Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pannda píše:
Asi bych se natvrdo zeptala - MY JSME SE SPOLU ROZEŠLI?
souhlasím, tohle se nedělá. Ještě, když čekáte rodinu.
Já FB nemám, nevím, nějak jsem tomu na chuť nepřišla,navíc,je to metla lidstva a vztahů…
Podle mě kecal. Přece kdybyste se rozešli, tak bys o tom musela něco vědět, ne?
Problém je v tom, že kecal asi proto, aby ulovil tu druhou…
![]()
Vyměň zámek a když se bude divit, tak oznam, že spolu přece už nechodíte, ne? ![]()
peggy.sl píše:
Třeba to nebude tak zlý a zajdou jenom na kafe.
To si nemyslím protože s tou holkou už něco asi měl už jak tam byl před měsícem navíc skoro rok tam nejezdil a ted je tam pomalu každý měsíc.
asi bys měla v prvé řadě přeformulovat tu otázku v záhlaví - ne, co tys udělala špatně, ale co je špatně ve vašem vztahu…? a o tom si s ním na rovinu promluvit, navíc když čekáte dítě.
Anonymní píše:peggy.sl píše:To si nemyslím protože s tou holkou už něco asi měl už jak tam byl před měsícem navíc skoro rok tam nejezdil a ted je tam pomalu každý měsíc.
Hm…tak takovou situaci fakt nezávidím…nevím,jsem povaha, že by už u mě takovej chlapneměl stání.
Anonymní píše:peggy.sl píše:To si nemyslím protože s tou holkou už něco asi měl už jak tam byl před měsícem navíc skoro rok tam nejezdil a ted je tam pomalu každý měsíc.
Tak to je od něho hnusný
nejhorší je,když je ženská těhotná nebo na mateřské a chlap ji podvádí.narovinu si s ním promluv,to ti nezávidím.Atˇti to dobře dopadne.
pannda píše:
Já FB nemám, nevím, nějak jsem tomu na chuť nepřišla,navíc,je to metla lidstva a vztahů…
Hm tak tomu říkám rada nad zlato…
![]()
Jinak FB metla lidstva ani vztahů rozhodně není, to si dělá každý člověk sám…akorát se pak vymlouvá ![]()
Black_Orchids píše:
asi bys měla v prvé řadě přeformulovat tu otázku v záhlaví - ne, co tys udělala špatně, ale co je špatně ve vašem vztahu…? a o tom si s ním na rovinu promluvit, navíc když čekáte dítě.
Ale já nevím co by mělo v našem vztahu být špatně naopak když se dozvěděl že jsem těhotná tak byl hodně štastný.
Jaký tys udělala chybu, snad on udělal chybu, ne?
I když každý druhý radí přejít to, hlavně aby chudinka přítel nezjistil, žes mu četla jeho zprávy (nemyslím teď tebe konkrétně, ale pokaždé, když se objeví provalená nevěra přes sms třeba, špatná je akorát ta podváděná, že si ty zprávy přečetla), tak já bych na něj udeřila.Možná to není taktní, ale kakat na hlavu bych si vážně nenechala.Takže bych mu řekla, co vím a zeptala se ho, co to má znamenat.A podle toho se pak zařídila.
Každopádně jestli podvádí, tak podvádět těhotnou mi přijde jako vrchol hnusu a neopřela bych si o něj ani kolo ![]()
RyBANA píše:pannda píše:
Já FB nemám, nevím, nějak jsem tomu na chuť nepřišla,navíc,je to metla lidstva a vztahů…Hm tak tomu říkám rada nad zlato…
Jinak FB metla lidstva ani vztahů rozhodně není, to si dělá každý člověk sám…akorát se pak vymlouvá![]()
Myslím si to, páč na tomhle už dojeli někteří mí přátelé…
Ahoj holky potřebovala bych poradit. Můj přítel odjel za svojí rodinou. A já jsem včera chtěla jsem se podívat na FB ale byl tam přihlášený on a poslední zprávy co psal kamarádkám bylo tam jak se těší až se uvidí a užijí si že domů nejede jen na návštěvu ale nejspíš nastalo protože se se svojí holkou rozešel dost mě to sebralo protože jsem myslela že jsme štastný čekáme spolu dítě a ted tohle vůbec nevím co mám dělat.Vím že jsem to asi neměla číst ale stalo se prostě jsem blbá zvědavá holka.