Seznamka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2655
7.8.14 22:06

Nevim jak vy, zeny, ale casto si chlapi stezuji na nedostatek ehm… Intimnosti a zatim to vypada Spis na naruzivejsi zeny nez muze. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
7.8.14 22:15
@JayLee píše:
no vidíš a tohle bys chtěla mi doma? Vzdyt idealni cas pustit si film otevřít vinko a nejka ta předehra sexualni a to mazleni a on by ti řekl, ja jdu spat :nevim: za me Toma nebrat :mrgreen:

Upřímně řečeno, mít zítra ranní směnu, tak už spím po večerníčku :mrgreen: A z odpolední buch ještě nebyla doma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
7.8.14 22:16
@JayLee píše: áále nosí :poblion: ma kamarádku co od svých 15cti - nyní je ji 35, tak zastava názor a motto, ze spravnej chlap ma smrdet potem a když stahne predkozku, tak mu z nej vmusi vylitnout poradna masarka :poblion: :mrgreen:

Někteří lidi jsou neskutečné prasata :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
7.8.14 22:19
@JayLee píše:
tak bud rada, ze nemusíš nic a mas cas na to kecat tady Ivi :dance:

Upřímně řečeno bych raději vstávala zítra ve 4. hod. do práce než být doma, mě to doma proste nebaví a to mám dovcu ještě celý příští týden :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18137
7.8.14 22:21

Jako vždycky, jak chlap zmizí, veškerá sranda končí :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
9.8.14 10:48

Dnes se chystám do Valašského muzea v přírodě na Dny řemesel a setkání kovářů.
Pokud by nějaká zástupkyně něžného pohlaví chtěla jet se mnou, byl bych rád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
9.8.14 11:16
@Tom84 píše:
Dnes se chystám do Valašského muzea v přírodě na Dny řemesel a setkání kovářů.
Pokud by nějaká zástupkyně něžného pohlaví chtěla jet se mnou, byl bych rád :)

dnes vymývám kuchyňskou linku a gruntuju kuchyň kdyby se někdo nudil :P :P :mrgreen:
užij si výlet :kytka:

• Citovat
  • Upravit
447
19.2.15 10:38
@micha.bello píše:
Nevim jak vy, zeny, ale casto si chlapi stezuji na nedostatek ehm… Intimnosti a zatim to vypada Spis na naruzivejsi zeny nez muze. :D

Ahoj.ono je to tak 50 na 50.nejhorší je když ve vztahu jeden chce víc. to se stává proste celkem často. a je jedno jestli je to muž či žena. je potřeba si dělat radost vzájemě. davat… ale i brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.2.15 10:42

Vždyť dámy a děvčata víte že ne všichni muži jsou toho přesvědčení byt čuně. jsou přece i tací co se o sebe starají a jsou v pohodě. i ja se divim ze jsou někteří takový. Upřímě…? Nechápu to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
23.4.15 14:05

Ahoj dámy :) Taky přispěju s kapkou zkoušeností se seznamkami. Má aktuální je taková, že jsem nenašla nikoho, koho jsem si dokázala představit jako svého partnera, jako kamaráda na pokec ano, ale ne jako muže, který mě skutečně zaujme, natož bude přitahovat… A teď něco o ostatních:

1. NADRŽENÍ PISÁLCI, ti by vydali na knihu, i když vlastně ne - oni jsou všichni stejně primitivní… a stejně tak jsou si podobné jejich otázky a návrhy. Aspoň se hned poznají.

2. DOMINANTNÍ JEŠITOVÉ, kteří mi hned v samotném počátku (a zároveň konci) konverzace napíši, jak má ženská kolem chlapa kmitat a jak přirozené je, že se o domácnost stará jen ona sama. Většinou to byli chlapi kolem čtyřicítky, vysokoškoláci.

3. Nejhorší je spojení SEXUÁLNÍHO ZÁJMU a VYSOKÉHO EGA, to jsou pak nabídky na milenecký poměr v nejrůznějších podobách.

4. FOTKOVÍ LOUDILOVÉ - sami profilovku nemají, ale hned mi velkoryse dovolují, abych jim poslala své, jak oni často říkají, fotečky. I v případě, kdy ženská nereaguje, následují další vyčitavé vzkazy, neboť mistr anonymní nechápe, proč neodpovídáš.

Takhle se mi seznamka jeví jako ztělesnění děsu a hrůzy :D Jenže pak si vzpomenu na svou kamarádku za základky, která takto našla svého manžela (jsou spolu jako partneři téměř deset let). A taky na známou, která poznala svého přítele taky prostřednictvím seznamky (vztah trvá 8 let). Oba tyhle páry spojuje to, že se si měli ihned o čem povídat - našli společnou zálibu. Dále pak mají tyhle páry společné to, že oba muži jsou velice introvertní (a tak fakt jediná cesta, jak poznat jejich přednosti, byla právě ta seznamka, v reálu se tolik neprojevovali).

Takže seznamky nezavrhuju, ale beru je pouze jako DOPLŇKOVÝ PROSTŘEDEK k seznamování, na který se nemůžu 100 % spolehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
23.4.15 14:13

Také jsem seznamková, našla jsem tam 5 partnerů, s posledním jsem již víc jak půl roku a je první, který odpovídal mým předpokladům - kolem 30 let, bez dluhů, alimentů, splátek, bez exekutora za prdelí, s vlastním bydlením, nejlépe 2 auta, aby mi jedno půjčil a mohla jsem jezdit za ním.
A tohoto jsem se držela, sice jsem 3 roky byla sama, ale teď to stojí zato. Není boháč, ale hodný, nekuřák, v hospodě nevysedává. Hodila jsem si to na papír a dle toho sortovala chlapy a jak píšeš @Ivettevi výše, 99% úchylové, dominantní samečci, lovci fotek atd… prostě nuly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
23.4.15 16:53

Tohle je dobré téma, kamarádka mi zrovna včera psala o seznamce, kde je zaregistrovaná a posílala ty největší „perly“.

Třeba tomuto pánovi napsala, protože ji nadzvednul už jeho inzerát:
 https://www.stesti.cz/…icolasBrody/

Napsala mu, že muž by měl brát ženu jako parťáka a ne jako nějaké zpestření a zábavu. Že ona hledá takového rytíře, který jí bude oporou a bude chtít, aby ona byla šťastná.

napsal na to:
„Rytíř potažmo bílý rytíř je dnes již terminus technicus v psychologické branži, kterým se označuje beta samec, jenž pochopil, že nemůže pro nedostatek testosteronu (lidově koulí) používat metody alfa samce, a tak se ženě takzvaně dvoří - tj. snaží se dostat přístup k její vagině úlisným pochlebováním, přitakáváním jejím idiotským nápadům a blábolům a poníženými úsluhami této "Bohyni“. Takže si klidně používej tento eufemismus, je to však jen a jen sémantika. Rytíř aneb subík je a bude pouze splihlým ubožákem"

A takových ubožáků tam prý není málo 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
23.4.15 16:54

By mě zajímalo, co jsou podle něj ty „metody alfa samce“, představuju si něco jako:„ahoj bejby, nechceš si zapíchat?“
:lol: nebo možná ty fotky u toho vypůjčeného Lamorghini :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
23.4.15 20:17

Jsem ráda, že diskuze ožila :) Příklad exempláře, který uvedla Petramatka je úžasný v tom, jak ilustruje projev těchhle chlápků, co sami sebe pokládájí za alfa samce - ale jsou bohužel jediní, kteří se v tomhle světle vidí (nemluvím o případech, kdy ženská narazí na normálního chlapa a třeba i po pár letech se z něj vyklube egoista, nebo ještě hůře tyran).

Petramatko, jak ses ptala na ty metody… já jsem se zatím setkala s okamžitou nabídkou na dovolenou u moře, nabídkou k dlouhodobému kapesnému apod.

Moc se mi líbí, co napsala Blekota, skvělý návod, jak se držet svých představ a požadavků :potlesk:

Příspěvek upraven 20.05.15 v 20:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
23.4.15 22:09

Dámy, dovolím si čerstvou perličku. Jeden mega borec na seznamce mi neustále psal a klikal na profil. Já si jednou projela ten jeho a bylo mi z něj šoufl (hledá jen sex, inzeráty jen o tom). No a asi ho tak něštvalo, že nereaguju, a tak mou profilovku ohodnotil jako hodně špatnou, že mu tak ale předtím vůbec nepřipadala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí