Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tiger-lily píše: @Heineken?Myslím, že to jirkazed zkoušel a nějak to neklaplo
![]()
Třeba měl jen smůlu nebo na to není vhodnej ročník, asi jsou tady spíš mladší holky co by se chtěly seznámit, těžko říct.
![]()
A nebo se mu to povedlo a píše si s někým SZ.
![]()
@Heineken
To sice nevím, ale na druhou stranu se tady se mnou ještě nikdo seznámit nepokusil. ![]()
@Tiger-lily
Tak asi máš taky smůlu.
![]()
To je teda škoda že jsem zadanej.
![]()
@Heineken Nezakládám diskuze s názvem seznamka. Asi začnu, bude legrace.
@Tiger-lily
Když o tom přemýšlím logicky, tak tady je absolutní převaha holek, spíš by tady asi měl se seznamkou úspěch chlap.
![]()
Moc nevěřím tomu že bys uspěla.
![]()
Holky by asi měly víc šancí na fórech pro chlapy, zamíchat se mezi ně, trochu proniknout do problematiky o které tam kecají a pak nahodit udičku.
![]()
@Tiger-lily @Heineken Souhlas ale před tím by si mněly půjčit knihu pro chlapy, nastudovat jak se třeba mění svíčky u jejich miláčka aby lépe zapadly.
Tiger-lily píše:
@Heineken![]()
Dobrý nápad.
Tak jestli do toho půjdeš, tak ti držím palce a pak dej vědět jakej to mělo efekt.
Hele zakladatelko nechceš se seznámit, mám nohu sádře a potřebuju ošetřovatelku která mně bude nosit do postele čajíček, uvaří mi obídek. podrbe mně pod sádrou a namasíruje bolavá záda a další potřebné partie a tak…
@Heineken píše:
@Tiger-lily
Když o tom přemýšlím logicky, tak tady je absolutní převaha holek, spíš by tady asi měl se seznamkou úspěch chlap.![]()
Moc nevěřím tomu že bys uspěla.![]()
Holky by asi měly víc šancí na fórech pro chlapy, zamíchat se mezi ně, trochu proniknout do problematiky o které tam kecají a pak nahodit udičku.![]()
jaká fóra máš na mysli, na por.no webech??? ![]()
martin 35 píše:
@Tiger-lily @Heineken Souhlas ale před tím by si mněly půjčit knihu pro chlapy, nastudovat jak se třeba mění svíčky u jejich miláčka aby lépe zapadly.
Já už jsem fakt poloviční ženská asi, páč první co mě napadlo bylo jak měnit svíčky ve svícnu před romantickou večeří.
![]()
NiKina píše:
jaká fóra máš na mysli, na por.no webech???
Tak to jsem zrovna nenyslel.
![]()
Ale tam by to asi úspěch mělo, jen teda nevím jestli by to byla výhra, sbalit chlapa co si to nejradši dělá u webky na netu.
![]()
@martin 35 píše:
@Heineken píše:
Tak jestli do toho půjdeš, tak ti držím palce a pak dej vědět jakej to mělo efekt.
Díky.
Dám vědět, jestli teda budu někoho někde balit. ![]()
Tiger-lily píše:Není nad praktické rady. No náhodou vím, jak u miláčka vyměnit kolo a umím nastartovat i přes káblíky
a dokonce jsem to učila i nějakého chlapa.
![]()
Tak to máš poměrně slušný šance.
![]()
To je až škoda ztrácet čas na miminu.
![]()