Udělala jsem chybu, ale jak se s tím teď vyrovnat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17609
17.11.11 00:21
Anonymní píše:
Přesně takhle to cítím taky proto chci počkat až přijede ale asi jsem to špatně napsala.
Monika8 píše:
Ještě k tomu sms a telefonu… Ona mu zavolá, on jí řekne že nemá čas nebo že teď po telefonu to řešit nebude že je to jinak a řekne jí to až doma. A bude mít hezky dlouhou dobu na to aby si promyslel co řekne a vymyslel XY argumentů jak to vlastně bylo. To samý sms. Ona mu napíše a on si pěkně v klídků promyslí co jí odpoví. Event. se zeptá kamaráda co by na jeho místě dělal on a domů se pak přiřítí s krásně věrohodnou historkou.Ad. balení věcí, stěhování se: To bych taky nedělala. Protože ono to může být opravdu jinak. Baví ho flirtovat, má doma pocit že je na druhé koleji (což se v těhotenství partnerky sem tam stává a ona to ani nemusí vidět) nebo nějaký komplex, cokoli, může to brát jen jako zábavu, může to být reakce na nějaký drb. Např. kamarádka se doslechne od někoho že jste se spolu rozešli, on jí to vysvětlí, ale srandu si z toho dělají dál. Ona se zeptá jestli se staví na kafe, on řekne že jo, ale že se vlastně bude stěhovat když jste teď od sebe. Ani to nemusí být míněno vážně.
Vím že zabředávám do „kdyby“, jen jsem na příkladu chtěla uvést že každá kostka má víc stran a všechno může být jinak.

Z pohledu nezaujatého člověka bych to i já klidně ohodnotila na záchvěv postpuberty, kdy partnera blížící se závazek vyděsil, tak chce ještě zapařit a cítit se obletovaný, než se dítě narodí, protože pak je jasné, že se mu bude muset věnovat. Bohužel k tomu použil přesně ty pubertálně stupidní výmluvy, protože ctitelka ví, že je zadaný :nevim:

Nevím, jestli mám přidávat i pohled člověka zainteresovaného tj., že bych situaci zakladatelky byla sama a ještě k tomu těhotná!!! :mrgreen: Bych mu o hlavu omlátila tu nejtěžší pánev, co máme doma a ještě bych si připravila nůžky a šmik! bez diskuze :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.11 08:21

Ono je to strašně složité, ono se to tady totiž od internetu dobře radí. Všem je jasné, že si ho chtěl chlapec vyvenčit do oné druhé kamarádky a partnerku s dítětem prostě zapřel. Je jasné, co to vypovídá o charakteru toho chlapa, je jasné, že omylem to nenapsal a taky že nemá spoustu práce s maminkou.
Takže rada je jednoduchá, nechat u té maminky, když k ní jel natrvalo a rozešli se.
V praxi je to složitější, jak to udělat, jak se ze dne na den odmilovat, jak si najednou představit, že zůstanu z harmonického vztahu plného plánování sama a těhotná. Nezávidím tuhle situaci. Zakladatelka mu to evidentně chce odpustit, podle jejích příspěvků se nechá ukecat a přesvědčit, že tak to nebylo, bude to pro ni nejjednodušší řešení. Sama si myslím, že bych takového hajzla hned vykopla, co bych ale udělala skutečně, to netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
18.11.11 13:12

zakladatelko, dne se má vrátit, že? Držím pěsti ať vše proběkne v klidu. Hlavně se nenervuj a jetli se ti bude chtít dej vědět jak jsi dopadla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.11.11 13:27

Zakladatelko, budu asi hodně tvrdý (a vespolek všechny promiňte, že lezu do ryze ženského tématu - udělal jsem to asi podruhé v životě :oops: ).
Ono je v podstatě tak pět druhů chlapů.
Ten první druh je stoprocentně věrný, klidně si vystačí i bez sexu, neudržuje paralelní vztahy a když se pro nějakou rozhodne, tak se jí drží. (Skromně dodám, že k tomu druhu patřím i já… :oops: ) Tak tenhle druh chlapů je z ženského pohledu bezkonfliktní, lehce až středně bačkorovitý a je nejsnadnější ho ovládat. Největší procento nešťastných chlapů se ale rekrutuje právě z toho prvního druhu…
Druhý druh v podstatě kopíruje ten první, ovšem občas má pocit, že mu cosi uteklo - a snaží se to kompenzovat. I s tímto druhem je možné soužití, jen to občas chce ostaržitost.
Třetí druh je takový ten, co si občas potřebuje něco dokázat - že na to ještě má, že není odepsaný atd. Nevěry se u nich objevují s několikaletým odstupem. No s nima je soužití celkem obtížné, ale po určitý časový úsek se to ještě dá. Čtvrtý druh je trochu vyhraněnější než ten třetí, myslím co se týká neochoty uvázat se na jednom místě; na rozdíl od předchozího to ale moc neskrývá a začít si s někým takovým je na pováženou - i tím o sobě do svého okolí vysíláš signál a nediv se pak, když tě začnou vyhledávat jedinci stejného ražení…
No a pak je pátý druh, co každou ženskou bere jenom jako krátkou zastávku na cestě z porodnice do rakve. To už si každý okomentuje jak uzná za vhodné…

Všechny druhy chlapů jsem v životě potkal a mám je takříkajíc „odpozorované“. Takže to není teoretizování. Teď asi hodně záleží na tom, kam patří ten tvůj chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
18.11.11 16:35

Juro a jde se dostat ze stadia č.2 postupným dospíváním do stadia 1? A platí žebříček i pro holky? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.11.11 17:02

No to je otázka, jestli pak nějaká motivace pro to dospívání existuje - často totiž půjde spíš o dozpívání… :mrgreen:
A s chováním ženských v tomhle směru zkušenost nemám. V naší kalírně totiž kalí jenom samí chlapi - ženské asi chodí kalit jinam… :lol:
Ale stejně je to zvláštní - ostatní lidi, když jdou kalit, tak jdou s plnou peněženkou a zpátky jdou s prázdnou. Já jdu do kalírny s prázdnou a doufám, že mně ji tam naplní… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
18.11.11 22:00
Jura007 píše:
No to je otázka, jestli pak nějaká motivace pro to dospívání existuje - často totiž půjde spíš o dozpívání… :mrgreen:
A s chováním ženských v tomhle směru zkušenost nemám. V naší kalírně totiž kalí jenom samí chlapi - ženské asi chodí kalit jinam… :lol:
Ale stejně je to zvláštní - ostatní lidi, když jdou kalit, tak jdou s plnou peněženkou a zpátky jdou s prázdnou. Já jdu do kalírny s prázdnou a doufám, že mně ji tam naplní… :think:

Ještě horší varianta jít do hospody s prázdnou peněženkou a vrátit se domů bez peněženky, případně, aby se domů vrátila jenom peněženka a chlap nikde… :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
7631
18.11.11 22:37

…a úplně nejhorší je varianta, kdyby se nevrátil ani chlap, ani peněženka (byť prázdná) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
18.11.11 22:56

:cry: :mrgreen: lepší když se vůbec nevrátí ,než kdyby se vrátil třeba s ožralým kámošem pro záložní peněženku

• Citovat
  • Upravit
etatinek
18.11.11 23:03
Kaczenka píše: …a úplně nejhorší je varianta, kdyby se nevrátil ani chlap, ani peněženka (byť prázdná) :mrgreen:
:palec: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
13338
19.11.11 21:03

To je škoda, že zakladatelka nedala vědět, jak to u nich vypadá, docela by mě zajímalo, jak se z toho vykecal :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
19.11.11 21:42
Míša8808 píše:
To je škoda, že zakladatelka nedala vědět, jak to u nich vypadá, docela by mě zajímalo, jak se z toho vykecal :think: :think: :think:

Dočkéj času jako husa klasu, nebo jak se to říká… Však ona (snad) napíše… :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit
5077
20.11.11 08:57

Ahoj
tak já jsem taky zvědavá. Ale myslím, že zakladatelky parner se z toho vylhal, vyškemral a celé to otočil proti ní a nakonec je opravdu ona ta špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
20.11.11 10:22
Laaja píše:
Ahoj
tak já jsem taky zvědavá. Ale myslím, že zakladatelky parner se z toho vylhal, vyškemral a celé to otočil proti ní a nakonec je opravdu ona ta špatná.

No a teďka se tu stydí/bojí napsat… Jo jo, asi tak nějak to nakonec dopadlo, bohužel pro ni… :cry:

• Citovat
  • Upravit
18305
20.11.11 12:48
etatinek píše:
Míša8808 píše:
To je škoda, že zakladatelka nedala vědět, jak to u nich vypadá, docela by mě zajímalo, jak se z toho vykecal :think: :think: :think:
Dočkéj času jako husa klasu, nebo jak se to říká… Však ona (snad) napíše… :wink: :oops:

Jednu dobu se spíš říkalo „dočkej času jako vegetarián čočky“… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria