Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím proč ale já jsem asi fakt hodně vybíravá, ja si snad nikoho nenajdu. Mám profil na jedné seznamce a nikdo mi nepřijde sympatický ![]()
verisek89 píše:
Nevím proč ale já jsem asi fakt hodně vybíravá, ja si snad nikoho nenajdu. Mám profil na jedné seznamce a nikdo mi nepřijde sympatický
Ty by sis měla najít někoho kdo studuje nebo má vystudovanou stavební fakultu.
Však kluků tam musí být dost.
![]()
@Heineken
joo bylo tam dost kluků ale nebyl čas na seznamování ![]()
@verisek89 píše:
@Heinekenjoo bylo tam dost kluků ale nebyl čas na seznamování
Hele to pěkně kecáš vždyť na koleji stačí zaťukat na dveře a zeptat se daš mi
), podle mně bude problém někde jinde, na škole se spolužákama musíš trávit hodne času na cvičeních na přednáškách v menze kdyby jsi byla schopna partnerského vztahu s mužem tak by jsi už někoho mněla.
@Heineken
Jak proniknout mezi chlapy
. Vzpomněla jsem si na jednu známou, která byla dlouho sama (v dobách dávno minulých) a tehdy byla sázka na jistotu někam jít dělat jeřábnici. ![]()
@martin 35
Ale já chodila kombinovaně na vš a přitom jsem pracovala, přednášky jsme měli 2× za měsíc
…já měla vztah 5 let, nedávno jsme se rozešli, on se nechtěl nikam hnout já jo, on nevěděl co chce já jo, tím padem jsem to skončila začal dolejzat, do teď se vidáme, dalo by se říct že spolu jsme i rodina si to myslí ale z mé strany spolu nejsme, protože nechchi být s člověkem který pořád neví jestli mě chce. Já už čekat nehodlám. Proto se snažím hledat jinde
Tiger-lily píše:
@Heineken![]()
Jak proniknout mezi chlapy
. Vzpomněla jsem si na jednu známou, která byla dlouho sama (v dobách dávno minulých) a tehdy byla sázka na jistotu někam jít dělat jeřábnici.
Taky jsem o tom přemýšlel, šel bych snad i na vojnu, kdybych byl holka a chtěl se seznámit, to by byla myslím taky tutovka.
![]()
verisek89 píše:
@Heinekenjoo bylo tam dost kluků ale nebyl čas na seznamování
Asi jsi moc prožívala studium.
![]()
@Heineken
Jo to prožívala
ale byla jsem zadaná, tak neměla jsem důvod hledat a seznamovat se
, možná jsem měla ![]()
@Heineken píše:
Ty by sis měla najít někoho kdo studuje nebo má vystudovanou stavební fakultu.
Však kluků tam musí být dost.![]()
![]()
Hlásím se ![]()
@Arturus píše:
Hlásím se
Hele pozor na ni ta bude mít jiné priority než jseš ty, podle přistupu je studiu bych řekl že to bude práce práce práce a sem tam někdo kdo jí udělá dobře, a když ho mít nebude tak o to víc bude pracovat.
Já si sem dám taky inzerát hledám samaritánku která o mně bude pečovat, nápln práce vaření čajíčku uklid v domácnosti jemné škrábíní pod sádrou, masáž zad a šíje a další masáže dle mé aktuální nálady :0. Požadavky Vek 16-17, bruneta váha 40kg prsa číslo 1, a s rezavými chupy mezi nohama. IQ 90 (je mi jasné že by mně chytrá holka poslala do prdele)