Udělala jsem chybu, ale jak se s tím teď vyrovnat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
20.11.11 14:02
Jura007 píše:
etatinek píše:
Míša8808 píše:
To je škoda, že zakladatelka nedala vědět, jak to u nich vypadá, docela by mě zajímalo, jak se z toho vykecal :think: :think: :think:
Dočkéj času jako husa klasu, nebo jak se to říká… Však ona (snad) napíše… :wink: :oops:
Jednu dobu se spíš říkalo „dočkej času jako vegetarián čočky“… :lol:

8-o To neznám, asi jsem opravdu ještě mladý a malý kuře… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.11 16:51

holky omlouvám se že jsem nenapsala dřív ale teprve ted jsem se sem dostala. Ve čtvrtek v noci jsem se prostě sebrala a jela za ním.A tam tak nějak vyšlo najevo že vše co si spolu psaly byla více méně pravda jen mi to asi zapomněl říct.Pořád si připadám jak v nějakém zlém snu.Čekám jestli mi náhodou třeba nenapíše ale je mi jako bych pro něj asi nikdy neexistovala.Zkrátka on už se nevrátí a já zůstanu s malým sama.

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.11.11 16:55
Anonymní píše:
holky omlouvám se že jsem nenapsala dřív ale teprve ted jsem se sem dostala. Ve čtvrtek v noci jsem se prostě sebrala a jela za ním.A tam tak nějak vyšlo najevo že vše co si spolu psaly byla více méně pravda jen mi to asi zapomněl říct.Pořád si připadám jak v nějakém zlém snu.Čekám jestli mi náhodou třeba nenapíše ale je mi jako bych pro něj asi nikdy neexistovala.Zkrátka on už se nevrátí a já zůstanu s malým sama.

to je teda zbabělec :poblion: a ta holka to ví ,že budeš maminka, To je krutý tohle ..jak to bude řešit ,je mi to líto ,že tohle prožíváš v období ,kdy máš být v klidu a štastná a těšit se na miminko a zatím budeš řešit takovýhle hnusy ..to je padouch ..snad je lepší ,že ti zmizí ze života,ten na životní oporu nevypadá :-(

• Citovat
  • Upravit
6555
20.11.11 17:08
Anonymní píše:
holky omlouvám se že jsem nenapsala dřív ale teprve ted jsem se sem dostala. Ve čtvrtek v noci jsem se prostě sebrala a jela za ním.A tam tak nějak vyšlo najevo že vše co si spolu psaly byla více méně pravda jen mi to asi zapomněl říct.Pořád si připadám jak v nějakém zlém snu.Čekám jestli mi náhodou třeba nenapíše ale je mi jako bych pro něj asi nikdy neexistovala.Zkrátka on už se nevrátí a já zůstanu s malým sama.

No to je kretén fakt 8-o :poblion: Prosímtě hlavně se nevnucuj.Fakt za to nestojí, udělal to jednou, udělá podruhé.A bude tím pádem druhé trápení.
No hnus.
To zvládneš, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
20.11.11 17:19
Anonymní píše:

Ajaj, tak přece jenom to udělal schválně, abys na to přišla sama. :roll: No to je úroveň! :zed: Obojí, jak to, že tě opustil těhotnou, tak způsob jakým to udělal… :poblion:

Děvče zlatý, drž se! Věřím, že si připadáš jak ve zlém snu. Ale to zvládneš! Musíš! Uvidíš, že až si srovnáš myšlenky, vymyslíš co dál, tak ti bude líp a líp. Moc na tebe tady myslíme… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
20.11.11 17:20
Anonymní píše:

To je síla :poblion: , ale je dobře že jsi tam jela než ze sebe nechat dělat blbce :-? . Drž se, přeju pevné nervy a hlavně si nic nevyčítej. On je ten špatnej a bud ráda že jsi na to přišla ted, jen co on je za člověka že by ani nic neřekl :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
20.11.11 17:31
Anonymní píše:

8-o Tak to čučím jak puk, tak to je teda pecka!! Takovéj sobeckéj vůl, to snad ani není možný!! Prosím tě drž se!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
1297
20.11.11 17:35
Anonymní píše:

No to je neskutečnej sráč!
Držím moc palečky, teď to musí být pro Tebe hroznej šok, ale s odstupem času budeš určitě ráda, jestli je schopen takový sviňárny, není o co stát :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
20.11.11 17:37

To je ale :cert: :cert: :cert: . Holka drž se :hug: :hug: :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.11 18:07

všem vám moc děkuji za podporu i když se musím přiznat že se musím moc překonávat abych mu nenapsala protože mi opravdu hrozně chybí i když vím že si to nezaslouží.

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.11.11 18:09

panejo byla bys divná ,kdybys měla jinou reakci ,je to prostě šok tohle zjistit,nevím opravdu jak bych se chovala já ..hlavně at se k tomu frajer postaví čelem a pěkně platí a stará se i o tebe

• Citovat
  • Upravit
7631
20.11.11 18:13

Opravdu mu nepiš :hug: :hug: Takový konec jsem teda nečekala…Buď silná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
20.11.11 18:14
Anonymní píše:
všem vám moc děkuji za podporu i když se musím přiznat že se musím moc překonávat abych mu nenapsala protože mi opravdu hrozně chybí i když vím že si to nezaslouží.

Nejen že si to nezaslouží, ale hlavně je to podle mě v tuto chvíli úplně zbytečné! Jen by ses doprošovala, s ním by to ani nehlo (a ještě by tě měl za trapku). Jediná šance je, že se mu to časem rozleží v hlavě, že ho ta nová omrzí, že bude chtít být se svým dítětem, potažmo s tebou… Ale teď ne! Teď je čerstvě pryč a podle mě ho NIC nepřivede okamžitě zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
20.11.11 18:16
Anonymní píše:

VYDRŽET VYDRŽET VYDRŽET… Když to vydržíš… Týden, měsíc, rok… Bude zase dobře uvidíš… :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit
7631
20.11.11 18:17

Zajímalo by mě, jestli ta milenka ví o nenarozeném dítěti :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat