Udělala jsem chybu, ale jak se s tím teď vyrovnat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
394
16.11.11 13:10

Já nevím, zakladatelko, ty se snaž být hlavně v klidu, to je nejlepší pro mimíse.. JÁ bych nikam nevyrážela, co se tím vyřeší? Počkala bych pěkně doma, ža přijede, snad nejel na nijak dlouhý čas, když má doma těhuli? I když, než e by to vypadalo, že jiný stav bere jako nějakou nutnost k opatrnosti..
Ale vše bych si s ním vyříkala v klidu doma, určitě to pro tebe i pro prcka bude nejschůdnější cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.11 13:24
V klidu se snažím být i když mi to moc nejde počkám až přijede a když tak se ho na to zeptám a uvidím co bude.
tyynka píše:
Já nevím, zakladatelko, ty se snaž být hlavně v klidu, to je nejlepší pro mimíse.. JÁ bych nikam nevyrážela, co se tím vyřeší? Počkala bych pěkně doma, ža přijede, snad nejel na nijak dlouhý čas, když má doma těhuli? I když, než e by to vypadalo, že jiný stav bere jako nějakou nutnost k opatrnosti..
Ale vše bych si s ním vyříkala v klidu doma, určitě to pro tebe i pro prcka bude nejschůdnější cesta.
  • Citovat
  • Upravit
7182
16.11.11 13:42

No já si tohle přečíst, tak mu okamžitě vzteky volám, že když jsme se teda rozešli, tak mu balím všechny věci, ať si pro ně někoho pošle. A práskla bych s telefonem. Jsem velká cholerička a nedokázala bych čekat ani na to, až přijede domů, ani na to, jak bude reagovat na moji sms. Ale tohle není to nejlepší řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
16.11.11 13:47
Raduš.ka44 píše:
No já si tohle přečíst, tak mu okamžitě vzteky volám, že když jsme se teda rozešli, tak mu balím všechny věci, ať si pro ně někoho pošle. A práskla bych s telefonem. Jsem velká cholerička a nedokázala bych čekat ani na to, až přijede domů, ani na to, jak bude reagovat na moji sms. Ale tohle není to nejlepší řešení.

já jsem chodící poradna, ale kdyby jsem byla v té situaci zachovám se asi jako výše Raduš. ka44
ale dobrý mi přijde mu napsat tu smsku když jsme se teda rozešli, kdy si přijedeš pro věci.
Zakladatelka by neměla ztrácet hrdost a být opravdu nad věcí, tím ho určitě dostane a stoupne v ceně, že neni za hysterku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
16.11.11 13:48
Raduš.ka44 píše:

ano ano ano ano, možná bych chvillinku čekala, ale o to víc bych přemýšlela a měla vymyšleno víc a víc nadávek a pak bych řvala ještě víc

• Citovat
  • Upravit
7584
16.11.11 13:53

Já jsem zas urážlivá. Bych se zbalila a utekla k našim. I když vím, že to je taky mizerný řešení a že bysme si s mamkou lezly na nervy. Ale v tu chvíli by mi to bylo jedno.Jemu bych napsala, ať si užívá, že jíá s ním končím. A toho bych pak taky litovala.

Ale jinak radím neodcházet, být silná, hrdá a to co holky. :think:

zakladatelko - vy si třeba každý den nevoláte, co nového a jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
16.11.11 13:57

Já teď ještě v koupelně přemýšlela, jestli je vůbec možné, že kdybych měla takovýto paralelní „vztah“ a NECHTĚLA, aby se to manžel(-ka) dověděla, jestli by se mi jako stalo, že odjedu pryč a nechám PC zapnuté s neodhlášeným profilem. A došla jsem k závěru, že je to zhola nemožné… :nevim: (bych měla zadek ztažený strachy, že to praskne)

Takže slovy Freuda (snad to řekl on), že nic není náhoda, že to jen pracuje naše podvědomí bych z toho usuzovala, že ten chlap prostě CHTĚL, aby na to partnerka přišla (byť třeba ne úmyslně, ale podvědomě). :think: A proč to chtěl? Chce aby vztah ukončila partnerka? (v případě toho podvědomého zapomenutí) Chce zjistit co ona na to? Jak bude reagovat? Zda bude bouřka/kravál, anebo ne? (v případě úmyslu z jeho strany)

A nebo na to jdu moc složitě a chlapi jsou „jednodušší“ a prostě si nedají pozor ani když zahejbaj? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.11.11 14:15

Spíš jsou chlapi tak primitivní a páni tvorstva, že si nedají pozor. Bůh jim dal mozek a penis, ale nedal jim dost krve, aby to mohli používat současně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
16.11.11 14:18

Co se týká toho FC, tak mě napadá ještě tato varianta: MUž chatoval s „kamarádkou“, chat vymazal, ale jaksi neví, že se to ukládá do zpráv, pokud pravidelně vyloženě nepíše SZ. Mně tak trvalo asi půl roku, než jsem si všimla, že mám chatování uloženo ve zprávách. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.11.11 14:20

Napsala bych mu smsku, jak radí holky a čekala, které řešení zvolí. Protože jestli se chce rozejít, tak se dříve či později rozejde, pak je možná to „dříve“ lepší, pokud bude chtít bojovat za váš vztah, budeš mít na vybranou a bude jen na tobě, jestli ho vezmeš na milost.
Jestli seš plačka (já teda jo :mrgreen: , bych telefonát nejspíš probulela), tak hlavně nevolej, jen piš. Ať si to chlapec vyžere, bude mu to šrotovat v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
16.11.11 14:24
Wiolla píše:
Já teď ještě v koupelně přemýšlela, jestli je vůbec možné, že kdybych měla takovýto paralelní „vztah“ a NECHTĚLA, aby se to manžel(-ka) dověděla, jestli by se mi jako stalo, že odjedu pryč a nechám PC zapnuté s neodhlášeným profilem. A došla jsem k závěru, že je to zhola nemožné… :nevim: (bych měla zadek ztažený strachy, že to praskne)

Takže slovy Freuda (snad to řekl on), že nic není náhoda, že to jen pracuje naše podvědomí bych z toho usuzovala, že ten chlap prostě CHTĚL, aby na to partnerka přišla (byť třeba ne úmyslně, ale podvědomě). :think: A proč to chtěl? Chce aby vztah ukončila partnerka? (v případě toho podvědomého zapomenutí) Chce zjistit co ona na to? Jak bude reagovat? Zda bude bouřka/kravál, anebo ne? (v případě úmyslu z jeho strany)

A nebo na to jdu moc složitě a chlapi jsou „jednodušší“ a prostě si nedají pozor ani když zahejbaj? :think:

Tohle je ženské uvažování (nic ve zlém).
Spíš tipuju, že si prostě nedal pozor.

Zakladatelko,
nevěra se často provalí náhodou. Vůůůůůůbec bych si nedělala hlavu s tím, že jsi četla jeho zprávy. Nedovedu si představit, že by na mě něco takového vykouklo a já ten FB „včas zavřela, abych mu nenarušovala soukromí“ :roll:
Držím palce, ať brzy víš, na čem jsi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.11.11 14:26

Holky, nemá cenu řešit fakt jestli mu vlezla nebo nevlezla do zpráv a co na to on. Úmyslně to neudělala a čert to vem.

Ale můj názor… Nepsala bych mu ani nevolala. Z hovoru se může vykroutit, po sms má čas na promyšlenou, event. radu kamaráda.

Počkala bych do jeho příjezdu domů, mezitím na FCB napsala na JEHO ZEĎ vzkaz jak se těšíš na miláčka, že jel na návštěvu k rodičům a loučení bylo moc hezké, o to víc se těšíš na přivítání. Pokud má slečna přístup na jeho zeď, což asi má, tak z toho bude v šoku, začně jí v hlavě hlodat červík a i kdyby jí vysvětlil bůh ví jak to není pravda, ten malej červík kolikrát dokáže v hlavě natropit dobrou paseku.

A vyčkala bych do jeho návratu, jak by přišel domů tak bych mu se smutným, strhaným výrazem sdělila, že ti volala nějaká ženská že nechápe co tím vzkazem na jeho zeď myslíš, že si nepřeje aby jsi ho kontaktovala když jí jasně napsal že k rodičům se stěhuje a s tebou to skončil. Řekla bych mu že jsi z toho telefonátu byla hodně špatná, vyřízená, že ti slečna nabízela že ti ho klidně i přepošle. A že by jsi k tomu ráda znala jeho verzi.
Jestli je to pravda tak ať se rozhodne, pokud si chce sbalit věci a jít, bránit mu nebudeš, ale jsi těhotná a nesmíš se rozčilovat, tudíž pokud se rozhodne s tebou zůstat, byla by jsi ráda kdyby ty své návštěvy u rodiny omezil po dobu než porodíš a budeš moct jezdit s ním.

Sama uvidíš reakci. Pokud se bude dušovat že to není pravda, sama budeš nejlíp vědět že lže, nebo ti řekne nějaké své vysvětlení, kolikrát se nám daná věc zdá jasná a časem zjistíme že je to všechno úúúplně jinak! Podle jeho reakcí poznáš co a jak. A mluvila bych v klidu, nedělala scény, prostě ať se rozhodne s kým chce být.

Tvoje verze bude věrohodná a peklo uděláš i mezi nima, protože ani jeden už nebude moct tomu druhému věřit.

A ještě mě napadá, nemohl to udělat protože měl podezření že mu čteš zprávy, kontroluješ ho, jako takový chyták jestli je to pravda nebo ne???? Třeba že napíše něco, ty si to přečteš a scénou se prozradíš. Ale to už jsem možná moc podezíravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
16.11.11 14:26

Já bych to teda taky nevydržela a okamžitě bych to řešila, asi bych mu napsala sms, že jsem se doslechla, že jsme se rozešli, tak ať si přijede pro věci, jak už tu někdo psal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.11.11 14:35

Ještě k tomu sms a telefonu… Ona mu zavolá, on jí řekne že nemá čas nebo že teď po telefonu to řešit nebude že je to jinak a řekne jí to až doma. A bude mít hezky dlouhou dobu na to aby si promyslel co řekne a vymyslel XY argumentů jak to vlastně bylo. To samý sms. Ona mu napíše a on si pěkně v klídků promyslí co jí odpoví. Event. se zeptá kamaráda co by na jeho místě dělal on a domů se pak přiřítí s krásně věrohodnou historkou.

Ad. balení věcí, stěhování se: To bych taky nedělala. Protože ono to může být opravdu jinak. Baví ho flirtovat, má doma pocit že je na druhé koleji (což se v těhotenství partnerky sem tam stává a ona to ani nemusí vidět) nebo nějaký komplex, cokoli, může to brát jen jako zábavu, může to být reakce na nějaký drb. Např. kamarádka se doslechne od někoho že jste se spolu rozešli, on jí to vysvětlí, ale srandu si z toho dělají dál. Ona se zeptá jestli se staví na kafe, on řekne že jo, ale že se vlastně bude stěhovat když jste teď od sebe. Ani to nemusí být míněno vážně.
Vím že zabředávám do „kdyby“, jen jsem na příkladu chtěla uvést že každá kostka má víc stran a všechno může být jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.11 14:43
Přesně takhle to cítím taky proto chci počkat až přijede ale asi jsem to špatně napsala.
Monika8 píše:
Ještě k tomu sms a telefonu… Ona mu zavolá, on jí řekne že nemá čas nebo že teď po telefonu to řešit nebude že je to jinak a řekne jí to až doma. A bude mít hezky dlouhou dobu na to aby si promyslel co řekne a vymyslel XY argumentů jak to vlastně bylo. To samý sms. Ona mu napíše a on si pěkně v klídků promyslí co jí odpoví. Event. se zeptá kamaráda co by na jeho místě dělal on a domů se pak přiřítí s krásně věrohodnou historkou.Ad. balení věcí, stěhování se: To bych taky nedělala. Protože ono to může být opravdu jinak. Baví ho flirtovat, má doma pocit že je na druhé koleji (což se v těhotenství partnerky sem tam stává a ona to ani nemusí vidět) nebo nějaký komplex, cokoli, může to brát jen jako zábavu, může to být reakce na nějaký drb. Např. kamarádka se doslechne od někoho že jste se spolu rozešli, on jí to vysvětlí, ale srandu si z toho dělají dál. Ona se zeptá jestli se staví na kafe, on řekne že jo, ale že se vlastně bude stěhovat když jste teď od sebe. Ani to nemusí být míněno vážně.
Vím že zabředávám do „kdyby“, jen jsem na příkladu chtěla uvést že každá kostka má víc stran a všechno může být jinak.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky