Seznamka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
692
1.9.13 09:36

Nevím proč ale já jsem asi fakt hodně vybíravá, ja si snad nikoho nenajdu. Mám profil na jedné seznamce a nikdo mi nepřijde sympatický :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
1.9.13 10:14

@verisek89 Jakého chlapa hledáš a co nabízíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
1.9.13 10:27
verisek89 píše:
Nevím proč ale já jsem asi fakt hodně vybíravá, ja si snad nikoho nenajdu. Mám profil na jedné seznamce a nikdo mi nepřijde sympatický :(

Ty by sis měla najít někoho kdo studuje nebo má vystudovanou stavební fakultu.
Však kluků tam musí být dost.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
1.9.13 10:27

Tak hledám chlapa, který se mi bude líbit a padne mi do oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
1.9.13 10:29

@Heineken :mrgreen: joo bylo tam dost kluků ale nebyl čas na seznamování :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
1.9.13 10:37
@verisek89 píše:
@Heineken :mrgreen: joo bylo tam dost kluků ale nebyl čas na seznamování :D

Hele to pěkně kecáš vždyť na koleji stačí zaťukat na dveře a zeptat se daš mi :o), podle mně bude problém někde jinde, na škole se spolužákama musíš trávit hodne času na cvičeních na přednáškách v menze kdyby jsi byla schopna partnerského vztahu s mužem tak by jsi už někoho mněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
1.9.13 10:41

@Heineken :mrgreen: :mrgreen: Jak proniknout mezi chlapy :D. Vzpomněla jsem si na jednu známou, která byla dlouho sama (v dobách dávno minulých) a tehdy byla sázka na jistotu někam jít dělat jeřábnici. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
1.9.13 10:51

@martin 35
Ale já chodila kombinovaně na vš a přitom jsem pracovala, přednášky jsme měli 2× za měsíc :nevim:…já měla vztah 5 let, nedávno jsme se rozešli, on se nechtěl nikam hnout já jo, on nevěděl co chce já jo, tím padem jsem to skončila začal dolejzat, do teď se vidáme, dalo by se říct že spolu jsme i rodina si to myslí ale z mé strany spolu nejsme, protože nechchi být s člověkem který pořád neví jestli mě chce. Já už čekat nehodlám. Proto se snažím hledat jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
1.9.13 11:00
Tiger-lily píše:
@Heineken :mrgreen: :mrgreen: Jak proniknout mezi chlapy :D. Vzpomněla jsem si na jednu známou, která byla dlouho sama (v dobách dávno minulých) a tehdy byla sázka na jistotu někam jít dělat jeřábnici. :lol:

Taky jsem o tom přemýšlel, šel bych snad i na vojnu, kdybych byl holka a chtěl se seznámit, to by byla myslím taky tutovka. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
1.9.13 11:00
verisek89 píše:
@Heineken :mrgreen: joo bylo tam dost kluků ale nebyl čas na seznamování :D

Asi jsi moc prožívala studium. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
1.9.13 11:04

@Heineken
Jo to prožívala :D ale byla jsem zadaná, tak neměla jsem důvod hledat a seznamovat se :roll:, možná jsem měla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
1.9.13 11:29
@Heineken píše:
Ty by sis měla najít někoho kdo studuje nebo má vystudovanou stavební fakultu.
Však kluků tam musí být dost. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hlásím se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
3.9.13 15:50
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
3.9.13 17:20
@Arturus píše:
Hlásím se :mrgreen:

Hele pozor na ni ta bude mít jiné priority než jseš ty, podle přistupu je studiu bych řekl že to bude práce práce práce a sem tam někdo kdo jí udělá dobře, a když ho mít nebude tak o to víc bude pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
3.9.13 17:28

Já si sem dám taky inzerát hledám samaritánku která o mně bude pečovat, nápln práce vaření čajíčku uklid v domácnosti jemné škrábíní pod sádrou, masáž zad a šíje a další masáže dle mé aktuální nálady :0. Požadavky Vek 16-17, bruneta váha 40kg prsa číslo 1, a s rezavými chupy mezi nohama. IQ 90 (je mi jasné že by mně chytrá holka poslala do prdele)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí