Seznamka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
349
6.5.17 19:05

Myslíš? Já teda ani jeden ze svých vztahu nezačala flirtem, asi jsem divná dle vás všech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40523
6.5.17 19:09
@Werushka77 píše:
Myslíš? Já teda ani jeden ze svých vztahu nezačala flirtem, asi jsem divná dle vás všech.

Ono stejně to tam jsou jen písmenka.
Vážný vztah si tam může napsat i ten, co tam je 10 let a a pokouší se každý půlrok „vážně“ seznámit s jinou paní a zrovna tak to může klapnout napořád s tím, co tam má jen „flirt“.
Chce to chodit naživo na schůzky a uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
6.5.17 19:49

Ale na seznamkách jsou rozdělené kategorie…vážná seznamení…flirt…nezávazně…atd…nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.17 21:43

Určitě se dá najít normální člověk. Buď podivini a individua kteří nestojí za řeč (viz. zdejší příběhy žen), nebo ženáči co hledají pobavení apod. A pak normální lidi, kteří nemají čas a „odvahu“ se seznamovat normálně. Třeba sportovní typy, lidí s prací až nad hlavu atd. A nebo také normální nesmělí lidé, kteří moc jiných možnosti nemají, stejně jako introverti.
Jinač pro mě nejpodivnější lidi jsou ti, kteří mají napsanou každou kategorii. Vážný vztah, flirt a sex :lol: :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
8.5.17 21:55
@Mr.Strangee píše:
Určitě se dá najít normální člověk. Buď podivini a individua kteří nestojí za řeč (viz. zdejší příběhy žen), nebo ženáči co hledají pobavení apod. A pak normální lidi, kteří nemají čas a „odvahu“ se seznamovat normálně. Třeba sportovní typy, lidí s prací až nad hlavu atd. A nebo také normální nesmělí lidé, kteří moc jiných možnosti nemají, stejně jako introverti.
Jinač pro mě nejpodivnější lidi jsou ti, kteří mají napsanou každou kategorii. Vážný vztah, flirt a sex :lol: :roll: :pocitac:

Co jsem tak mohla vysledovat, tak tohle tam má většina chlapů :roll:. A pak si vyber, o co má pán zájem :mrgreen:. Asi o všechno. Ne, že by se některé věci navzájem nevylučovaly 8). Ale to tam nikdo neřeší.

• Citovat
  • Upravit
49159
8.5.17 22:00
@Kobea píše:
Co jsem tak mohla vysledovat, tak tohle tam má většina chlapů :roll:. A pak si vyber, o co má pán zájem :mrgreen:. Asi o všechno. Ne, že by se některé věci navzájem nevylučovaly 8). Ale to tam nikdo neřeší.

oni to stejně nečtou měla jsem tam vážný či kamarádský vztah ženatí zadaní prosím nepsat a co myslíš… reagovali jen na fotku a nic ani nečetli.. kdybych tam měla ententýky dva špalíky tak to vyjde nastejno.. proto už na seznamky nepůjdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
8.5.17 22:11
@jdukolem píše:
oni to stejně nečtou měla jsem tam vážný či kamarádský vztah ženatí zadaní prosím nepsat a co myslíš… reagovali jen na fotku a nic ani nečetli.. kdybych tam měla ententýky dva špalíky tak to vyjde nastejno.. proto už na seznamky nepůjdu

Já vím, že to nečtou. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
49159
8.5.17 22:14
@Kobea píše:
Já vím, že to nečtou. :nevim:
čili pro mě absolutně o ničem no.. jsem náročná chtěla bych aby chlap uměl číst :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
8.5.17 22:18
@jdukolem píše: čili pro mě absolutně o ničem no.. jsem náročná chtěla bych aby chlap uměl číst :mrgreen:

Tak to je drsný požadavek. Ještě bych to doplnila o další podmínku. Nejen, aby uměl číst, ještě by měl rozumět psanému textu :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
8.5.17 22:22
@Kobea píše:

No právě, osobně od takových pryč. A mají to i dost holek. Vážný vztah a hned zatím flirt, sex? Ani omylem nepsat…proč jsou takový na seznamce? O věrnosti bych jim teda nevěřil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.5.17 22:23
@Kobea píše:
Tak to je drsný požadavek. Ještě bych to doplnila o další podmínku. Nejen, aby uměl číst, ještě by měl rozumět psanému textu :mrgreen:.

8) seš ještě drsnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
8.5.17 22:26
@pohledmuze píše:
Ja vam to s tim ctenim vysvetlim. :think: Je strasne mala sance, ze zenska nekomu odpovi, udava se 10% u docela atraktivniho typka, pokud clovek vypada nic moc, bude to daleko horsi. Takze nema smysl dusledne procitat profily. Proste nejlepsi strategie je napsat vsem trochu vzhledove prijatelnym a kdyz se ozvou, teprve potom tam investovat energii. Dela to tak skoro kazdy inteligetni chlapek. :think:

Já jsem teď necelé tři týdny na sportovní seznamce. Profily jsou velmi jednoduché, zprávy se posílají v drtivé většině předepsané. Prostě si vybereš jednu z pěti a tu teda pošleš.
Denně mi chodí 1-3 předepsané vzkazy. Tak si dám tu práci, abych se podívala, kdo za tím je. Pokud bydlí ten někdo nedaleko a je v mnou tolerovaném věkovém rozmezí, tak si dám tu práci a zareaguju na text, který má napsaný. A minimum těch chlapů mi pak odpoví zpátky. Přijde mi, že to bouchají bez přemýšlení. Napsat někomu, kdo bydlí 300 km daleko a ještě je o 15 let mladší nebo starší mi přijde na hlavu. Když si dám tu práci já, proč si tu práci nedá taky někdo jiný? :think:

• Citovat
  • Upravit
Kobea
8.5.17 22:27
@jdukolem píše:
  1. seš ještě drsnější
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Kobea
8.5.17 22:33
@Mr.Strangee píše:
No právě, osobně od takových pryč. A mají to i dost holek. Vážný vztah a hned zatím flirt, sex? Ani omylem nepsat…proč jsou takový na seznamce? O věrnosti bych jim teda nevěřil.

Oni píšou sami jako první. A polovina z nich rovnou na férovku přizná, že hledá bokovku :mrgreen:. Zajímalo by mě, kolik z nich to myslí fakt vážně. Akorát nemám koule na to, to prověřit ;).

• Citovat
  • Upravit
1
23.7.17 22:11

Osvědčené seznamky

Můžete mi prosím dát odkazy na osvědčené seznamky? Bohužel mám dost na chlapy smůlu, tak to chci zkusit takhle. Znám jen štěstí, tam jsem i registrovaná, ale zatím mě nikdo nezaujal, tak bych ráda vyzkoušela i jiné. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí