Seznamka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1103
31.8.13 19:04
@NiKina píše:
jaká fóra máš na mysli, na por.no webech??? :lol:

Co třeba ford focus forum, když si koupíš focuse s ružovou metalízou tak si tě na srazu všichni všimnou :).

Ale podle zaměření daného fóra seženeš různě ujetého chlapa, pokud jseš normální tak rozhodně nedoporučuju šermíře, vynech jeskyní potápěče (pokud hledáš dlouhodobej vztah)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
31.8.13 19:06

@Heineken Už jsem objevila vhodné stránky http://www.bmwklub.cz/, i když emimino je bezkonkurenčně nej. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
31.8.13 19:06
@NiKina píše:
jaká fóra máš na mysli, na por.no webech??? :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
35438
31.8.13 19:07
@martin 35 píše:
Co třeba ford focus forum, když si koupíš focuse s ružovou metalízou tak si tě na srazu všichni všimnou :).Ale podle zaměření daného fóra seženeš různě ujetého chlapa, pokud jseš normální tak rozhodně nedoporučuju šermíře, vynech jeskyní potápěče (pokud hledáš dlouhodobej vztah)

8o wtf? 8o
Začínám se bát, že jsem sama chlap, růžový focus není můj styl. Tvůj snad? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
31.8.13 19:09
Tiger-lily píše:
@Heineken Už jsem objevila vhodné stránky http://www.bmwklub.cz/, i když emimino je bezkonkurenčně nej. :pankac:

Správně, BMW nejsou špatný auta. :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Rozhodně je to lepší, jak shánět chlapa s Trabantem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
31.8.13 19:10
@Tiger-lily píše:
@Heineken Už jsem objevila vhodné stránky http://www.bmwklub.cz/, i když emimino je bezkonkurenčně nej. :pankac:

Já bejt holka tak bych hledal radši LEXUS KLUB. Nebo golfovej klub:)

PS a nechceš pečovat o ženatého invalidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
31.8.13 19:14

Nehledám chlapa s BMW, jedno už mám. ;) Dokonce i kolemjdoucí baníkovci mi pochválili pek ne ho ba vo rac ka (asi si nevšimli té drobné rzi na kufru)

@martin 35 Je mi velmi líto, členství v armádě spásy jsem již ukončila. Teď předsedám klubu Kopdozadkuvšechnyotrapy united. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
31.8.13 19:15
@Tiger-lily píše:
8o wtf? 8o
Začínám se bát, že jsem sama chlap, růžový focus není můj styl. Tvůj snad? :dance:

Ružová metalíza je ta nejlepší pojistka proti krádeži, :) a byla by jsi unikát.. ps docela by mně zajímalo jestli by ti růžovou barvu schválili u auta na operativní leasing…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
31.8.13 19:17
@martin 35 píše:
Ružová metalíza je ta nejlepší pojistka proti krádeži, :) a byla by jsi unikát.. ps docela by mně zajímalo jestli by ti růžovou barvu schválili u auta na operativní leasing…
:think: Ty jsi to zkoušel a neschválili?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
31.8.13 19:20
@Tiger-lily píše: :think: Ty jsi to zkoušel a neschválili?

Ne růžovou jsem neskoušel, ale barvu vozu ti musí chválit protože to auto po 3 letech budou muset prodat a některé barvy se prodávají hůř, a růžová je asi jedna z nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
31.8.13 19:29
@martin 35 píše:
Ne růžovou jsem neskoušel, ale barvu vozu ti musí chválit protože to auto po 3 letech budou muset prodat a některé barvy se prodávají hůř, a růžová je asi jedna z nich

A mě by se zrovna růžové auto líbilo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
31.8.13 19:35

@anoli30 :pankac: :pankac: Jdi do toho s Martinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
31.8.13 19:37
@Tiger-lily píše:
@anoli30 :pankac: :pankac: Jdi do toho s Martinem.

Jo a manžel mě zabije. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
31.8.13 19:40

@anoli30 :think: Kvůli projížďce v růžovým focusu by taky mohl něco tolerovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
31.8.13 19:42
@Tiger-lily píše:
@anoli30 :think: Kvůli projížďce v růžovým focusu by taky mohl něco tolerovat. :mrgreen:

On by mi na to řekl, že je projížďka a projížďka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria