Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A pomáháš jí s dětmi, nebo je všechno na ní? Já jsem nervní a křičím, když mám pocit, že všechno visí jenom na mně a tatínka máme do počtu a jenom jako páté dítě… ![]()
Tak to bych spíš řekla, že jí to prostě přerůstá přes hlavu
Asi je toho na ní moc, možná je unavená, z čehož pak pramení ta zlost, beználada…To o té kariéře bude pravděpodobně taky jen věta ze vzteku.Nejdřív bych zkusila dopřát jí odpočinek, pokud si to ještě neudělal.A pak bych nic proti té návštěvě psychologa neměla…
Ať si pokecá s někým nezaujatým.
Asi záleží, do které kategorie žena patří. Takto asi nejde poradit… Řeči o kariéře určiě vyplynuly z nějaké situace… Žena může být přepracovaná a vyčerpaná, může mít syndrom vyhoření v práci, pocit, že se nemůže seberealizovat, hlavou se jí honí co by, kdyby
Když todle řekla, chtělo by to najít příčinu…
Litovat, že neměla mít děti - to asi nemohla myslet vážně ![]()
já bych spíš typoval milence a milostivé se to trošku vymyká.. ![]()
Je asi nespokojená a má možná pocit, že jí v životě něco uteklo. Měli byste si promluvit, co jí trápí, v čem je přesně nespokojená. Určitě své děti miluje, ale možná prochází nějakým složitým obdobím. Měli byste si popovídat hlavně vy dva.
Já si myslím, že je frustrovaná s neustálé péče o děti,domácích prací. Prostě by potřebovala změnu, chvíli si odpočinout ![]()