Jaký kočárek? Máme doma tankodrom :-(

775
12.5.11 07:08

Jaký kočárek?-máme doma tankodrom :-(

Ahojte maminky, máme starý kočár,ale je to děs…má umělohmotná kolečka a naše malá když v tom teď posledně jela tak řvala jak tarzan - drncala v tom kočárku-děs. Máme doma rozbitou asfaltku,takže tankodrom. :zed: Chci pro malou koupit nějaký sporťák…má ukončených 8M za týden. Potřebuji pro ni něco,v čem by si nezničila zádíčka,protože opravdu,když jsem jela s tím starým kočárem,tak se ji to drncání viditelně nelíbilo. Včera jsem byla v obchodě a moc se mi zalíbil X-lander XA :kytka: co myslíte? Malá v tom seděla tak krásně,že jsem fakt žasla 8-o 8-o 8-o vůbec nesjížděla ze sedu. Malá už sama sedí,klečí,leze a stoupe si k nábytku. Tak prosím,který by jste mi doporučily? Ještě se mi líbil Maxi Cosi Mura,ale clona proti slunku tam nebyla tak velká jako u x-landeru… neznáte nějaký,se kterým máte zkušenosti? Může být i jiné značky a levnější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
775
12.5.11 07:37

já ještě zapoměla doplnit - ten náš starý kočár je sporťák a teprve teď poprvé jsem ji dala do sedu na zkoušku - to já jen,aby jste si nemysleli,že jsem ji v tom kočáře vozila celých 8M a ona u toho řvala jak tarzan,to nééé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
12.5.11 08:00

Tak za sebe ti muzu doporucit X lander xa. Mi s nim toho najezdily, hodne jsme jezdily i do lesa, kde je to samy kamen a koren.
Mame teda starsi verzi, ale ty nove mi pripadaji mnohem lepsi, prave ta clona proti slunku je luxusni. Ja uvazuju, jestli na druhe ditko v servisu nekoupit na tu starsi konstrukci novou sedacku.
Kamaradka ma Muru, je taky celkem spokojena, taky jezdi i po lese, ale je Mura je o dost tezsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
12.5.11 08:00

Jeste bych dodala, ze kamaradku ma Muru 4, coz si myslim, je lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
12.5.11 08:11

no u nas sa fakt ukazal ako super mutsy urban rider.. je to tank a teda prejde vsetko a normalne pri ceste cez les (nie po lesnej ceste) mi nicolka kludne spala v kocari .. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
12.5.11 08:14
cernus píše:
Tak za sebe ti muzu doporucit X lander xa. Mi s nim toho najezdily, hodne jsme jezdily i do lesa, kde je to samy kamen a koren.
Mame teda starsi verzi, ale ty nove mi pripadaji mnohem lepsi, prave ta clona proti slunku je luxusni. Ja uvazuju, jestli na druhe ditko v servisu nekoupit na tu starsi konstrukci novou sedacku.
Kamaradka ma Muru, je taky celkem spokojena, taky jezdi i po lese, ale je Mura je o dost tezsi.
:kytka: děkuji. A dokdy jste s kočárkem jezdili? Můžu ho myslím v poho použít i do 2 let,že?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
12.5.11 08:24
M+M+S píše:
cernus píše:
Kamaradka ma Muru, je taky celkem spokojena, taky jezdi i po lese, ale je Mura je o dost tezsi.
:kytka: děkuji. A dokdy jste s kočárkem jezdili? Můžu ho myslím v poho použít i do 2 let,že?

Do necelych dvou a pul let. A kdyby nebyl maly takovy tezky obrik, tak jeste jezdime. Jelikoz ho jeste budem potrebovat i na druhe ditko, tak jsme ho uklidily, aby ho Repanek nerozsedl. :mrgreen:
Jo, a kupovaly jsme ho, kdyz bylo malemu tak cca 7-8 mesicu a vyplatilo se to. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
12.5.11 08:28
cernus píše:
M+M+S píše:
cernus píše:
Do necelych dvou a pul let. A kdyby nebyl maly takovy tezky obrik, tak jeste jezdime. Jelikoz ho jeste budem potrebovat i na druhe ditko, tak jsme ho uklidily, aby ho Repanek nerozsedl. :mrgreen:
Jo, a kupovaly jsme ho, kdyz bylo malemu tak cca 7-8 mesicu a vyplatilo se to. :wink:
:kytka: :kytka: :kytka: děkuji,táááák jedeme dnes objednávat :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.5.11 09:13

Ahoj, my jsme řešili stejný problém, tankodrom po celém městě. Ale jelikož jsme čekali první dítě, rozhodli jsme se jít do trojkombinace Cam Cortina X3 Evolution. Jsem moooc spokojená. Pravda, podvozek je sice delší, takže do starých výtahů jsem musela jít ke kočárku zboku, ale vešli jsme se. Ve sporťáku je hafo místa, máme nadměrečné dítě (nyní 3 roky, 20 kg). A do košíku se toho vejde… někdy až na škodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
12.5.11 10:45

no holky, a teď si teprv uvědomuji,jak poznám,že bude chtít být malá otočená ke mě zády a opačně? Jak je to s rukojetí? Ona byla doteď v hluboké korbě až teď na ten náš hroznej sporťák… :twisted: No,co když já koupím sporťák,kde nebude koukat na mě ale jen na okolí-takže přehazovací rukojeť tam nebude a ona třeba bude řvát,že chce mě vidět…jééééé :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
12.5.11 11:23
Gabčulka píše:
Ahoj, my jsme řešili stejný problém, tankodrom po celém městě. Ale jelikož jsme čekali první dítě, rozhodli jsme se jít do trojkombinace Cam Cortina X3 Evolution. Jsem moooc spokojená. Pravda, podvozek je sice delší, takže do starých výtahů jsem musela jít ke kočárku zboku, ale vešli jsme se. Ve sporťáku je hafo místa, máme nadměrečné dítě (nyní 3 roky, 20 kg). A do košíku se toho vejde… někdy až na škodu :wink:

Tak to jste jeste vetsi my. :lol: My budem mit tri roky v cervnu a mame 18kg. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
12.5.11 11:25

Ja to taky resila, ale u nas to bylo uplne bez problemu. Bud spal, a kdyz byl vzhuru, tak radeji koukal po svete. Ale taky me to zprvu trapilo, ze na sebe nevidime, ze si nemuzem povidat.

M+M+S píše:
no holky, a teď si teprv uvědomuji,jak poznám,že bude chtít být malá otočená ke mě zády a opačně? Jak je to s rukojetí? Ona byla doteď v hluboké korbě až teď na ten náš hroznej sporťák… :twisted: No,co když já koupím sporťák,kde nebude koukat na mě ale jen na okolí-takže přehazovací rukojeť tam nebude a ona třeba bude řvát,že chce mě vidět…jééééé :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
12.5.11 16:40

Pokud budeš kupovat nový X lander, má otočnou sedačku. A pokud ne, tak se nic neděje, protože oni děti o nás tolik nestojej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
12.5.11 17:41

ja myslim ze xlandery nemaji otocnou sedacku, jen ten novy XQ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie