Seznamka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
3.9.13 20:27

@martin 35 :think: Nevím, co si mám o tobě myslet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
3.9.13 21:06
@Tiger-lily píše:
@martin 35 :think: Nevím, co si mám o tobě myslet. :mrgreen:

Co třeba že jsem šovinistický sobecký prase :0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
3.9.13 21:18

@martin 35 :lol: Až tak? A co ten popis ideální ženy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
3.9.13 21:21
No možná bych mohl trochu upravit své požadavky a vzit na milost holky od 15-20let :) a dole bude stačit když bude obarvená.
@Tiger-lily píše:
@martin 35 :lol: Až tak? A co ten popis ideální ženy? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
3.9.13 21:23

@martin 35 No vlastně na to jdeš správně. Pochybuju, že by nějaká starší a životem poučená dělala někomu samaritánku. A natož chlapovi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
3.9.13 21:38

Jeje, to uz je jak u nas doma :) A ja jsem se zaprisahla, ze si priste hledam zenskou, s chlapama uz ztracim nervy :( Manzel je posledni pokus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
3.9.13 21:42

@alein
To je asi normální stav, taky jsem měl období, že jsem si říkal že odteď už jedině chlapa. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale stačí najít tu pravou, to je pak opravdu pocit jako když zapadne klíček do zámku. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
3.9.13 21:53
@Heineken píše:
@alein
To je asi normální stav, taky jsem měl období, že jsem si říkal že odteď už jedině chlapa. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale stačí najít tu pravou, to je pak opravdu pocit jako když zapadne klíček do zámku. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A kde.se takova prava hleda? Dobre, spokojim se i s pravym. Uznavam, ze jen se zenskou by mi asi.neco chybelo :) A asi.bych brzy umrela na nizky tlak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
3.9.13 21:55
@alein píše:
A kde.se takova prava hleda? Dobre, spokojim se i s pravym. Uznavam, ze jen se zenskou by mi asi.neco chybelo :) A asi.bych brzy umrela na nizky tlak :)

ale nechybelo :) na to jsou už dneska speciální pomůcky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
3.9.13 21:55
@Heineken píše:
@alein
Ale stačí najít tu pravou, to je pak opravdu pocit jako když zapadne klíček do zámku. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ten pocit zapadleho klice v zamku jsem taky. kdysi mela, ale nekam se ztratil a ja si obcas rikam, ze cloveka, ktery vedle me zije, vlastn ani neznam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
3.9.13 21:57
@martin 35 píše:
ale nechybelo :) na to jsou už dneska speciální pomůcky.

To vim, ale siroka umela ramena jeste nikdo nevynalezl a kus ziveho masa je kus ziveho masa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
3.9.13 21:59

Nevím co jsi mněla z biologie a vaření ale z topořivých tělísek dobrej stejk nikdy neuděláš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
3.9.13 22:05

Jsou casti tela, ke kterym mam uctu, a zrovna steak by me nenapadlo z nich delat :)
V takovem pripade davam prednost studene kuchyni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymoussss
3.9.13 22:08

Já mám profil na lide.cz, ale teda nic moc. Mám tam i fotky a nestačím se někdy divit, co mi píše za,,xichty'' 8o Mám celkem vysoké nároky, vydělávám dost a vypadám dobře, vařit umím a v sexu jsem dobrá, protože mě opravdu baví. Takže přeci nebudu s nějakým zadlužencem, který šilhá a je tlustý. Možná to zní namyšleně, ale tak to je. Jsem náročná i na to, že nechci aby byl chlap až příliš pěstovaný, to mě odrazuje. No doufám, že se najde někdo, kdo sedí do toho mého malého okénka…protože nároky snížit už nemůžu, už jsem je snížila jednou a nic dobrého mi to nepřineslo.

• Citovat
  • Upravit
107602
3.9.13 22:10
@alein píše:
ten pocit zapadleho klice v zamku jsem taky. kdysi mela, ale nekam se ztratil a ja si obcas rikam, ze cloveka, ktery vedle me zije, vlastn ani neznam…

to bude problém v tom, že ten pocit mívá pouze jedna strana, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria