Žena chce karieru

Anonymní
19.11.11 01:13

žena chce karieru

Zjistil jsem že žena dává přednost kariéře přede mnou a dětmi.

co byste poradily? Psychologa?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
19.11.11 01:34

Psychologa bych doporučila spíš tobě. Čeho se bojíš? Že ti přeroste přes hlavu a nebude poslouchat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aghata nepřihlášená
19.11.11 01:56

Jak se to u ženy projevuje? A ty děti už máte nebo dává přednost kariéře před založením rodiny?

• Citovat
  • Upravit
359
19.11.11 06:10

a proč ti to vadí? nežárlíš ty,že dokáže více než ty?
tak napiš co ti vadí a jak se projevuje,že se venuje více práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
19.11.11 07:25

Sice nerada odpovídám na anonymní nerozvinuté diskuze tohoto typu..Ale jsou tu prostě lidé, co vnímají hodnoty tradičně - manžel živitel rodiny, žena má práci, ale ta mužova je prostě důležitější co se týče příjmu. Když jsou děti malé, je s nimi doma a nezařizuje si chůvy, nedává je v roce do jeslí..
Co je na tom tak nepochopitelného?

Myslím, že to, co jsem popsala, nemůže být už v dnešní době vnímáno tak, že se žena ani nehne od plotny a sporáku, tak to nemyslím a myslím, že to ani zakladatel nechce.

Ale chtělo by to víc informací.
Myslím, že tyto otázky by měl mít pár vyřešený v okamžiku, kdy spolu začne žít,plánovat rodinu.
Ne každý chce doma „kariéristku“. Někdy se stává, že žena dostane nabídku na novou lepší práci v průběhu stávajícího zaměstnání, nové zaměstnání jí zabere víc času, ale zase je to o domluvě,přáních každého z partnerů, schopnosti přizpůsobit se a rozdělit si role nad tradiční hodnoty.

Řešení vidím v rozhovoru mezi vámi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
19.11.11 07:42

a jak se to projevuje? Chodí do práce? Chodí do práce do 17hod? Chodí do práce do 22 hod? Začala podnikat? Pracuje stále o víkendu? V jakém oboru? Je ředitelkou nebo je sekretářkou? To je fakt rozličné a záleží na tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
19.11.11 09:04
Anonymní píše:
Zjistil jsem že žena dává přednost kariéře přede mnou a dětmi.co byste poradily? Psychologa?

vem ji rovnou k psychiatrovi. Ten jí na to napíše nějaký prášky a bude to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22082
19.11.11 09:19
Anonymní píše:
Zjistil jsem že žena dává přednost kariéře přede mnou a dětmi. co byste poradily? Psychologa?

Bez bližších informací nelze poradit nic.

Jak se to projevuje? Co přesně žena dělá jinak, než by sis představoval Ty? Jakým způsobem to ovlivňuje Vaše děti a Vaši společnou domácnost?

Až to upřesníš, můžeš očekávat rady, dřív těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
19.11.11 09:22

Asi to chce více rozvinout..
Pokud je Workoholička je jasné ,že je něco špatně..
Pokud je ale úspěšná v práci, těší jí to, je ochotná tomu obětovat více času než je vám milé, nevidím to až zas tak černě..

Zkuste to popsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21778
19.11.11 09:44

a co ji takhle přivázat na řetěz k plotně??? :mrgreen:

kariéra se dá dělat i s dětma. holt není dost často naklizeno, k večeři je namazaný chleba a o mladší dítě se stará chůva.

prostě si promluvte a dohodněte se na nějakém kompromisu. pro spokojenou rodinu je důležitá i spokojená matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
19.11.11 10:17
Anonymní píše:
Zjistil jsem že žena dává přednost kariéře přede mnou a dětmi.co byste poradily? Psychologa?

Chce to kratší řetěz… :wink:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
19.11.11 10:55
etatinek píše:
Anonymní píše:
Chce to kratší řetěz… :wink:
:mrgreen: názor chlapa
  • Citovat
  • Upravit
1995
19.11.11 13:37

Jak píšou ostatní, musel byste to asi více rozvést.
Jinak si nemyslím, že by tyto otázky musel mít pár vyřešený už v okamžiku, když začnou spolu žít nebo založí rodinu. Kdyby to bylo tak jednoduché…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zakladatel-topicu
24.11.11 20:06

To jsem to špatně napsal. Projevuje se to tak že máme dvě děti 7 a 3. V poslední době se žena chová totálně nepřizpůsobivě. V jednom kuse je na děti zlá, když trošinku zlobí hned po nich křičí, … Toto trvá posledního půl roku. Já když se vrátím z práce tak se se mnou nebaví, …

Když sem se jí ptal jak ji vyhovět co se děje, řekla že měla dělat kariéru a né mít děti.

Tak tohle se děje.

• Citovat
  • Upravit
20557
24.11.11 20:09

A pomáháš jí s dětmi, nebo je všechno na ní? Já jsem nervní a křičím, když mám pocit, že všechno visí jenom na mně a tatínka máme do počtu a jenom jako páté dítě… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí