Máte tento vibrátor?

Anonymní
19.11.11 22:39

Máte tento vibrátor?

Ahoj,
rozhodla jsem se trochu oživit náš sexuální život a nemám moc zkušeností s erotickými pomůckami. Zaujal mě tento vibrátor a ráda bych slyšela nějaké reference.
Nemáte ho náhodou? Nebo aspoň rada někoho zkušeného v této oblasti.
Díky a tady odkaz. Navíc to vypadá, že ta cena je více než zajímavá.

http://www.vykupto.cz/…s-nabijeckou

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
saracenka
19.11.11 22:54

konečně něco do sítě :dance: tobě se líbí ten tvar?a to jako se tam … strká i ten druhý konec? koukám na to jako blázen ..já znám jen klasiku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.11 22:55

Tento je zajímavý, ale my máme takovou tu klasiku.. Spíš si stejně myslím, že je to hlavně o tom, zda partner chce a s vibrátorem umí zacházet, aby se to ženě líbilo :) :palec:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
19.11.11 22:56
Anonymní píše:
Tento je zajímavý, ale my máme takovou tu klasiku.. Spíš si stejně myslím, že je to hlavně o tom, zda partner chce a s vibrátorem umí zacházet, aby se to ženě líbilo :) :palec:

no asi tak ,u nás jako o ničem :think: ikdyby byl pozlacený ,u vás je to lepší? ten tvar hm já nevim..snad dorazí nějaká dračice co se vyzná .. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.11 22:59
saracenka píše:
Anonymní píše:
Tento je zajímavý, ale my máme takovou tu klasiku.. Spíš si stejně myslím, že je to hlavně o tom, zda partner chce a s vibrátorem umí zacházet, aby se to ženě líbilo :) :palec:
no asi tak ,u nás jako o ničem :think: ikdyby byl pozlacený ,u vás je to lepší? ten tvar hm já nevim..snad dorazí nějaká dračice co se vyzná .. :think:

No u nás.. :oops: Manžel si umí pohrát :) :andel: :cert:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
19.11.11 23:06

ty se stydíš psát o sexu? Dyk už ti bylo 18let ne,je to lidské .. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
finduska
19.11.11 23:12

8-o 8-o paneboze co to je 8-o to mi desi :think: az vyzkousite dejte vedet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50725
19.11.11 23:16

Mě by zajímalo, jak vypadá ergonomický mořský koník :lol:

Pardon, o vibrátorech nevím nic, ale tomuto slovnímu spojení se budu tlemit po zbytek večera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.11 23:20

No já bych právě řekla, že nejvíc se mi na něm asi líbí to, že nevypadá jako vibrátor a penis. Stejně ale nevím, jestli bych se ho někdy odhodlala použít, jsem hrozná konzerva.

• Citovat
  • Upravit
saracenka
19.11.11 23:22
Anonymní píše:
No já bych právě řekla, že nejvíc se mi na něm asi líbí to, že nevypadá jako vibrátor a penis. Stejně ale nevím, jestli bych se ho někdy odhodlala použít, jsem hrozná konzerva.

mě tam trochu děsí ten ocásek 8-o

• Citovat
  • Upravit
1906
19.11.11 23:30

Tak já ho od vidění znám :lol: Je to prostě moderna, má nezvyklý, ale podle mě docela prakticky zahnutý tvar a dobře se asi drží. Jestli se ti líbí, tak jdi do něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
19.11.11 23:31

mě se tam líbí ten káblík ,že to jako nezdechne v nejlepším :pankac:

• Citovat
  • Upravit
50725
19.11.11 23:34
saracenka píše:
mě se tam líbí ten káblík ,že to jako nezdechne v nejlepším :pankac:

Ale to je stejně na akumulátor, ne? To přece nezapojíš do sítě a nestrčíš si to tam :lol: Já bych se teda bála :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
19.11.11 23:34

Myslím, že bude lepší na obsluhu než klasikáč. Ovládání má v tom zahnutém místě, tak se nemusíš bůhvíjak natahovat, když ho chceš přidat rychlost a jen zmáčkneš knoflík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
19.11.11 23:40

Tak ten vypada luxusne :pankac: bez do neho,urcite bude fajn,navic ikdyz ho zapomenes nekde na ocich,tak na prvni pohled nejde poznat ze je to urcene k sexu :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky