Žena chce karieru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20557
24.11.11 20:09

A pomáháš jí s dětmi, nebo je všechno na ní? Já jsem nervní a křičím, když mám pocit, že všechno visí jenom na mně a tatínka máme do počtu a jenom jako páté dítě… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
24.11.11 20:16

Tak to bych spíš řekla, že jí to prostě přerůstá přes hlavu :nevim: Asi je toho na ní moc, možná je unavená, z čehož pak pramení ta zlost, beználada…To o té kariéře bude pravděpodobně taky jen věta ze vzteku.Nejdřív bych zkusila dopřát jí odpočinek, pokud si to ještě neudělal.A pak bych nic proti té návštěvě psychologa neměla… :nevim: Ať si pokecá s někým nezaujatým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
24.11.11 20:21

Asi záleží, do které kategorie žena patří. Takto asi nejde poradit… Řeči o kariéře určiě vyplynuly z nějaké situace… Žena může být přepracovaná a vyčerpaná, může mít syndrom vyhoření v práci, pocit, že se nemůže seberealizovat, hlavou se jí honí co by, kdyby :think: :think: Když todle řekla, chtělo by to najít příčinu…
Litovat, že neměla mít děti - to asi nemohla myslet vážně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
4.1.12 00:51

já bych spíš typoval milence a milostivé se to trošku vymyká.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
4.1.12 12:34

Je asi nespokojená a má možná pocit, že jí v životě něco uteklo. Měli byste si promluvit, co jí trápí, v čem je přesně nespokojená. Určitě své děti miluje, ale možná prochází nějakým složitým obdobím. Měli byste si popovídat hlavně vy dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
5.1.12 15:31

Já si myslím, že je frustrovaná s neustálé péče o děti,domácích prací. Prostě by potřebovala změnu, chvíli si odpočinout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí