Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
konečně něco do sítě
tobě se líbí ten tvar?a to jako se tam … strká i ten druhý konec? koukám na to jako blázen ..já znám jen klasiku
Tento je zajímavý, ale my máme takovou tu klasiku.. Spíš si stejně myslím, že je to hlavně o tom, zda partner chce a s vibrátorem umí zacházet, aby se to ženě líbilo
![]()
Anonymní píše:
Tento je zajímavý, ale my máme takovou tu klasiku.. Spíš si stejně myslím, že je to hlavně o tom, zda partner chce a s vibrátorem umí zacházet, aby se to ženě líbilo![]()
no asi tak ,u nás jako o ničem
ikdyby byl pozlacený ,u vás je to lepší? ten tvar hm já nevim..snad dorazí nějaká dračice co se vyzná .. ![]()
saracenka píše:Anonymní píše:no asi tak ,u nás jako o ničem
Tento je zajímavý, ale my máme takovou tu klasiku.. Spíš si stejně myslím, že je to hlavně o tom, zda partner chce a s vibrátorem umí zacházet, aby se to ženě líbilo![]()
ikdyby byl pozlacený ,u vás je to lepší? ten tvar hm já nevim..snad dorazí nějaká dračice co se vyzná ..
No u nás..
Manžel si umí pohrát
![]()
ty se stydíš psát o sexu? Dyk už ti bylo 18let ne,je to lidské .. ![]()
Mě by zajímalo, jak vypadá ergonomický mořský koník ![]()
Pardon, o vibrátorech nevím nic, ale tomuto slovnímu spojení se budu tlemit po zbytek večera ![]()
No já bych právě řekla, že nejvíc se mi na něm asi líbí to, že nevypadá jako vibrátor a penis. Stejně ale nevím, jestli bych se ho někdy odhodlala použít, jsem hrozná konzerva.
Anonymní píše:
No já bych právě řekla, že nejvíc se mi na něm asi líbí to, že nevypadá jako vibrátor a penis. Stejně ale nevím, jestli bych se ho někdy odhodlala použít, jsem hrozná konzerva.
mě tam trochu děsí ten ocásek ![]()
Tak já ho od vidění znám
Je to prostě moderna, má nezvyklý, ale podle mě docela prakticky zahnutý tvar a dobře se asi drží. Jestli se ti líbí, tak jdi do něj.
mě se tam líbí ten káblík ,že to jako nezdechne v nejlepším ![]()
saracenka píše:
mě se tam líbí ten káblík ,že to jako nezdechne v nejlepším
Ale to je stejně na akumulátor, ne? To přece nezapojíš do sítě a nestrčíš si to tam
Já bych se teda bála
![]()
Myslím, že bude lepší na obsluhu než klasikáč. Ovládání má v tom zahnutém místě, tak se nemusíš bůhvíjak natahovat, když ho chceš přidat rychlost a jen zmáčkneš knoflík ![]()
Tak ten vypada luxusne
bez do neho,urcite bude fajn,navic ikdyz ho zapomenes nekde na ocich,tak na prvni pohled nejde poznat ze je to urcene k sexu
![]()
Ahoj,
rozhodla jsem se trochu oživit náš sexuální život a nemám moc zkušeností s erotickými pomůckami. Zaujal mě tento vibrátor a ráda bych slyšela nějaké reference.
Nemáte ho náhodou? Nebo aspoň rada někoho zkušeného v této oblasti.
Díky a tady odkaz. Navíc to vypadá, že ta cena je více než zajímavá.
http://www.vykupto.cz/…s-nabijeckou