Zkušenosti s chodítkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37136
14.8.19 09:46

@zuzikka syn taky tlačil židli, to bylo v pohodě ale o tohle se nemůže opřít celou vahou jako o tu židli, židle ho podrží tohle ujede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
14.8.19 09:53

@Kriss Tina ta naše židlička má kolečka, takže mu to taky ujíždí. Ale naučil se to pěkně zvládat a mám pocit, že mu to pomáhá rychleji zvládat rovnováhu. Ale je spojená se stolkem, takže co chvíli naráží do nábytku a stěn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
14.8.19 09:57

@zuzikka no takhle, klidně bych to koupila ono i na bazarech je toho dost, kdyby o to dítě nemělo zájem můžeš to zas prodat dal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
14.8.19 10:48

Právě teď je u nás podobné chodítko moc oblíbené-dcera začíná chodit a drandí s ním opravdu hodně. Vzala jsem choditko na výletní loď s prostornou palubou a děti od 1-4 let se tam o nej malém popraly. I syn ho kdysi dávno měl a myslím že hlavně díky němu začal chodit už v deseti mesících. Za me super hračka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
14.8.19 13:09
@zuzikka píše:
@Kriss Tina no právě o to chození mi taky jde. On to umí, ale je docela línej. Když má možnost, tak před sebou tlačí dětskou židličku se stolkem. Myslím, že tohle by ho mohlo nakopnout, protože je to mobilnější než ta objemná židlička.

no spíš ne- spíš tím spíš nebue překonávat obavu se pustit a jít.

Motivuj ho spíš hrou, pozorností a odměnami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí