Hlídá váš manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1710
18.11.11 23:34

Chodím každý týden na sklenku a několikrát v týdnu cvičit a i jsem byla třeba na 4 dny v Irsku a manžel byl doma se svýma dětma! A to je právě ten rozdíl,dle mého názoru manžel nehlídá,hlídají babičky,ale manžel se stará o své děti. A třeba se pletu,ale částečně vidím problém i v zakladatelce,jak to „hlídání“ vnímá a když napíše. Hlídá vám!!! manžel dítě.Jako jsme na mateřské,ale snad taky máme nějakou hrdost a i vlastní život.Já to vám nemůžu rozdýchat,proboha vždyť je to i jeho dítě. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
18.11.11 23:34
tetes píše:
Chodím každý týden na sklenku a několikrát v týdnu cvičit a i jsem byla třeba na 4 dny v Irsku a manžel byl doma se svýma dětma! A to je právě ten rozdíl,dle mého názoru manžel nehlídá,hlídají babičky,ale manžel se stará o své děti. A třeba se pletu,ale částečně vidím problém i v zakladatelce,jak to „hlídání“ vnímá a když napíše. Hlídá vám!!! manžel dítě.Jako jsme na mateřské,ale snad taky máme nějakou hrdost a i vlastní život.Já to vám nemůžu rozdýchat,proboha vždyť je to i jeho dítě. :pankac:

ty jsi taky zdrhla z MK? :dance:

• Citovat
  • Upravit
1710
18.11.11 23:41

saracenkano,ale už snad v první vlně jsem tu dlouho a na MK už vůbec nechodím.Neměla jsem tam problém,ale šíleně mě nasrali svým přístupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
18.11.11 23:43
tetes píše:
saracenkano,ale už snad v první vlně jsem tu dlouho a na MK už vůbec nechodím.Neměla jsem tam problém,ale šíleně mě nasrali svým přístupem.

tovíš tam je to zabité úplně my taky emigrovaly hromadně :pankac:

• Citovat
  • Upravit
7182
18.11.11 23:57

Můj manžel taky nehlídá, ale když někam chci, nebo potřebuju jít, tak je samozřejmě se synem doma a postará se o něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.11.11 00:05

Hlida kdyz potrebuju jet nakoupit domlouvame se dva dny predem aby dojel driv.Kdyz se domluvime neni nejmensi problem jet pryc treba v sobotu odpoledne a vratit se az v nedelu odpoledne.A kdyz to prezenu nebo nejsem vyspana tak me necha vyspat.A pak se me zepta kde byla nejaka ostuda popripadne kdyz odchazim tak rika a bez ostudy :lol: .
Sikinko: je mi te lito.Udelej stim neco.To chces pokazde dostat par facek?? A ne jen za to ze nekam pujdes???Nez takovejhle clovek tak radsi bud s prckemm sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
19.11.11 04:11

Mě manžel pořád vyhazuje, ať už se konečně s někým domluvím a někam vypadnu, ať nejsem furt zavřená s dětma doma… :oops: Ale já nejsem schopná se dokopat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22082
19.11.11 09:26
sikinka16 píše:
Já jsem vyšla před 14 dnema.. Oznámila jsem mu že jdu na dizu a serval mě jak mlyho parchanta.. Strasně jsme se pohádali.. Pak když jsem přišla ve 3 h rano ( naprosto strízliva) nenechal mě ani spat.. Bala jsem se i zavřit oči aby mi neco neudělal.. Rano mi udělal snídani a spustil že ví kde a skym jsem byla a že jsem ho podvaděla.. Ironicky jsem mu řekla ze jsem ho podvedla.. Schytala jsem takovy 2 facany že mi vyletel ten chleba z pusy :((( je hrozný jakyho mam zalivce.. Až se mi tím celej zhnusil :(

A to Ti přijde normální? 8-o 8-o

Je neuvěřitelně smutné, že se v dnešní době pořád najdou ženy, které o něčem podobném dokáží napsat jen tak mimochodem a s takovým nezúčastněným klidem. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
19.11.11 09:26

Oba si s předstihem hlásíme kdy kam jdeme a řekneme si, zda se to hodí..Pokud už ten druhý nemá dřív něco napsáno v kalendáři, tak je to v pohodě..
Jen ohlašujeme..Neprosíme se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
19.11.11 09:33

Musím říct, že mě vždycky strašně štvalo, když mi někdo řekl, že mi manžel hlídá děti! Nebo že tatínek dělá chůvu!
Na to jsem vždycky odvětila, že tatínek dělá tatínka!

