Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
špatný je on, ne ty, on je hajzlík, tohle slušný chlap těhotné partnerky neudělá, v tomhle je jasný úmysl, který potřeboval vzkázat té druhé. Nekompromisně mu to omlátit o hlavu. Je mi to moc líto, musí to být šílené, tohle já bych těžko překousávala.
pannda píše:RyBANA píše:Myslím si to, páč na tomhle už dojeli někteří mí přátelé…pannda píše:
Já FB nemám, nevím, nějak jsem tomu na chuť nepřišla,navíc,je to metla lidstva a vztahů…Hm tak tomu říkám rada nad zlato…
Jinak FB metla lidstva ani vztahů rozhodně není, to si dělá každý člověk sám…akorát se pak vymlouvá![]()
No tak asi někde byla chyba, co to je za blbost dávat vinu nějaké sociální síti za to, že se někdo rozhádá - když není důvod - tak se nic asi neděje ne ![]()
Ono asi záleží na tom, jestli kdybys zjistila, že je fakt nevěrnej bys s ním zůstala nebo ho hnala.
Já kdybych tu druhou znala tak bych jela na stopovanou. A dostal by rovnou na místě, žádný výzvědy doma. To ti pravdu stejně neřekne.
Nadzvihlo by mně to taky, ale myslím si, že emoce vyvádí víc než je realita.
Podle mně - domů jel, ale spíš než k rodičům tak navštívit své známé, přátele, pobavit se s nimi. Nevěru bych za tím zatím nehledala. Mimochodem, chápu dobře, že ta, co se s ním rozešla, nejsi ty, ne? To píše o nějaké jiné … bejvalce, ne?
Ovšem chyby udělal dvě - tak za prvé, mohl doma říct, o co jde. Možná se bál, možná tě nechtěl ranit, kdo ví. Zvláště pokud se chtěl sejít s bejvalkou, respektive s partou, kde je bejvalka, to prostě bolí. Za mně ale, proč by se s ní scházet nemohl, mám teda na mysli proč by s ní jednou za uherák, resp. opět s tou partou, ne konkrétně jen s ní (to bych pěnila taky o tom žádná), nemohl vyrazit večer zapařit …
Druhá chyba - když už chci něco utajit, budu o tom psát zrovínka na FB …
To rozhodně není tvoje chyba, Fb je větší vývěsní skříň než ta, co visí na zdi radnice ![]()
Normálně na férovku bych se ho zeptala a kdyby zapíral, tak bych napsala jeho rodičům, jestli by si mohli přijet pro jeho věci, že provedl to a to a ty už ho nechceš vidět
Emilie píše:
Nadzvihlo by mně to taky, ale myslím si, že emoce vyvádí víc než je realita.Podle mně - domů jel, ale spíš než k rodičům tak navštívit své známé, přátele, pobavit se s nimi. Nevěru bych za tím zatím nehledala. Mimochodem, chápu dobře, že ta, co se s ním rozešla, nejsi ty, ne? To píše o nějaké jiné … bejvalce, ne?
Ovšem chyby udělal dvě - tak za prvé, mohl doma říct, o co jde. Možná se bál, možná tě nechtěl ranit, kdo ví. Zvláště pokud se chtěl sejít s bejvalkou, respektive s partou, kde je bejvalka, to prostě bolí. Za mně ale, proč by se s ní scházet nemohl, mám teda na mysli proč by s ní jednou za uherák, resp. opět s tou partou, ne konkrétně jen s ní (to bych pěnila taky o tom žádná), nemohl vyrazit večer zapařit …
Druhá chyba - když už chci něco utajit, budu o tom psát zrovínka na FB …![]()
![]()
![]()
To rozhodně není tvoje chyba, Fb je větší vývěsní skříň než ta, co visí na zdi radnice
Podle mě psal právě o zakladatelce, že se s ní rozešel a u rodičů už zůstane, tak bych to teda pochopila já… ![]()
Každopádně je to hnus a ode mě by mu hned, jak bych si to přečetla, došla hodně nepříjemná SMSka, já jsem v tomhle horká hlava… ![]()
RyBANA píše:pannda píše:No tak asi někde byla chyba, co to je za blbost dávat vinu nějaké sociální síti za to, že se někdo rozhádá - když není důvod - tak se nic asi neděje neRyBANA píše:Myslím si to, páč na tomhle už dojeli někteří mí přátelé…pannda píše:
Já FB nemám, nevím, nějak jsem tomu na chuť nepřišla,navíc,je to metla lidstva a vztahů…Hm tak tomu říkám rada nad zlato…
Jinak FB metla lidstva ani vztahů rozhodně není, to si dělá každý člověk sám…akorát se pak vymlouvá![]()
Ne za vinu, ale díky ní. Ta příležitost si někoho najít je tisíckrát větší než potkat na ulici..
Ano psal jí že se rozešel se mnou s kým jiním když jsme spolu už skoro pět let.
Podle mě psal právě o zakladatelce, že se s ní rozešel a u rodičů už zůstane, tak bych to teda pochopila já… ![]()
A pak už záleží jen na daném jedinci, jestli podlehne…jojo, podlehli..Takže tak to myslím..Jsou ovlivnitelní lidé, a ti kteří odolají, a nehledají pokoutně zálety
pannda píše:RyBANA píše:Ne za vinu, ale díky ní. Ta příležitost si někoho najít je tisíckrát větší než potkat na ulici..pannda píše:No tak asi někde byla chyba, co to je za blbost dávat vinu nějaké sociální síti za to, že se někdo rozhádá - když není důvod - tak se nic asi neděje neRyBANA píše:Myslím si to, páč na tomhle už dojeli někteří mí přátelé…pannda píše:
Kdo chce najde si i na ulici, kdo nechce nehledá…
on se třeba nechtěl a nechce s tebou rozejít, ale když to napíše kamarádce, tak ona mu na to třeba skočí, on ji sbalí, vyspí se s ní, pak se vrátí k tobě a bude to hrát na obě strany - něco na styl - víš, já ji nemiluju, ale nemůžu s ní být, ale je těhotná a bude mít naše dítě - ty hormony… pak porod, pak dítě je malé… a tobě bude tvrdit, jak tě miluje…- prostě klasika co dělají ženatí milence hlásí manželka mě nechápe, doma to neklape… ale nerozvedou se a světe div se, za čas je třeba manželka těhotná…
Zakladatelko, napsat nějaké jiné můj manžel, že se se mnou rozešel, a já ještě k tomu těhotná, udělala bych čoro moro, napsal to s jasným úmyslem dokázat, že je volný, proč by to jinak psal.Ikdyby s ní tentokrát nic neměl, moje důvěra v něj by se dost otřásla.
já bych to nenechala být…I přes to že ses podívala na fb,omylem…bych to sním řešila..zavolala bych mu a narovinu bych se zeptatala,a pokud na tebe vyjede s tím,že si mu lezla na fb..je to idiot to už je vlastně tět. Čekáte dítě a takové chování je neuvěřitelný od něj tedy.
Tak mu určitě zavolej a naostro si sním o tom promluv,at se sbalí a jede domu pokud vás pořád chce a jestly ne tak ti za to nstojí…třeba mu časem dojde jakou udělal chybu..je mi to strašně moc líto,ale pro dítě to musíě udělat bud se sbalí přijede a za rodinou pojede tak jak jezdil tenkrát a s tebou třeba..když už čekáte dítě a nebo at si tam zustane.
Jenže já se bojím zavolat mu a řešit to přes telefon ještě si bude myslet že jsem nějaká hysterka.
Jsem asi naivní, ale furt doufám, že to bude nějaké „nedorozumění“ .....
Ale jestli ne, bůh mu buď milostiv!!!!
![]()