobrý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30420
16.11.11 10:36
já mu furt říkám, že je jak stepní kozel :lol: :lol:
Anonymní píše:
Januliiik píše:
tak to u nás doma nemusím používat žádný trik :lol: manžel by chtěl furt :lol: spíš někdy vymýšlám trik jak se tomu vyhnout :lol:
Taky dobrý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
16.11.11 10:38

u nás se nikdy nestalo, že by nechtěl :mrgreen:
a když nechci já, tak jemu nepomůže nic! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
16.11.11 12:55

Tak jsem čekala že si počtu a třeba něco ozkouším z dlouhé chvíle a ono je tu všude jako u nás :lol:
Ale co asi nezaznělo - u nás funguje lehce zavrtět zadkem, byť úplně nenápadně :mrgreen: a když se „blbě“ pohnu nevědomky, stejně mě už nic nezachrání :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.11 12:57

A nebo po příchodu z práce lehká poznámka „tak děti, dneska jdete brzy spát, máme ještě něco s tatínkem na vyřizování“ … a to pak běda jak ne! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10007
16.11.11 13:51
Anonymní píše:
A nebo po příchodu z práce lehká poznámka „tak děti, dneska jdete brzy spát, máme ještě něco s tatínkem na vyřizování“ … a to pak běda jak ne! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tohle někdy říká klukům můj manžel. Asi zapomíná, že staršímu synovi už bude 15 let… :oops: No, maj z nás kluci srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
laskonka01
16.11.11 15:47

je, sranda.. :-) když nechci já, tak mu taky nic nepomůže…:-)

• Citovat
  • Upravit
14721
16.11.11 21:47
Ali88 píše:
Tak jsem čekala že si počtu a třeba něco ozkouším z dlouhé chvíle a ono je tu všude jako u nás :lol:
Ale co asi nezaznělo - u nás funguje lehce zavrtět zadkem, byť úplně nenápadně :mrgreen: a když se „blbě“ pohnu nevědomky, stejně mě už nic nezachrání :lol: :lol:

Nebo se předklonit :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
17.11.11 08:31

Věk pracuje za vás..

U mladých mužů vesměs platí, že je netřeba moc svádět, jak tady uvádí některé z vás, často se nikdy nesetkaly s tím, že by „nechtěl“. Funguje totiž hlavně vysoká hladina testosteronu, takže v podstatě zde příroda pracuje zatím za vás. Ale všeho do času, co teď vypadá jako samozřejmost a je to pro některé z vás až otravné, může být časem dost jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
17.11.11 09:51
lubor40 píše:
U mladých mužů vesměs platí, že je netřeba moc svádět, jak tady uvádí některé z vás, často se nikdy nesetkaly s tím, že by „nechtěl“. Funguje totiž hlavně vysoká hladina testosteronu, takže v podstatě zde příroda pracuje zatím za vás. Ale všeho do času, co teď vypadá jako samozřejmost a je to pro některé z vás až otravné, může být časem dost jinak…

Tak jistě 8-) Ale mýmu je 42 a znám jich více v jeho věku, kteří chtějí každý den. A znám mladší než 30, kterým se prostě nechce :nevim: Takže je to dost o povaze (o testosteronu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
17.11.11 10:58
lubor40 píše:
U mladých mužů vesměs platí, že je netřeba moc svádět, jak tady uvádí některé z vás, často se nikdy nesetkaly s tím, že by „nechtěl“. Funguje totiž hlavně vysoká hladina testosteronu, takže v podstatě zde příroda pracuje zatím za vás. Ale všeho do času, co teď vypadá jako samozřejmost a je to pro některé z vás až otravné, může být časem dost jinak…

Funguje určitě i vztah. Manželovi je právě 40 a když nám vše klape, je vše super i při milování. A to je většinou, máme hezký vztah. Věřím, že pokud nastanou časem nějaké problémy, že je spolu zvládnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
17.11.11 19:55
Januliiik píše:

Souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
17.11.11 20:06

Mame sex vetsinou jen od patku do nedele :-) pac v tydnu vstava chlap v 5 a chodi domu mezi 6-8 vecer to je tak zbitej ze na sex nema ani pomysleni a ja to taky nemusim mit doslova kazdy den. Obcas je vyjimka ze se vrati driv tak to na nas prijde. Jinak o tom vikendu problem nemame, to chce vzdycky pac se na to cely tyden tesime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14942
19.11.11 21:33

není to věkem !!!! mm má 36 let a je pořád jak šicí stroj… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
20.11.11 23:20
Paoloska píše:
Anonymní píše:
A nebo po příchodu z práce lehká poznámka „tak děti, dneska jdete brzy spát, máme ještě něco s tatínkem na vyřizování“ … a to pak běda jak ne! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tohle někdy říká klukům můj manžel. Asi zapomíná, že staršímu synovi už bude 15 let… :oops: No, maj z nás kluci srandu.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria