Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@albinmmm píše:
Jsem tu pro tebe 🙂Karel
Karle, odpluj na seznamky ![]()
Když je tu oživlé téma… Máte tip na seznamku, kde na mě nevyskočí na profilové fotce penis?
kde to funguje tak nějak normálně, přirozeně? Kde zkusit „štěstí“?
@Prof. Farnsworth píše:
Problém bývá v tom, že i průměrné (prostě skoro každé) ženě se na seznamce ozvou desítky až stovky mužů. Od zoufalců, přes normální muže (těch je většina) až po super samce na které si většina žen ani nemyslí. Takže ženy jsou najednou namlsané a míří výš než kam by normálně mířily (běžně by se bavily/šly na rande s normálním mužem, ale teď se jim nabízí supersamci, takže proč se spokojit s průměrem). No ale stejně tak jako se modelka težko spokojí s průměrným mužem, tak i supersamec se těžko spokojí s průměrnou ženou (když má na modelky). Takže o co jde supersamci? O sex.Průměrná žena si tak vybere supersamce, ten ji nabulíkuje jak ji miluje, na prvním rande proběhne sex a supersamec už se neozve. Průměrná žena pak všechny muže označí za dobytky co jim jde jen o jedno, aby za čas zase podlehla supersamci. Přitom průměrný muž by byl za průmernou ženu rád (protože na modelky nemá).
Jak takový supersamec vypadá? ![]()
On i takový na první pohled méně samec a neškodný, může chtít jen sex…
@Sonarka píše:
Jak takový supersamec vypadá?
On i takový na první pohled méně samec a neškodný, může chtít jen sex…
No jak vypadá, jak bych ti to jenom popsal, no, hele, pojď na kafe a já ti to raději řeknu přímo, jo?
![]()
@Chauvinist píše:
No jak vypadá, jak bych ti to jenom popsal, no, hele, pojď na kafe a já ti to raději řeknu přímo, jo?![]()
![]()
@Sonarka píše:Stačí, když nám sem hodíš fotku, ať si uděláme obrázek..
U&Me ![]()
@Sonarka píše:já takhle placatá nejsem…mám větší zadek i prsa…
Ale ty jsi štramák
![]()
Show me
![]()
@Sonarka píše: Více
Jak vypadá super samec? No začni nastavením mysli. Už jako mladý, když ostatní kluci blbli, on přemýšlel, jak být lepším. V čem se zdokonalit, na čem zamakat. Sport ho provázel od mládí, takže má sportovně atletickou postavu, samozřejmě vysoký, vzdělaný, rozumný, úspěšný, bohatý… Zřejmě jsi žádného nikdy neměla, jinak by ses takhle nejspíš neptala ![]()