Otec mých dětí většinou neměl problém být s dětmi sám… Od novorozence jsem neměla chut odcházet a když povyrostly a nekojila jsem, tak nebyl problém…

Dokonce ani tehdy, když jsme nebyli domluvení předem a přijela třeba kamarádka na návštěvu k rodičům a zavolala:přijeli jsme, bylo to narychlo,tak jsme ani nestihla dát vědět, nezajdeme večer někam?
 atd.

Někdy se to tak sejde a je to narychlo

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
19.11.11 09:41
BohunkaP píše:
sikinka16 píše:
Já jsem vyšla před 14 dnema.. Oznámila jsem mu že jdu na dizu a serval mě jak mlyho parchanta.. Strasně jsme se pohádali.. Pak když jsem přišla ve 3 h rano ( naprosto strízliva) nenechal mě ani spat.. Bala jsem se i zavřit oči aby mi neco neudělal.. Rano mi udělal snídani a spustil že ví kde a skym jsem byla a že jsem ho podvaděla.. Ironicky jsem mu řekla ze jsem ho podvedla.. Schytala jsem takovy 2 facany že mi vyletel ten chleba z pusy :((( je hrozný jakyho mam zalivce.. Až se mi tím celej zhnusil :(

Je neuvěřitelně smutné, že se v dnešní době pořád najdou ženy, které o něčem podobném dokáží napsat jen tak mimochodem a s takovým nezúčastněným klidem. :cry: :cry:

No normální mi to určitě nepříjde.. ale nemužu si dovolit se na něj vykašlat..Ale duvody psat nebudu.. Vykašlu se na nej.. Ale musím jestě počkat.. Miluju ho strasně moc, a on mě taky.. ale zároven ho tak nenánivím. Vy co si žijete v supr vztahu těžko dokážete něco takového pochopit. Vím že náš vztah nemá žadnou budoucnost. Ale říkam si, že už jsem za ten svuj krátkej život překonala i horší překážky.. Takové věci o čem vy ani nevite že se mužou dít.. jsem silná osobnost. jen mám strach z toho, jak dlouho vše jestě budu zvladat. Abych to brzy nevzdala.. sama se toho bojím. protože už jednou jsem to vzdala…

• Citovat
  • Upravit
25123
19.11.11 09:44

tetes - přesně tak jsou to přece i tatínkovo děti, tak at´se stará :pankac:

jinak koukám, že z MK toho zdrhlo víc a já se vůbec nedivim :-?

sikinko - teda tak to je síla 8-o udělej s tim něco a hodně rychle ......nebo ještě jinak jak říká moje mamka lepší je bejt celej život sama, než mít chlapa na hovno…promiň ale tenhle na hovno je :cert:

jinak ideální vztah nemá nikdo, to je sci-fi :lol: ale existujou jistý hranice, který se prostě nepřekračujou :twisted:

Příspěvek upraven 19.11.11 v 09:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
19.11.11 09:46
sikinka16 píše:
BohunkaP píše:
sikinka16 píše:

Je neuvěřitelně smutné, že se v dnešní době pořád najdou ženy, které o něčem podobném dokáží napsat jen tak mimochodem a s takovým nezúčastněným klidem. :cry: :cry:
No normální mi to určitě nepříjde.. ale nemužu si dovolit se na něj vykašlat..Ale duvody psat nebudu.. Vykašlu se na nej.. Ale musím jestě počkat.. Miluju ho strasně moc, a on mě taky.. ale zároven ho tak nenánivím. Vy co si žijete v supr vztahu těžko dokážete něco takového pochopit. Vím že náš vztah nemá žadnou budoucnost. Ale říkam si, že už jsem za ten svuj krátkej život překonala i horší překážky.. Takové věci o čem vy ani nevite že se mužou dít.. jsem silná osobnost. jen mám strach z toho, jak dlouho vše jestě budu zvladat. Abych to brzy nevzdala.. sama se toho bojím. protože už jednou jsem to vzdala…

Pane bože 8-o Tak já vztah ideální nemám ani trochu holky by mohli vyprávět! Ale šáhnout bych na sebe teda nenechala! Je mi jasné že z hlediska financí na mateřské je téměř nemyslitelné odejít od chlapa, ale toto? bože :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.11.11 09:46

sikinko: ono se ti taky muze ze te priste zmlati a uz nevstanes.Delej jak myslis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
19.11.11 09:56

My si všechno oznamujeme tak nějak dopředu…takže úplně v klidu můžu kdy chci a kam chci,ale musím to říct dopředu a napsat do kalendáře…ale v klidu…a v sobotu je automatické, že se celý den stará manžel sám, do toho musí uvařit a uklidit po sobě a to zahrnuje i noční vstávání z pátku na sobotu…a já dělám to co nestihnu přes týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí