Máte více kočárků? Proč?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
19.9.12 16:50

Ja to taky nechapu :mrgreen:. Ted mam teda tri… prvni dvojkombinace hluboka korba + sportak. Ma velkej kos, donedavna vyuzivano na nakupy. Pak golfky nunu buggy, s nim ted jezdime, je lehka skladna. A nove jsem ted kupovala na druhe dvojkocar phil and teds, ktery jsem taky pouzivala jako jednokocar. Hodil se do terenu.
Takze v jednu chvili jsme meli tri kocarky sportakoveho typu.

zatim zadny nejde z domu, co kdyz se bude jeste hodit. Nejvic asi vyuzijeme dvojkocar, ale asi vyuziju i korbicku a nuna bude slozena, ale planuju na ni koupit adaptery na vajicko na cesty vlakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
19.9.12 16:56

:mavam: My měly doma jednu 3kombinaci, ale z ní drceka rychle vyrostla, brzy se nevešla ani do sportáku, byl úzký. Koupil se lehčí nový sporták, který jsme využili až do tří let a jezdili s ním i na výlety a k tomu jsme měli golfky, ty nám sloužily hlavně do obchodáků, pro cestování babičce vlakem a nebo jen tak na rychlovku do města. Víc bych jich ani nepotřebovala a ani nechtěla, příde mi to jako zbytečný vyhazování peněz. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14856
19.9.12 16:59

Jo zapomnela jsem ze mame jeden darovanej - vlozna taska a sportka a pak jsem jestee kupovala z druhe ruky sportak, ale to nebyl dobrej kauf a oba jsou u nasich a ani je moc nepouzivame, nekomu se je pokusim udat, nebo vyhodim, jsou fakt jety.

ja ale jednu takovou expertku znam, mela treba inglesinu takovou tu retro na paradu, pak kocar do terenu, no hafo sportaku, jestli je obmnenovala to uz nevim, ale to by me teda ale taky nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
19.9.12 17:30

Jeden terénní sporták (který jsem měla i jako podvozek pro korbičku a pro autosedačku) + ergonomické nosítko. A kočárek hodlám v nejbližší době uklidit na půdu, protože už asi týden tam svého 10měs. synáčka nemůžu dostat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
19.9.12 19:10

:palec: :palec: Ahojky, my mame doma sportak,(korba, a sportovni verze)…A na letos v lete jsem chtela golfky tak je mame…Nic na tom nevidim golfky jsou fajn na leto a sportak na zimu je ok, takze v lete pouziveme golfky a na zimu urco sportak a nebo kdyz je i hnusne tak vytahuji sportak… :D :D Nase golfky maji jen 6.8 kilo a sportak ma okolo 17 kil, takze se me lip jezdi s golfkama,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilibeth
19.9.12 19:35

Holky, děkuji za postřehy, ale nenašla se tady žádná mamina, od které jsem chtěla nároz… taková, která má několik sporťáků nebo několik golfek a chce si třeba pořídit další, aby jich měla víc.
Nemyslela jsem maminky, které mají starý kočárek u babičky, na balkóně atd.

• Citovat
  • Upravit
101467
19.9.12 20:56

@Lilibeth Tak já myslím, že ono těch co mají více „stejných“ kočárků moc nebude… jo bude dost lidí, kteří třeba mají třetí sporťák, ale tam bych to spíš přisoudila opakovanou výměnou pro nespokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
19.9.12 20:58

Prvně jsem měla kombinaci Quinny Speedi, nevyhovoval mi sporťák, tak jsem ho vyměnila za Buzze a to je náš miláček. Pak máme ještě golfky Quinny Zapp Xtra. pro některé maminky „městské“ vozítka, pro nás ideální kočárky, budu používat i na další dítko. Další kočárky nemám ikdyž mě to hlodá :oops: :oops: :oops:
Každý jsme jiný a individuální. Jinak golfáček mám imervere v autě do města, na cesty a s Buzzem jezdím u nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
20.9.12 09:00

Tak já jsem vystřídala za dva roky 8 kočárků (5 nových, 3 z druhé ruky), doma jsme měli současně max. 4 (bylo to přes léto - jeden sporťák a troje golfky). Prostě mě láká vyzkoušet a porovnat více kočárků :-) Když jsem chtěla nový, nějaký jsem prodala, moc jsem na nich netratila, protože jsem téměř všechny prodala ještě v záruce a málo ježděné. Teď už máme jen dva poslední. Brio Go a Baby Jogger City Mini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
20.9.12 09:11
@Sabi.M píše:
Tak já jsem vystřídala za dva roky 8 kočárků (5 nových, 3 z druhé ruky), doma jsme měli současně max. 4 (bylo to přes léto - jeden sporťák a troje golfky). Prostě mě láká vyzkoušet a porovnat více kočárků :-) Když jsem chtěla nový, nějaký jsem prodala, moc jsem na nich netratila, protože jsem téměř všechny prodala ještě v záruce a málo ježděné. Teď už máme jen dva poslední. Brio Go a Baby Jogger City Mini.

Ahoj, můžu se zeptat, jak jsi spokojená s Baby joggerem? Mě se moc líbí a přemýšlím, že ho pořídím, jak se s ním jezdí a není moc velký po složení? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
20.9.12 09:16

My máme 3 a chci ještě čtvrtý. Máme sporťák I´coo, pak 2 golfky se spojenou a přehazovací rukojetí, Peg perego a Bumbleride, ty byly fajn na léto kvůli sluníčka a abych měla prcka otočeného k sobě a chci ještě jedny nové Maclaren XT, s větší nosností a skladnější, na cestování a manželovi do auta.
Máme jich víc hlavně aby se nemusely pořád vyndávat a dávat do auta, to mě fakt nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
20.9.12 09:16

Já jsem teda na kočárky ujetá :roll:,měla jsem jich tolik, že ani nevím. :roll: Vždycky si nějaký pořídím, strašně se na něj těším, pak s ním párkrát vyjedu a už na něj vidím nějakou chybu a pak zase hledám na netu jiný, takže ho zase prodám a za to si koupím jiný a tak to jde dokola, už mě to kolikrát tak štve :pocitac:,že si říkám, že závidím těm, co mají jeden kočár, ale já za to prostě nemůžu no, to je asi nemoc :zed: :mrgreen: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
20.9.12 09:57

@zakelka,s Mám ho dva týdny, ale zatím spokojenost :mrgreen: Po složení je malý, když se sundají kolečka, tak je to placka :palec:
Jo, a mám 4-kolku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4