Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@zuzikka měli jsme sice jiné, ale ano, dcera si s tím hrála i s tím chodila, proč by mělo ležet nevyužité ![]()
dělá zvuky? se zvuky je lákavější
My jsme měly obdobné, ale plastové a vyhrály si obě holky a chodily s ním také hodně.
My měli zebru od Fisher Price a syn ji naprosto zbožňuje ještě ve dvou letech ![]()
Měla jsem stejný typ a holka si s ním hrála ještě ve čtyřech letech
Za mě jedna z nej hraček pro dítě.
@zuzikka dcery mely neco takoveho a hraly si dlouho, bud tlacily, nebo tam neco macklay, chrastily. Starsi dcera to občas mačká i teď v 5 ![]()
My měli přesně tohle jen místo růžové kytky byl slon
kluci si s ním hráli hodně
@stinga zvuky nedělá, to by se mu určitě líbilo, ale zas chci trochu brát ohled na manžela, aby nám ještě chvilku vydržel ![]()
@zuzikka tak to se manžel aspoň trochu utuží, zvuku to totiž děla spoustu, protože se tam dá kdy čím hýbat a to dřevo děla bugr ![]()
Holky díky! Hned mám lepší náladu. Já právě taky nechápala, proč by mělo být nevyužité, ale jsem si říkala, že máma má víc zkušeností. Ale asi je moc velkej minimalista a podobné „velké krámy“ ji děsí.
Meli jsme jine, ale ano vyhrali si. Svoji funkci splnilo. Neteri jsem kupovala choditko kocarek od FP. Taky ji bavil.
Moje decka meli a maji vsechy hracky k dispozici a prubezne si podle sve nalady hraji se vsim. Pocet hrani si jim nepocitam a hracky pro vetsi oblibenost neschovavam, nezabavuji a neprodavam, jak to nektere maminy delaji.
@Tichošlápek
dřevo je ještě ok. On psychicky nezvládá takové ty dětské hrací a pípací mobily, klávesy apod.
Měli sme podobné, plastové. Hrál si s nim celkem hojně, ale až když byl větší a uměl chodit, kdyz se na tom chodit učil, tak mu to podjizdelo a bylo to o hubu
pak ho před sebou tlačil jako kočárek když už chodit uměl ![]()
@Kriss Tina no právě o to chození mi taky jde. On to umí, ale je docela línej. Když má možnost, tak před sebou tlačí dětskou židličku se stolkem. Myslím, že tohle by ho mohlo nakopnout, protože je to mobilnější než ta objemná židlička.
@zuzikka syn taky tlačil židli, to bylo v pohodě ale o tohle se nemůže opřít celou vahou jako o tu židli, židle ho podrží tohle ujede…