Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kolik jí je, patnáct? Kdo normální jde domu k chlapovi, kterého nezná?
Zkus jí to rozmluvit, ale víc s tím asi neuděláš. Jinak jo, zkus ten google.
Mam kamáradku, před 40tkou. Seznamuje se převážně s cizinci na seznamkach. Krasny chlapi, dobra prace, hodně cestování. Taky se už stalo, že se ani neviděli, jenom si nějakou dobu už psali a pak ona u něj přespala, nebo on u ni. A nedošlo třeba ani na ten sex. Proč ne.
@zuzanar01 píše:
Holky prosím o radu, kamarádce se na seznamce ozval muž. Krásný cizinec, kterému zemřela žena a má v péči holčičku. Zajištěny s dobrou práci, cestuje a žije v Praze. Všechny fotky jak od fotografa, hrozný hezoun. Mě se to zdá vše nějak podezřelé, vůbec tomu nevěřím. Ona se snim chce sejít v Praze a hned u něj spát. Řekla sem ji ať mu napíše že ji kamarádky nevěří ať napíše na papír holky nebojte a vyfotí se stim a foto pošle. Samozřejmě reakce co kdyby napsal polibte si pr.. a nic. Ji stačí že mu prý věří ona. Jak si ho můžu prověřit nebo ji přesvědčit ať hned u něj nespi a sejde se snim někde kde chce ona? Zatím všechny pokusy marne.
Ahoj. Nejsem sice holka, ale zkusím poradit.
1.) Nejdříve ať pošle fotku s určitým vzkazem napsaném na papíře, tak jak radíš.
2.) Videorozhovory přes Webku např. Skype (tam se už pozná daleko víc), můžeš být u rozhovorů v pozadí.
3.) Případné setkání uskutečnit na veřejném místě (kavárna, restaurace apd.) Nechodit k němu domu! Nic neuspěchat. ![]()
Já bych hned k němu domů nešla.
A to tam bude i ta holčička? I kvůli té holčičce je to divné, že ji chce hned k sobě domů.
Ale když je kamarádka rozhodnutá, tak to asi tak chce.
@RezavaKocka píše:
badoo je hodně o sexu, pokud chcete seriózní a jste z Prahy, zkuste www.singlevpraze.cz
jojo už jsi tu svoji reklamu tady hodila 3 krát ![]()
@RezavaKocka píše:
badoo je hodně o sexu, pokud chcete seriózní a jste z Prahy, zkuste www.singlevpraze.cz
na seriozní seznamce se neprovozuje sex? ![]()
to Ti tady má někdo věřit??? ![]()
kolik Ti platí za reklamu?
Oživuji téma. Projíždím jen tak ze zvědavosti jednu seznamku a nestačím se divit, co na mě vyskakuje za prazvláštní „odrůdy“ chlapů, který s chlapi nemají vůbec nic společného a na každém rohu ohnou každou druhou, dle mého. Existují ještě vůbec chlapi jako bývali „dříve“, pro vážný vztah, bez hledání flirtu nebo už hledám a čekám na něj marně? ![]()
Samozřejmě, že existují, ale asi nemají důvod cpát se na seznamky.
@Werushka77 píše:
Oživuji téma. Projíždím jen tak ze zvědavosti jednu seznamku a nestačím se divit, co na mě vyskakuje za prazvláštní „odrůdy“ chlapů, který s chlapi nemají vůbec nic společného a na každém rohu ohnou každou druhou, dle mého. Existují ještě vůbec chlapi jako bývali „dříve“, pro vážný vztah, bez hledání flirtu nebo už hledám a čekám na něj marně?
a oni to tam píšou? že ohybají kde jakou nebo si to jen myslíš ![]()
Kdyz hledaji flirt, tak nejspise to tak maji, kdyz se nad tim clovek zamysli. @VENIVINIVICI
Existují - a i na seznamkách, jen jich je tam jako šafránu - ale najít se dá, mám svou zkušenost
@pohledmuze Proč mi to vadí? Nevadí, jen se ptám, zda ještě jsou normální muži, co prostě nejsou jen na flirty, já flirt neuznávám, někdo ano. To je věc názoru a nemám za zlé nikomu ani jedno. Každému se líbí něco jiného.
@pohledmuze Se zase někdo ozval. Takovéhle rýpaly, co si hned vše berou osobně miluji.
Chlap je podle mě ten, co nevypadá jak přiteplený, upnutý kalhoty a 20 kilo i s postelí. ![]()
@Werushka77 píše:
@pohledmuze Proč mi to vadí? Nevadí, jen se ptám, zda ještě jsou normální muži, co prostě nejsou jen na flirty, já flirt neuznávám, někdo ano. To je věc názoru a nemám za zlé nikomu ani jedno. Každému se líbí něco jiného.
Většina trvalých vztahů začne flirtem.
Já nechápu, jak chceš někomu, koho neznáš hned slibovat vážný vztah, lepší začít nezávazným přátelstvím a pak se ukáže… ![]()