Udělala jsem chybu, ale jak se s tím teď vyrovnat?

Anonymní
16.11.11 10:18

Udělala jsem chybu ale jak se s tím ted vyrovnat?

Ahoj holky potřebovala bych poradit. Můj přítel odjel za svojí rodinou. A já jsem včera chtěla jsem se podívat na FB ale byl tam přihlášený on a poslední zprávy co psal kamarádkám bylo tam jak se těší až se uvidí a užijí si že domů nejede jen na návštěvu ale nejspíš nastalo protože se se svojí holkou rozešel dost mě to sebralo protože jsem myslela že jsme štastný čekáme spolu dítě a ted tohle vůbec nevím co mám dělat.Vím že jsem to asi neměla číst ale stalo se prostě jsem blbá zvědavá holka.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
16.11.11 10:20

Třeba to nebude tak zlý a zajdou jenom na kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9172
16.11.11 10:20

Asi bych se natvrdo zeptala - MY JSME SE SPOLU ROZEŠLI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
16.11.11 10:22
pannda píše:
Asi bych se natvrdo zeptala - MY JSME SE SPOLU ROZEŠLI?

souhlasím, tohle se nedělá. Ještě, když čekáte rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9172
16.11.11 10:22

Já FB nemám, nevím, nějak jsem tomu na chuť nepřišla,navíc,je to metla lidstva a vztahů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
16.11.11 10:24

Podle mě kecal. Přece kdybyste se rozešli, tak bys o tom musela něco vědět, ne?

Problém je v tom, že kecal asi proto, aby ulovil tu druhou… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
16.11.11 10:25

Vyměň zámek a když se bude divit, tak oznam, že spolu přece už nechodíte, ne? :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.11 10:25
peggy.sl píše:

To si nemyslím protože s tou holkou už něco asi měl už jak tam byl před měsícem navíc skoro rok tam nejezdil a ted je tam pomalu každý měsíc.

• Citovat
  • Upravit
3839
16.11.11 10:28

asi bys měla v prvé řadě přeformulovat tu otázku v záhlaví - ne, co tys udělala špatně, ale co je špatně ve vašem vztahu…? a o tom si s ním na rovinu promluvit, navíc když čekáte dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9172
16.11.11 10:29
Anonymní píše:
peggy.sl píše:
To si nemyslím protože s tou holkou už něco asi měl už jak tam byl před měsícem navíc skoro rok tam nejezdil a ted je tam pomalu každý měsíc.

Hm…tak takovou situaci fakt nezávidím…nevím,jsem povaha, že by už u mě takovej chlapneměl stání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
16.11.11 10:29
Anonymní píše:
peggy.sl píše:
To si nemyslím protože s tou holkou už něco asi měl už jak tam byl před měsícem navíc skoro rok tam nejezdil a ted je tam pomalu každý měsíc.

Tak to je od něho hnusný :cert: nejhorší je,když je ženská těhotná nebo na mateřské a chlap ji podvádí.narovinu si s ním promluv,to ti nezávidím.Atˇti to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.11.11 10:34
pannda píše:
Já FB nemám, nevím, nějak jsem tomu na chuť nepřišla,navíc,je to metla lidstva a vztahů…

Hm tak tomu říkám rada nad zlato… :think: :lol:

Jinak FB metla lidstva ani vztahů rozhodně není, to si dělá každý člověk sám…akorát se pak vymlouvá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.11 10:35
Black_Orchids píše:
asi bys měla v prvé řadě přeformulovat tu otázku v záhlaví - ne, co tys udělala špatně, ale co je špatně ve vašem vztahu…? a o tom si s ním na rovinu promluvit, navíc když čekáte dítě.

Ale já nevím co by mělo v našem vztahu být špatně naopak když se dozvěděl že jsem těhotná tak byl hodně štastný.

• Citovat
  • Upravit
6555
16.11.11 10:37

Jaký tys udělala chybu, snad on udělal chybu, ne?
I když každý druhý radí přejít to, hlavně aby chudinka přítel nezjistil, žes mu četla jeho zprávy (nemyslím teď tebe konkrétně, ale pokaždé, když se objeví provalená nevěra přes sms třeba, špatná je akorát ta podváděná, že si ty zprávy přečetla), tak já bych na něj udeřila.Možná to není taktní, ale kakat na hlavu bych si vážně nenechala.Takže bych mu řekla, co vím a zeptala se ho, co to má znamenat.A podle toho se pak zařídila.
Každopádně jestli podvádí, tak podvádět těhotnou mi přijde jako vrchol hnusu a neopřela bych si o něj ani kolo :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9172
16.11.11 10:38
RyBANA píše:
pannda píše:

Hm tak tomu říkám rada nad zlato… :think: :lol:

Jinak FB metla lidstva ani vztahů rozhodně není, to si dělá každý člověk sám…akorát se pak vymlouvá :mrgreen:

Myslím si to, páč na tomhle už dojeli někteří mí přátelé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí