Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Měla jsem šátek a sporťáček. Máme 2+1 a bylo to nejlepší řešení ![]()
chodí pěšo od dvou let ![]()
Holky, když už jste u toho mám dotaz..K čemu vám je golfák, když máte sportak?
Já teda prvni miminko čekam, přítel koupil mutsy kočárek a rekl, ze žádný už nekoupí..Každý se mě ptá na golfový kočárek, ale nechápu k čemu když mutsy je i do terenu, da se složit do auta atd.??Je opravdu golf. tak nutný? ![]()
@Denisa313
Pokud někdo jezdí často MHD a tahá se třeba s kočárkem, tak je golfík určitě praktičtější. Jinak myslím, že to je jedno.
Aha, tak já pochopila celkově kolik kočárků.. Jeslti je myšlěno nových.. tak já teda neznám nikoho kdo by si kupoval dva kočárky
třeba hluboké..
@Denisa313 protože jsou lehčí… ono když ti pak dítě váží 12 a víc, tak je to hodně těžké tahat kočár a ještě třeba nákup, pokud maminka často někde jede do města a ještě jestli k tomu ještě autobusem..
@Denisa313 Tak pro mě ano. Jezdíme několikrát do týdne MHD a tam si sporťák nevynesu. Golfky mají 7,5kg a vynesu si je bez problémů i s dítětem a naložené. Na nic jiného je ale moc nevyužívám, přiznám se, že mám na to běžné ježdění radši sporťák. Golfáč je prostě golfáč - plastová kolečka, malý košík, jízdníma vlastnostma se to sporťáku nevyrovná. V létě je bereme i na cesty, jsou mnohem skladnější - velký kočár nám zabere celý kufr, golfky ne.
My máme jeden kombinovaný, jedny golfky a potom Zappíka kvůli podvozku na autosedačku. Ten poslední je složený v krabici ve sklepě. Golfky máme ve společném prostoru před bytem a kominovaný normálně doma v předsíni. A využíváme podle situace. Potom máme jeden kombinovaný u našich a druhý na chalupě, protože máme malé auto a složený kočárek bychom vozit nemohli. A peníze? Všechny máme z druhé ruky, zvládly naše dvě děti a podle všeho vydrží i na to třetí.
Měli jsme trojkombinaci a golfáče, když jsme už trojkombinaci prodali uvědomili jsme si, že by se nám z ní ještě občas sporťák hodil, ale co už no. Občas přemýšlím, že bych koupila ještě sporťák, ale přijde mi to pro roční dítko už zbytečný… Pro staršího jsme používali kočár do 14m… ![]()
@Denisa313 píše:
Já teda prvni miminko čekam, přítel koupil mutsy kočárek a rekl, ze žádný už nekoupí..Každý se mě ptá na golfový kočárek, ale nechápu k čemu když mutsy je i do terenu, da se složit do auta atd.??Je opravdu golf. tak nutný?
Tak nutné není nic, ale pro mě je to prostě pohodlné
golfky mám stabilně v autě, tudíž kamkoliv přijedu, tak je mám na drobné popojíždění, nestane se mi, že bych byla bez nich a když náhodou plánuju cestu MHD, kde nebudou nízkopodlažní spoje, tak je taky vytáhnu.
Sporťák mám na procházky a do nízkopodlažní MHD, dá se víc naložit ![]()
Aha, no to asi fakt potřebovat nebudu..Jsem z malého města, jezdí tu tak max městské autobusy
a to je ještě lepší se po městě projít, z jedno konce na druhé je to max 45minut cesty a výhoda mutsy je lehunká váha
No tak já mám trojkombinaci- má velká kola do terénu, a pak mám troje golfky. Jedny mám u našich(jezdím na návštěvu busem s mandukou) a dvoje doma. Ty jedny jsou pro větší dítě a nejdou do lehu, tak jsem pořizovala ty druhé (samo že z bazaru za pár stovek) protože druhá dcera se naučila sedět až v roce a s velkým kočárem jsem se třeba nemohla dostat do školy ![]()
šmarja..takže já mám vlastně 4 kočárky!!!
A mladší dcera kočár přitom nesnáší…už aby se naučila chodit!
@Denisa313 píše:
Cca od roka netahám sport´ák, golfky jsou lehčí a líp se s nima manipuluje
Mám trojkombinaci s prodřenejma pláštěma a nový golfky.. Podle toho jaká bude zima budu možná investovat do opravy trojkombinace ![]()
Kecám, ještě mám na chatě asi 20 let starej sporťák od Inglesiny a to je držák! ![]()
Tak já měla všehovšudy čtyři, dva šly z domu, nevyhovovaly, teď si nechávám golfky a sporťák, ale jako ruku na srdce, mít ty prachy a manžela, co je mu to fuk, tak jsem určitě měla Solu, Slaloma, Avio, Buzze, Bee+ a bůhvíco ještě ![]()
Ale znám lidi, co mají pro půlročka čtyři a více kočárů současně, nevim, manžel by si asi ťukal na čelo…