Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jirkazed píše:
Nemachrujte, zakomplexovaný jsem až na pudu. Proto není třeba rozhazovat silná slova
To samozřejmě nebylo na tebe, tobě držím palce ať ti to vyjde.
Jasněnkaa píše:
@Heineken tak to chápuhele ale představovala jsem si tě uplně jinak
![]()
Jak?
![]()
Zažila jsem Rodu a Mernu a s nima bych fakt nespala… sorry hledám anorganika, když už ![]()
Já ale nejsem Honza Merna, toho snaším jedině u piva. On se nad studenty dost vytahuje a málem nas jednou kvuli němu vyvedli z restaurace. Když jsem viděl jak Honza komunikuje se studenty, měl jsem tendenci mu domlouvat, ale je to jeho boj
@Heineken píše:
![]()
![]()
Jak?
![]()
![]()
no jinak, jako ne nějak uplně konkrétně, ale jinak, zkusím najít podobný kus ![]()
Jasněnkaa píše:
no jinak, jako ne nějak uplně konkrétně, ale jinak, zkusím najít podobný kus
Tak když to nebude typ Evžen Huml, tak je mi to celkem jedno.
![]()
@Jarmilkla píše:
Organik nebo biochemik?
tady se mluvi jazykem jineho kmene.. ![]()
Na to, že tam místo 50 studentů, kt. měli před 15 lety, mají v ročníku 5 a hrozí jim zrušení se Merna celkem cítí ![]()
@Heineken píše:
Tak když to nebude typ Evžen Huml, tak je mi to celkem jedno.![]()
![]()
to né
třeba nějak takhle, jako ne přesně, ale takovej vytlemenej
http://www.tschechische-traumfrauen.de/…f8f62a36.jpg?…
To je jenom strašná poza. Neomlouvám ho ale
@Jarmilkla píše:
Na to, že tam místo 50 studentů, kt. měli před 15 lety, mají v ročníku 5 a hrozí jim zrušení se Merna celkem cítí
@jirkazed píše:
Ahoj, je mně 43 let, jsem devět let rozvedený, děti nemám. Pracuji na univerzitě jako chemik. Sbíram hodinky, foťáky, mám rád operu, klasickou hudbu. Nejsem sportovec. Zadrhávám v řeči a mám trochu depresi, na kterou beru prášky, po kterých je mi špatně. Mám strašné, 20 let staré auto, šíleně mrnavej byt s hypotékou na miliardu let. Chatu na spadnutí, kde je velká zahrada, kterou nezvládám sekat. Snad jsem to s tou upřímností nepřehnal
drzim ti pesti Jirko, at ti nekde zafunguje ta chemie ![]()
@jane-e píše:
tady se mluvi jazykem jineho kmene..
viď, ani překladač to nebere ![]()
tobě musel někdo ublížit
tak která to byla?