Seznamka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MONIUA
26.5.13 00:06

be2 podvodníci

Ahoj všem, i mě bez mého vědomí a souhlasu strhli částku. Kartu jsem zablokovala a řešila jako neoprávněnou transakci-banka mi peníze vrátila. Následovali dopisy ze strany be2-pobočku mají jen v LX, abych jim částku za službu VIP sama zaslala na jejich účet. Ohrazují se tím, že jsem souhlasila s podmínkami služeb, v momentu, když jsem chtěla vyzkoušet službu na 1 měsíc. Dokonce mi tvrdili, že mi zasílali fakturu + podmínky hned po první platbě za službu na 1 měsíc, kde je vše uvedeno. Pochopitelně mě nic takového nepřišlo. Nicméně v jejch podmínkách se uvádí, že se stáváte automaticky členem VIP na další 3 měsíce v momentu, kdy si chcete vyzkoušet službu na 1 měsíc. Vyměňovali jsme si chvíli maily žádala jsem je aby okamžitě ukončili VIP členství o které jsem nikdy nežádala, vyhrožovali, že vše předají nějaké insolvenční společnosti atd… Přestala jsem jim odpovídat a zatím klid. Jsem však přiravená se přidat k hromadné žalobě, kterou bychom měli iniciovat nejen za jejich podvodné praktiky. Měla by se jim zakázat činnost v ČR…a pro etatika…přečtěte si příspěvky o podvodné be2 na www.podvodnefirmy.cz...už vzniká na tuto firmu společná žaloba!

• Citovat
  • Upravit
jirkazed
28.7.13 20:20

c-date

Tohle je divná věc. Odklikl jsem na to z facebooku. žiju sám, takže to není zase tak na závadu. Zaregistroval se. A pak mě to už nikam nepustilo. Platit, platit, platit a dost hodně. Před časem jsem zaplatil cca 120 korun na obdobné seznamce a v zásadě je to uplné zoufalství. Byli tam jenom samí muži s umyslem si šoupnout a ženské za peníze. Rval jsem si vlasy, jakej jsem debil

• Citovat
  • Upravit
38179
28.7.13 21:03

Tak se seznam tady na miminu, prej to tady taky jde a holek je tady dost.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jirkazed
28.7.13 21:06

tohle je seznamka?

Snad ne

• Citovat
  • Upravit
K-Black
28.7.13 21:07
@jirkazed píše:
Snad ne

to víš že jo, napiš něco o sobě a co/koho hledáš, případně přilož i fotografii.

• Citovat
  • Upravit
38179
28.7.13 21:11
jirkazed píše:
Snad ne

To víš že jo, ale mě teda nesbalíš, přišel jsi pozdě.
Navíc já už jsem na to starej.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
28.7.13 21:13

@Heineken starej, starej, ani nevíš kolik je Jirkovi, počkej až dá fotku, třeba změníš názor :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
jirkazed
28.7.13 21:14

seznameni

Ahoj, je mně 43 let, jsem devět let rozvedený, děti nemám. Pracuji na univerzitě jako chemik. Sbíram hodinky, foťáky, mám rád operu, klasickou hudbu. Nejsem sportovec. Zadrhávám v řeči a mám trochu depresi, na kterou beru prášky, po kterých je mi špatně. Mám strašné, 20 let staré auto, šíleně mrnavej byt s hypotékou na miliardu let. Chatu na spadnutí, kde je velká zahrada, kterou nezvládám sekat. Snad jsem to s tou upřímností nepřehnal

• Citovat
  • Upravit
K-Black
28.7.13 21:15

Upřímnost se cení :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
38179
28.7.13 21:17
Jasněnkaa píše:
@Heineken starej, starej, ani nevíš kolik je Jirkovi, počkej až dá fotku, třeba změníš názor :nevim: :lol:

Nezměnil jsem názor, s Jirkou vypadáme podlee fotky jako dvojčata a mně ten jeden můj blbej ksicht už stačí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silný mladý muž
28.7.13 21:18

To smaž. Je tady spousta zakomplexovaných ženských, co bude pátrat, kde děláš atp., příp. budou hledat hloupého fotra pro ty svý nadělaný spratky a otce blboplátce.

• Citovat
  • Upravit
jirkazed
28.7.13 21:22

ještě

Co se týká řízení auta, tak jsem si řidičák udělal relativně nedávno a hned na první jízdě bez instruktora jsem naboural do auta v ulici. To jeden získá odvahu k řízení. Prostě dojet někam kde to neznám, je problém. Jsem se v poslední době zakonzervoval na pozicich a mimo práce skoro nikam nechodim. Seznamkové známosti a objevy sice nekteré nebyly špatné, ale nevyšlo to. Já prostě nepovažuji za štěstí, jet na pláž a grilovat se mraky hodin na sluníčku

• Citovat
  • Upravit
38179
28.7.13 21:22
silný mladý muž píše:
To smaž. Je tady spousta zakomplexovaných ženských, co bude pátrat, kde děláš atp., příp. budou hledat hloupého fotra pro ty svý nadělaný spratky a otce blboplátce.

Já tady spíš vidím jednoho zakomplexovanýho chlapa. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jirkazed
28.7.13 21:23

panové

Nemachrujte, zakomplexovaný jsem až na pudu. Proto není třeba rozhazovat silná slova

• Citovat
  • Upravit
K-Black
28.7.13 21:24

@Heineken tak to chápu :mrgreen: hele ale představovala jsem si tě uplně jinak ;) :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky