Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslíš? Já teda ani jeden ze svých vztahu nezačala flirtem, asi jsem divná dle vás všech.
@Werushka77 píše:
Myslíš? Já teda ani jeden ze svých vztahu nezačala flirtem, asi jsem divná dle vás všech.
Ono stejně to tam jsou jen písmenka.
Vážný vztah si tam může napsat i ten, co tam je 10 let a a pokouší se každý půlrok „vážně“ seznámit s jinou paní a zrovna tak to může klapnout napořád s tím, co tam má jen „flirt“.
Chce to chodit naživo na schůzky a uvidíš ![]()
Ale na seznamkách jsou rozdělené kategorie…vážná seznamení…flirt…nezávazně…atd…nebo ne?
Určitě se dá najít normální člověk. Buď podivini a individua kteří nestojí za řeč (viz. zdejší příběhy žen), nebo ženáči co hledají pobavení apod. A pak normální lidi, kteří nemají čas a „odvahu“ se seznamovat normálně. Třeba sportovní typy, lidí s prací až nad hlavu atd. A nebo také normální nesmělí lidé, kteří moc jiných možnosti nemají, stejně jako introverti.
Jinač pro mě nejpodivnější lidi jsou ti, kteří mají napsanou každou kategorii. Vážný vztah, flirt a sex
![]()
@Mr.Strangee píše:
Určitě se dá najít normální člověk. Buď podivini a individua kteří nestojí za řeč (viz. zdejší příběhy žen), nebo ženáči co hledají pobavení apod. A pak normální lidi, kteří nemají čas a „odvahu“ se seznamovat normálně. Třeba sportovní typy, lidí s prací až nad hlavu atd. A nebo také normální nesmělí lidé, kteří moc jiných možnosti nemají, stejně jako introverti.
Jinač pro mě nejpodivnější lidi jsou ti, kteří mají napsanou každou kategorii. Vážný vztah, flirt a sex![]()
![]()
Co jsem tak mohla vysledovat, tak tohle tam má většina chlapů
. A pak si vyber, o co má pán zájem
. Asi o všechno. Ne, že by se některé věci navzájem nevylučovaly
. Ale to tam nikdo neřeší.
@Kobea píše:
Co jsem tak mohla vysledovat, tak tohle tam má většina chlapů. A pak si vyber, o co má pán zájem
oni to stejně nečtou měla jsem tam vážný či kamarádský vztah ženatí zadaní prosím nepsat a co myslíš… reagovali jen na fotku a nic ani nečetli.. kdybych tam měla ententýky dva špalíky tak to vyjde nastejno.. proto už na seznamky nepůjdu
@jdukolem píše:
oni to stejně nečtou měla jsem tam vážný či kamarádský vztah ženatí zadaní prosím nepsat a co myslíš… reagovali jen na fotku a nic ani nečetli.. kdybych tam měla ententýky dva špalíky tak to vyjde nastejno.. proto už na seznamky nepůjdu
Já vím, že to nečtou. ![]()
@Kobea píše:čili pro mě absolutně o ničem no.. jsem náročná chtěla bych aby chlap uměl číst
Já vím, že to nečtou.
@jdukolem píše: čili pro mě absolutně o ničem no.. jsem náročná chtěla bych aby chlap uměl číst
Tak to je drsný požadavek. Ještě bych to doplnila o další podmínku. Nejen, aby uměl číst, ještě by měl rozumět psanému textu
.
@Kobea píše:
Co jsem tak mohla vysledovat, tak tohle tam má většina chlapů. A pak si vyber, o co má pán zájem
No právě, osobně od takových pryč. A mají to i dost holek. Vážný vztah a hned zatím flirt, sex? Ani omylem nepsat…proč jsou takový na seznamce? O věrnosti bych jim teda nevěřil.
@Kobea píše:
Tak to je drsný požadavek. Ještě bych to doplnila o další podmínku. Nejen, aby uměl číst, ještě by měl rozumět psanému textu.
seš ještě drsnější
@pohledmuze píše:
Ja vam to s tim ctenim vysvetlim.Je strasne mala sance, ze zenska nekomu odpovi, udava se 10% u docela atraktivniho typka, pokud clovek vypada nic moc, bude to daleko horsi. Takze nema smysl dusledne procitat profily. Proste nejlepsi strategie je napsat vsem trochu vzhledove prijatelnym a kdyz se ozvou, teprve potom tam investovat energii. Dela to tak skoro kazdy inteligetni chlapek.
Já jsem teď necelé tři týdny na sportovní seznamce. Profily jsou velmi jednoduché, zprávy se posílají v drtivé většině předepsané. Prostě si vybereš jednu z pěti a tu teda pošleš.
Denně mi chodí 1-3 předepsané vzkazy. Tak si dám tu práci, abych se podívala, kdo za tím je. Pokud bydlí ten někdo nedaleko a je v mnou tolerovaném věkovém rozmezí, tak si dám tu práci a zareaguju na text, který má napsaný. A minimum těch chlapů mi pak odpoví zpátky. Přijde mi, že to bouchají bez přemýšlení. Napsat někomu, kdo bydlí 300 km daleko a ještě je o 15 let mladší nebo starší mi přijde na hlavu. Když si dám tu práci já, proč si tu práci nedá taky někdo jiný? ![]()
@Mr.Strangee píše:
No právě, osobně od takových pryč. A mají to i dost holek. Vážný vztah a hned zatím flirt, sex? Ani omylem nepsat…proč jsou takový na seznamce? O věrnosti bych jim teda nevěřil.
Oni píšou sami jako první. A polovina z nich rovnou na férovku přizná, že hledá bokovku
. Zajímalo by mě, kolik z nich to myslí fakt vážně. Akorát nemám koule na to, to prověřit
.
Můžete mi prosím dát odkazy na osvědčené seznamky? Bohužel mám dost na chlapy smůlu, tak to chci zkusit takhle. Znám jen štěstí, tam jsem i registrovaná, ale zatím mě nikdo nezaujal, tak bych ráda vyzkoušela i jiné. Díky