Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Heineken píše:
Naštěstí teď zažívám období, kdy je to oboustranné.
Tomu se říká projekce kdy své pocity a emoce kládáš do protistrany ![]()
@Heineken píše:
Nejlepší je když je to náhoda a nečekáš to.![]()
Jinak to ani nechtěj vědět, kde jsem na šel tu pravou.![]()
![]()
Inžo, prozraď prosím, já absolutně nemám čas číst tu naši obsáhlou diskusi a zavítám občas alespoň sem, ale tvůj osud mne zajímá. S manželkou tedy konec??? A co tehdy ta Beruška??? A kdes našel tu pravou, sím sím…
Díky, Kačka
ostatním se omlouvám za OT
Ja jsem strasne zvykla na toho se kterym jsem byla 5 let. Takze s mym pristupem budu par let sama uaaaa.
@alein píše:
Jsem jediná, komu připadá zvrhlé jíst v posteli mastné bramboráky??? A ještě kvůli tomu mít doma tichou domácnost???![]()
![]()
no to je v pohodě… mně by to připadalo na noc zbytečně tučné ![]()
@Heineken píše:
![]()
chci to vědět.
Pro inspiraci. ![]()
@martin 35 píše:
Mně přijde zvrhé že mi manželka bramboráky ještě neudělala a to ani do postele, popravdě řečeno když by manželka udělala bramboraky a dala mi je do postele tak z toho mám erekci
@anonymoussss píše:
a dávala jsi si vyloženě inzerát? Já spíš jen čekám, koho ke mě vítr zavane, sem tam někoho oznámkuji, aby si všiml, že existuji![]()
Jednou jsem si dala inzerát na jiné seznamce a to mě zahltili odpovědi. Napsala jsem přece co hledám- vyšší než já, zajímá se o historii atd. No a sešla jsem se s jedním, co byl menší než já a nevěděl, která bije. A ještě k tomu měl ze mě erekci
Tak já nevím, si asi myslel, že nepoznám, že naprosto nevyhovuje… Vždycky mě to strašně odradí takové nepovedené rande a dám si třeba i rok pauzu v hledání.
@Heineken píše:
![]()
povídej, to mě zajímá ![]()
@martin 35 píše:
Mně přijde zvrhé že mi manželka bramboráky ještě neudělala a to ani do postele, popravdě řečeno když by manželka udělala bramboraky a dala mi je do postele tak z toho mám erekci
aha… že by tady byla chyba???
![]()
A já si pořád říkám, proč mám pár let po svatbě věčně unaveného chlapa, na kterého ani sexi prádlo nezabírá… a ono do postele nepatří hezky oblečená ženská, ale žvanec ![]()
@Anonymní píše:
no to je v pohodě… mně by to připadalo na noc zbytečně tučné
a to si představ celou noc cítit ten přepálený tuk z peřiny
![]()
Chlapi, já Vás opravdu občas nechápu. Že Vám to ego za to stojí. Zas tak nízký tlak nemáme, abychom ho potřebovaly pořád zvyšovat
@káťa
No tys to tady pěkně vybalila Káťo, asi budu zase nějakej čas populární na miminu.
![]()
Já to řeknu až to bude všechno hotový a upečený, zatím jsem nechtěl ani naznačovat, mám strach že by se na mě slétlo hejno vos.
![]()
alein píše:
Nesletime se na Tebe, jen na ono misto
Tiger-lily píše:
@Heineken Nesletíme, jen jsme děsně zvědavé
No vy ne, ale ostatní vosy by tady měly slet.
![]()