Mateřská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
mateřská
Ahoj,
mám takový dotaz. Minulý týden jsem nastoupila na MD a dle výše mého platu by se měla vyšplhat něco málo pod 7000. Švagrová mi říkala, že prý když není příspěvek větší než 3.letá varianta rodičáku, že prý to sociálka dorovnává. Nevíte o tom něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Přesně. Dorovná od porodu. A až do rodičáku ti vždy pošlou to co je třeba do 7600,– a pak to plynule přejde do rodičáku - jen o ten musíš žádat a volit variantu…
Taky jsem to tak měla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to mám stejně. Holky mají pravdu. sociálka ti to dorovná. Zajdi si co nejdřív pro formuláře, protože je budeš muset nechat vyplnit od sociálky co ti bude vyplácet prvních půl roku mateřskou. Já to musela poslat do Prahy, a trvalo to dost dlouho než mi to přišlo spět. Tak si pro to zajdi, ať máš náskok a nemusíš pak dlouho čekat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Denisa84 píše:
Já to mám stejně. Holky mají pravdu. sociálka ti to dorovná. Zajdi si co nejdřív pro formuláře, protože je budeš muset nechat vyplnit od sociálky co ti bude vyplácet prvních půl roku mateřskou. Já to musela poslat do Prahy, a trvalo to dost dlouho než mi to přišlo spět. Tak si pro to zajdi, ať máš náskok a nemusíš pak dlouho čekat.
Jo to je pravda.Zajdi si pro to uz ted a nech to od zamestnavatele vyplnit uz ted.At to mas nachystane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si to vše vyřídila taky hned na začátku a hned po narození žádala najednou o MD i RD a pak jsme měla klid
- načítám...
- Citovat
- Zmínit