Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
seznamka.cz be2.cz jiskreni.cz c-date.cz znamost.cz stoprocentni.cz…
Anonymní píše:
Ahoj dejte mi sem prosím nějaký odkazy na seznamky. Děkuju V.
lide.cz,stesti.cz,rande.cz
www.stesti.cz je fajn, a hodně se teď jako seznamka používá badoo.com
No jak tak koukám v některých diskusích tak v neposlední řadě i www.emimino.cz…
![]()
RyBANA píše:
nebyly ty oči ještě nedávno oranžový?
Já jen jestli to nemám z toho chlastu, že by byl čas přestat…tak díky Bohu nemusím ![]()
RyBANA píše:
Já jen jestli to nemám z toho chlastu, že by byl čas přestat…tak díky Bohu nemusím
RyBANA píše:
nebyly ty oči ještě nedávno oranžový?
zelený ne?
![]()
MonnyDee píše:RyBANA píše:zelený ne?
nebyly ty oči ještě nedávno oranžový?![]()
A nebyly náhodou modrý?? ![]()
Ahoj všem, chtěla bych se připojit k varování před seznamkou C-Date a BE2.cz. Obojí vlastní stejná firma a jedná se o podvodníky!!!!! Seznamka absolutně nefunguje ani po zaplacení drahého příspěvku a navíc pokud si dobře nepřečtete obchodní podmínky, budete po 3 nebo 6 měsících naříkat, proč jste si účet nezrušili. Tato firma automaticky stáhne další platbu po uplynutí doby, na kterou jste se registorovali na základě toho, že jste jim popvé poskytli údaje o své platební kartě. Pak z nich peníze už zpět nedostanete. Znamená to, že musíte jít do banky, nechat si zablokovat kartu a žádat peníze zpět přes svoji banku respektive přes asociaci platebních karet. VARUJI PROTO VSECHNY PRED BE2.CZ i C-DATE.CZ!!!!!!! NEPLATIT JIM ANI KORUNU!!!!!
anonymni pomocnik píše:
Ahoj všem, chtěla bych se připojit k varování před seznamkou C-Date a BE2.cz. Obojí vlastní stejná firma a jedná se o podvodníky!!!!! Seznamka absolutně nefunguje ani po zaplacení drahého příspěvku a navíc pokud si dobře nepřečtete obchodní podmínky, budete po 3 nebo 6 měsících naříkat, proč jste si účet nezrušili. Tato firma automaticky stáhne další platbu po uplynutí doby, na kterou jste se registorovali na základě toho, že jste jim popvé poskytli údaje o své platební kartě. Pak z nich peníze už zpět nedostanete. Znamená to, že musíte jít do banky, nechat si zablokovat kartu a žádat peníze zpět přes svoji banku respektive přes asociaci platebních karet. VARUJI PROTO VSECHNY PRED BE2.CZ i C-DATE.CZ!!!!!!! NEPLATIT JIM ANI KORUNU!!!!!
No, a který magor by si tam založil profil za účelem seznámení, ani jednu stránku neznám a ani klikat na to nebudu, páč mi tenhle tvůj příspěvek zavání jako hoax případně, schválně vyprovokování si vyhledat ty stránky, které slouží bůhví k čemu…
![]()
Ahoj dejte mi sem prosím nějaký odkazy na seznamky. Děkuju V.