Seznamka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.9.13 22:14
@anonymoussss píše:
Já mám profil na lide.cz, ale teda nic moc. Mám tam i fotky a nestačím se někdy divit, co mi píše za,,xichty'' 8o Mám celkem vysoké nároky, vydělávám dost a vypadám dobře, vařit umím a v sexu jsem dobrá, protože mě opravdu baví. Takže přeci nebudu s nějakým zadlužencem, který šilhá a je tlustý. Možná to zní namyšleně, ale tak to je. Jsem náročná i na to, že nechci aby byl chlap až příliš pěstovaný, to mě odrazuje. No doufám, že se najde někdo, kdo sedí do toho mého malého okénka…protože nároky snížit už nemůžu, už jsem je snížila jednou a nic dobrého mi to nepřineslo.

mám profil tamtéž, vetšinou je to tak, jak píšeš, ale z toho zbytku občas vypadne někdo zajímavý… alespon já se seznámila s dost fajn chlapama.

• Citovat
  • Upravit
anonymoussss
3.9.13 22:22
@Anonymní píše:
mám profil tamtéž, vetšinou je to tak, jak píšeš, ale z toho zbytku občas vypadne někdo zajímavý… alespon já se seznámila s dost fajn chlapama.

a dávala jsi si vyloženě inzerát? Já spíš jen čekám, koho ke mě vítr zavane, sem tam někoho oznámkuji, aby si všiml, že existuji :roll: 8) Jednou jsem si dala inzerát na jiné seznamce a to mě zahltili odpovědi. Napsala jsem přece co hledám- vyšší než já, zajímá se o historii atd. No a sešla jsem se s jedním, co byl menší než já a nevěděl, která bije. A ještě k tomu měl ze mě erekci :nevim: Tak já nevím, si asi myslel, že nepoznám, že naprosto nevyhovuje… Vždycky mě to strašně odradí takové nepovedené rande a dám si třeba i rok pauzu v hledání.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.13 22:31
@anonymoussss píše:
a dávala jsi si vyloženě inzerát? Já spíš jen čekám, koho ke mě vítr zavane, sem tam někoho oznámkuji, aby si všiml, že existuji :roll: 8) Jednou jsem si dala inzerát na jiné seznamce a to mě zahltili odpovědi. Napsala jsem přece co hledám- vyšší než já, zajímá se o historii atd. No a sešla jsem se s jedním, co byl menší než já a nevěděl, která bije. A ještě k tomu měl ze mě erekci :nevim: Tak já nevím, si asi myslel, že nepoznám, že naprosto nevyhovuje… Vždycky mě to strašně odradí takové nepovedené rande a dám si třeba i rok pauzu v hledání.

ne, mám jen profil a občas chodím na chat, jsem starší. Kontaktována jsem hodně
a za cca 3 roky, už mám těch zážitků docela dost a poznala jsem opravdu fajn chlapy, bohužel to ve většině případů neklapne s přitažlivostí, ale byla z toho i jedna veliká láska, ale nedopadla a ted je zrovna v počátku něco zajímavého, tak se uvidí.

• Citovat
  • Upravit
4314
3.9.13 22:32

Kdyz hledas, tezko nachazis, kdyz nehledas a mas fungujici vztah, stoji zastup chlapu.na rande…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.13 22:33
@alein píše:
Kdyz hledas, tezko nachazis, kdyz nehledas a mas fungujici vztah, stoji zastup chlapu.na rande…

on ten zástup stojí, i když hledáš… ale mně to se to nějak nechce sejít

• Citovat
  • Upravit
4314
3.9.13 22:38

Ja nevim, kdyz ptacka lapaji… Pak v 9 vecer smazis bramboraky a milostpan se urazi, ze ho s nimi vyzenes z postele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
3.9.13 23:29
Já bych se neurazil, mám špatné uši a asi bych tě neslyšel :)
@alein píše:
Ja nevim, kdyz ptacka lapaji… Pak v 9 vecer smazis bramboraky a milostpan se urazi, ze ho s nimi vyzenes z postele…

Já bych se neurazil, mám špatné uši a asi bych tě neslyšel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.13 23:37
@alein píše:

a proč smažíš v 9 večer bramboráky?

• Citovat
  • Upravit
4314
4.9.13 07:08
@Anonymní píše:
a proč smažíš v 9 večer bramboráky?

protože jsem kráva, která se chce zavděčit :zed: Ale to je jedno, pardon, to sem vůbec nepatří, večer jsem měla slabou chvilku a potřebovala jsem to vyventilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
4.9.13 07:09
@martin 35 píše:
Já bych se neurazil, mám špatné uši a asi bych tě neslyšel :)

Jsem jediná, komu připadá zvrhlé jíst v posteli mastné bramboráky??? A ještě kvůli tomu mít doma tichou domácnost??? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymoussss
4.9.13 07:41
@alein píše:
Jsem jediná, komu připadá zvrhlé jíst v posteli mastné bramboráky??? A ještě kvůli tomu mít doma tichou domácnost??? :zed: :zed: :zed:

já bych mu to dovolila, jen bych mu donesla papírové ubrousky, ať to neutírá do povlečení

• Citovat
  • Upravit
38179
4.9.13 07:58
alein píše:
A kde.se takova prava hleda? Dobre, spokojim se i s pravym. Uznavam, ze jen se zenskou by mi asi.neco chybelo :) A asi.bych brzy umrela na nizky tlak :)

Nejlepší je když je to náhoda a nečekáš to. :think: :nevim:
Jinak to ani nechtěj vědět, kde jsem na šel tu pravou. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
4.9.13 08:01
alein píše:
ten pocit zapadleho klice v zamku jsem taky. kdysi mela, ale nekam se ztratil a ja si obcas rikam, ze cloveka, ktery vedle me zije, vlastn ani neznam…

Tak v tomhle tě chápu, tohle je blbá situace. :think:  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
4.9.13 08:02
Venetia píše:
to bude problém v tom, že ten pocit mívá pouze jedna strana, bohužel

Naštěstí teď zažívám období, kdy je to oboustranné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
4.9.13 10:12
@alein píše:
Jsem jediná, komu připadá zvrhlé jíst v posteli mastné bramboráky??? A ještě kvůli tomu mít doma tichou domácnost??? :zed: :zed: :zed:

Mně přijde zvrhé že mi manželka bramboráky ještě neudělala a to ani do postele, popravdě řečeno když by manželka udělala bramboraky a dala mi je do postele tak z toho mám erekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí