Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak za mě.. měla jsem jeden prostě starý- nebo použiý po někom, a měla jsem ho jenom na balkoně, když jsem chtěla na jaře v létě, uspat malého na balkoně a nemohla jsem s ním pořád jezdit na čerstvém vzduchu..
Jinak bych si asi dva nepořizovala..
Druhý prostě klasika na jezdění veku.
Mám jednu kombinaci, dvoje golfky a jeden tandem
a dvoje golfky protože jsem jedny potřebovala jako podvozek pod vajíčko a druhé používám jako golfky.
A jinak mě to až zas tolik nestálo, protože kvalitní kočárek se dá koupit jetý za celkem směšnou cenu.
Jo a vlastně ještě jeden starý, za 400,– z Aukra na tábor, protože jsem si tam nechtěla zničit svůj kvalitní ![]()
Já mám sporťák a golfáč. Golfáč používám na jaro a v létě a jinak používám sporťák, protože je přece jen víc krytý na zimu. Beru to hlavně z praktického hlediska, na léto mi přijdou lepší ty golfky, jsou lehčí a praktičtější, ale v zimě se s nima prostě nedá jezdit.
No jasně, taky mám jeden starý za stovku na balkoně, ale myslela jsem maminy, které třeba mají více moderních kočárků a používají na vycházky všechny a střídají je.
Já patřím mezi ty co makí tři kočáky. Dva sporťáky a jedny jako golfky, ale spíš je to taky sporták. Jeden mám u babičky, druhý v garáži nachystný na zimu, kdyby náhodou napadl sníh a pak s kterým jezdím ted. ![]()
Trojkombinaci a golfky - ty kupované hlavně z důvodu častého cestování, abychom nemuseli tahat velký těžký sporťák. Nicméně teď taháme někdy oba dva kočáry ![]()
Ahoj. Kočárek už nepoužíváme, pro případ nouze mám po ruce už jen gofky. Měla jsem celkem dva kombinované, jeden sporťák a jedny golfky. Jeden kombinovaný byl u našich, abychom mohli jezdit jen se sedačkou (třeba když jsem s holkama přijela vlakem nebo busem, abych nemusela vozit kočárek, brala jsem jen šátek a autosedačku). Druhý kombinovaný jsem kupovala proto, že jsem chtěla mít otočná nafukovací kola, a to ten první kombinovaný neměl (s jedním dítětem mi to nevadilo, ale při dvou dětech už jo). Kupovala jsem ho jen kvůli hluboké verzi, ale nakonec jsem se do něj zamilovala a ten původní sporťák, který byl prostornější, jsem ani moc nepoužila. Sporťák jsem prodala nedávno, když už jsem věděla, že kočárky nepotřebujem. První kombinovaný jsem prodat nechtěla, protože bych za něj dostala pár korun, což mi za to nestálo (tak jsem ho nedávno věnovala konkrétní rodině v rámci charity, byli vděční a já z toho mám mnohem větší radost, než kdybych za něj dostala pár stovek). Druhý kombinovaný nechci prodat ze stejného důvodu, zatím je schovaný a doufám, že se brzy bude ještě hodit (v rodině). Žádné koupě kočárku nelituju, kočárky byly nové (až na golfky, které jsem koupila od kamarádky) a celkově stály cca 18 tis Kč. Myslím si, že ideální kočárek neexistuje (aspoń takový, který by MNĚ vystačil na obě děti od narození do 3 let ve městě, na horách, do vlaku, MHD, 2. patra bez výtahu atp), takže mi přijde rozumnější mít víc kočárků pro víc účelů
.
Mám kombinaci a golfky - golfky proto, že často jezdím MHD a kdo se s těžkým sporťákem má tahat, že. Zpětně bych se na kombinaci vybodla, koupili jsme golfky, na které nám pasuje i autosedačka, takže teď bych koupila jen prostorný hlubokáč s polohovacími zády a k tomu ty golfky. Jenže po bitvě je každý generál
.
@tessy píše:
A kam je dáváte?
Jeden u našich ve sklepě, dva u nás doma složené ve skříni a ten aktuální doma v předsíni
.
Tak na kočárky mám speciální garáž a mám jich tolik, aby mi ladily k autům a autfitům. Nechápu, jak někdo může cestovat v červeném autě a vytáhnout z něj zelené golfky - takovej nefkus ![]()
@Gina108 píše:
Tak na kočárky mám speciální garáž a mám jich tolik, aby mi ladily k autům a autfitům. Nechápu, jak někdo může cestovat v červeném autě a vytáhnout z něj zelené golfky - takovej nefkus
Mám jednu trojkombinaci - dřív korbu, teď sporťák a jedny golfky. Mít kočáru víc, nebo je měnit za novější modely, tak mě asi manžel vyhodí z bytu.
Sporťák máme na takové to každodenní ježdění, procházky, nákupy a golfky na cestování, na dojíždění za kroužkama, protože jezdíme MHD a vynesu si jej sama do busu… apod. Víc jich nemáme, jsem totálně out. ![]()
Maminky majitelky více kočárků, měla bych na vás dotaz…
a nenapadlo mě prodávat a kupovat jiný nebo mít několik.
Vždycky mě zarazí, když někde čtu, že někdo má doma tři sporťáky a dvoje golfky atd.
My měli jeden hluboký, jeden sporťák a jedny golfky
Proč jich máte tolik? Je to podobné, jako když má někdo hodně botů? Nebo máte na každý terén jiné? A kde na to berete? Vždyť ty kočárky (kvalitní) stojí hotové jmění! To máte tak bohaté manžely?
PS: nic proti… jen mě to strašně zajímá