Mateřská a adopce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33591
8.10.21 15:14
@EvieK píše:
Není. Zbytečný bylo napsat, že si to nerozmyslí a tři vykřičníky k tomu ;-).

Tak ty tam asi napsala proto, aby do ní nikdo nehučel. Je to její věc, a nikdo nemá právo jí do toho mluvit. Ona se ptala, jestli může nastoupit namateřskou. Takže ano, tvůj komentář byl zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
8.10.21 15:51
@arinecka píše:
Tak ty tam asi napsala proto, aby do ní nikdo nehučel. Je to její věc, a nikdo nemá právo jí do toho mluvit. Ona se ptala, jestli může nastoupit namateřskou. Takže ano, tvůj komentář byl zbytečný.

Nejde o to co napsala, ale spíše jakým stylem.. a ne. Nebyl. Zbytečný je tvůj komentář, když už jsem předtím psala, že nebyl zbytečný. Ještě nějaké argumenty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33591
8.10.21 15:55
@EvieK píše:
Nejde o to co napsala, ale spíše jakým stylem.. a ne. Nebyl. Zbytečný je tvůj komentář, když už jsem předtím psala, že nebyl zbytečný. Ještě nějaké argumenty?

Ale jo, byl zbytečný. Klidně si to napiš ještě 5×, nic se na tom nemění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veruuunecka
8.10.21 16:41

@EvieK
Miluju tyhle super názory lidi, které musí mermomoci nutit druhým a myslí si, že jen oni mají tu svoji pravdu a znají všechny okolnosti a pocity které daný člověk prožívá. :potlesk: schopnost empatie 0.
Někdy je mlceti zlato, ne vždy se to úplně hodí. ;) ale to se těžko jednoduchým lidem schovaným za diskuzema vysvětluje :D

• Citovat
  • Upravit
3032
8.10.21 18:11
@arinecka píše:
Ale jo, byl zbytečný. Klidně si to napiš ještě 5×, nic se na tom nemění.
Ty to klidně napiš i po šesté jak chceš :D
@Veruuunecka píše:
@EvieK
Miluju tyhle super názory lidi, které musí mermomoci nutit druhým a myslí si, že jen oni mají tu svoji pravdu a znají všechny okolnosti a pocity které daný člověk prožívá. :potlesk: schopnost empatie 0.
Někdy je mlceti zlato, ne vždy se to úplně hodí. ;) ale to se těžko jednoduchým lidem schovaným za diskuzema vysvětluje :D

Ano, je nejlepší napsat na diskuzním fóru, že je člověk jednoduchý. Tleskám ti ;). Já ti něco snad nutim? To vy dvě ( ty a ta a označena výše) se mě snažíte přesvědčit o opaku. Jak kdyby jste byly ve školce :-). Ano přesně, nekdy je mlčeti zlato, mysli na to prosím.. tím to končím, protoze to nikam nevede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí