Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@EvieK píše:
Není. Zbytečný bylo napsat, že si to nerozmyslí a tři vykřičníky k tomu.
Tak ty tam asi napsala proto, aby do ní nikdo nehučel. Je to její věc, a nikdo nemá právo jí do toho mluvit. Ona se ptala, jestli může nastoupit namateřskou. Takže ano, tvůj komentář byl zbytečný.
@arinecka píše:
Tak ty tam asi napsala proto, aby do ní nikdo nehučel. Je to její věc, a nikdo nemá právo jí do toho mluvit. Ona se ptala, jestli může nastoupit namateřskou. Takže ano, tvůj komentář byl zbytečný.
Nejde o to co napsala, ale spíše jakým stylem.. a ne. Nebyl. Zbytečný je tvůj komentář, když už jsem předtím psala, že nebyl zbytečný. Ještě nějaké argumenty?
@EvieK píše:
Nejde o to co napsala, ale spíše jakým stylem.. a ne. Nebyl. Zbytečný je tvůj komentář, když už jsem předtím psala, že nebyl zbytečný. Ještě nějaké argumenty?
Ale jo, byl zbytečný. Klidně si to napiš ještě 5×, nic se na tom nemění.
@EvieK
Miluju tyhle super názory lidi, které musí mermomoci nutit druhým a myslí si, že jen oni mají tu svoji pravdu a znají všechny okolnosti a pocity které daný člověk prožívá.
schopnost empatie 0.
Někdy je mlceti zlato, ne vždy se to úplně hodí.
ale to se těžko jednoduchým lidem schovaným za diskuzema vysvětluje ![]()
@arinecka píše:Ty to klidně napiš i po šesté jak chceš
Ale jo, byl zbytečný. Klidně si to napiš ještě 5×, nic se na tom nemění.
@Veruuunecka píše:
@EvieK
Miluju tyhle super názory lidi, které musí mermomoci nutit druhým a myslí si, že jen oni mají tu svoji pravdu a znají všechny okolnosti a pocity které daný člověk prožívá.schopnost empatie 0.
Někdy je mlceti zlato, ne vždy se to úplně hodí.ale to se těžko jednoduchým lidem schovaným za diskuzema vysvětluje
Ano, je nejlepší napsat na diskuzním fóru, že je člověk jednoduchý. Tleskám ti
. Já ti něco snad nutim? To vy dvě ( ty a ta a označena výše) se mě snažíte přesvědčit o opaku. Jak kdyby jste byly ve školce
. Ano přesně, nekdy je mlčeti zlato, mysli na to prosím.. tím to končím, protoze to nikam nevede.