Firkon Verano Long vs. Baby Design Sprint - zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
12.5.11 08:33

Firkon verano long nebo baby design sprint

v září čekáme druhé dítko a já pořád nevím jaký vybrat kočárek..radši bych čtyřkolku a tyhle mě docela zaujaly…máte zkušenosti s těmito kočárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5352
12.5.11 11:14

Kamarádka má Verano a myslím že je spokojená s hlubokou korbičkou. Ta je dost velká, má polohování zádíček, což je pro její mimčo super. Její chlapec je docela malinký, takže jí vydrží v korbičce asi docela dlouho. Naproti tomu nad sporťákem je dost rozčarovaná. Jak říkala, dá ho asi až bude vozit po směru, protože protisměru se jí nelíbí, jak vypadá. SHodně holek si ztěžuje, že sporťák je také dost malý… Jo podvozek jí po asi čtyřech měsících používání začal dost vrzat a promazání nepomáhá. Jsou to prý nějaké plasty. Doporučuji zaměřit se na sporťák, abys pak nebyla zkklamaná. Korbička je super.
Jinak výhradní dovozce Batolatko tady u nás z Tuchlovic je výborný obchod - doporučuji. Paní je moc ochotná, slušná…
Baby Design Sprint má myslím jen plastová kola a to podle mě pro miminko (ani pro starší dítě) není vhodné byť by byl celý kočárek sebelépe odpružen. Pro mě z toho důvodu zcela nepřijatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.5.11 09:17

no toho vrzání se právě dost bojím…měla jsem to u kočárku co jsem měla na dceru a bylo o nervy…trvalo hodně dlouho než na to manžel přišel,naštěstí přišel,protože jet na procházku bylo za trest..vůbec jsem si to neužila,jen mě štvalo to vrzání…jsem pořád na vážkách…hlavně ty kočárky chci taky vidět v obchodě,snad se poštěstí…původně jsem myslela,že koupím casualplay vintage a jen korbu a autosedačku k tomu,ale když jsem ho viděla,tak mi přijde hrozně úzký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.5.11 12:58

K tomu Casulaplay - jak jsem psala, já bych kočárek bez nafukovacích koleček nekoupila. To je jen na ježdění po dokonale rovných površích a ty u nás s výjimkou obchoďáků nejsou. Casualplay jsem měla také ve výběru, ale ten S4 a loni začali dělat reverzní sedačku, kterou jsem chtěla (a jak se teď ukázalo, tak ji i potřebuji, malý na mě pořád chce koukat) a ta je tedy opravdu hodně malá. Takže jsem ho nevybrala a jsem ráda.
S tím vrzáním si ale nevybereš, já mám nakonec Mutsy Urbanrider (kupovaný nový) a přes zimu jsem mu tedy dala dost zabrat - projíždějla jsem s tím ty závěje a od té doby mi madlo někde uvnitř taky vrže. Nevím, kde, pořád to hledám, kde bych to promazala nebo dotáhla… Vlila jsi mi naději do žil s tím, že jste to vrzající mmísto nakonec našli :-) Šťastnou ruku při výběru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evánek_K
20.5.11 09:55

Zozinko, my měli původně koupenou verzi Firkon Verano a někdy v dubnu jsme přišli na to, že začali dělat novou verzi Verano Long. Kupovali jsme v Tuchlovicích a tak nám ho v pohodě vyměnili (nebyl používaný). Musím přiznat, že důvodem pro výměnu byl mnohem větší sporťák, který má už navíc i vlastní boudičku, takže nemusíš přehazovat z hluboké verze. Taky nám přijde o dost promyšlenější, takže zatím jsme s výměnou spokojení.Zřejmě výrobce vyslyšel výtky k malému sporťáku. Ale bohužel ještě jsme nevyzkoušeli - čekáme mimi každým dnem.Ale většina lidí je s ním celkem spokojená, tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
27
20.5.11 12:02

Moc děkuji za postřeh..tak až vyzkoušíte i s mimískem,dej kdyžtak, prosím, vědět jak jste spokojení… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
16.6.11 08:49

Ahoj.Máme koupený kočárek Firkon veráno.Chtěla bych vědět jak jste sním spokojený.Ještě ho nepoužíváme,mimčo čekáme za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Limaro
21.6.11 14:23

Ahoj, my mame Vario long a teprve ho zajíždíme (máme ho doma dva dny). Korbička (hluboká) je fakt promakaná. Sporotovní verzi jsem ještě neprozkoumala, při dvou dětech už moc nestíhám. A korbičky jsou stejné pro Vario i pro Verano. Podvozek ujde, i když přijde mi trochu odfláknutý (nevím, jestli je to tak u všech, nebo je to jen ten kus, co máme - objednávali jsme přes net, je lepší si ho asi vyzkoušet na prodejně a odvézt).
Jo a nevím, zda je to u Verana taky tak, ale my mame na podvozku jednu páčku, o které zatím nevíme, k čemu slouží, a návod ani brožuru nám nedali.

• Citovat
  • Upravit
6551
21.6.11 21:56

Ta korbička je super a o páčce zatim nevím.Ještě jsem ho nezkoumala.Prosím tě v jakých místech je ta páčka a já se zítra podívám.Já mám to Verano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Limaro
22.6.11 14:01

Je na pravé straně konstrukce, nad pravým zadním kolečkem.

• Citovat
  • Upravit
6551
22.6.11 14:43

My ji máme na levé,jestli se jedná o to samé.Je v červené barvě a je tam na to že když se složí tak se tim zajistí.Jinou bohužel tam nemáme tak víc neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
22.6.11 14:46

Tak jsem koukala na net a ten kočárek má úplně jinou konstrukci a ta páčka ta je vidět.U naše je něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evánek_K
23.6.11 10:10

Ahoj holky,
tak mi už začali kočárek verano long používat a musím říct, že jsem celkem zklamaná. Boudička prostorná to je super,ale ten podvozek.Když jdeme ven, tak stačí málo kamenitá cesta a malá (4týdny) je naklepaná jako řízek. Strašně tam skáče až se bojím, aby se jí něco nestalo s hlavičkou. Navíc nám začal dost vrzat, což mě štve ze všeho nejvíc. Už řeším s prodejcem (Batolátko Tuchlovice).Prý jsou to nýty u té tyče co drží košík.Má se to promazat a poklepat kladívkem. Říkali, že mi to udělají v rámci servisu,ale přišla bych o kočárek cca na 2 dny. Tak uvidíme jak to zvládne manžel opravit a jestli to vydrží.

• Citovat
  • Upravit
6551
23.6.11 11:13

Ahoj.My máme Verano a koukala jsem že konstrukce je stejá a tak si říkám že se mám na co těšit.My ho použijem tak asi za tři týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.11.12 15:40

pláštěnka

Ahojky,
zajímalo by mě kde sehnat pláštěnku na sportovní korbu kočárku vario? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek