Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mamina2017 píše:
A to ještě přijde po30tce na to, že se nic neužila a začne lítat s vlastním děckem po diskotékách, lovit zajouchy a nebude vědět, co vlastně chce. vím o čem mluvím, máme v rodině
Pardón, ale takové komentáře tu nepotřebuji když mě neznáte. Nebydlím s našima už nějaký ten pátek, od 15ti let mám 2 brigády abych se uživila protože moji rodiče mi nic nedávají, do toho studuju a mojemu příteli je 36, proto se mi nechce moc čekat. Ale baví mě, jak jste všichni nekchytřejší. Radu mi dát můžete, ale takové kecy si nechte pro sebe. A naspořených peněz mám už tak dost. Takže když nic nevíte, tak hned nerozjíždějte do lidí. Děkuji ![]()
@Evelin629 píše:
Pardón, ale takové komentáře tu nepotřebuji když mě neznáte. Nebydlím s našima už nějaký ten pátek, od 15ti let mám 2 brigády abych se uživila protože moji rodiče mi nic nedávají, do toho studuju a mojemu příteli je 36, proto se mi nechce moc čekat. Ale baví mě, jak jste všichni nekchytřejší. Radu mi dát můžete, ale takové kecy si nechte pro sebe. A naspořených peněz mám už tak dost. Takže když nic nevíte, tak hned nerozjíždějte do lidí. Děkuji
Hele, ber to takhle, že většina žen, která tu napíše tě varuje, nemyslí to zle. Každá má za sebou ten věk, vidí kolem sebe jak to dopadá.
Není to pomlouvání a rytí, ale zkušenosti. BOhužel se takové věci hooodně opakují
@Evelin629 píše:
Pardón, ale takové komentáře tu nepotřebuji když mě neznáte. Nebydlím s našima už nějaký ten pátek, od 15ti let mám 2 brigády abych se uživila protože moji rodiče mi nic nedávají, do toho studuju a mojemu příteli je 36, proto se mi nechce moc čekat. Ale baví mě, jak jste všichni nekchytřejší. Radu mi dát můžete, ale takové kecy si nechte pro sebe. A naspořených peněz mám už tak dost. Takže když nic nevíte, tak hned nerozjíždějte do lidí. Děkuji
Hele ja svuj predesly komentar myslela fakt dobre, precti si ho jeste jednou. Je to dobre minena rada od zeny, ktera uz odlozila ruzove bryle a diva se na svet trosku realneji, nez se divala v tech 19. Tak neber takove komentare jako utok, ale v klidu si sedni a zamysli se nad nimi. Porizovat si planovane dite ihned po maturite s pritelem, jeste o tolik starsim (nedokazu si predstavit jak dlouho spolu vlastne muzete byt), je proste blbost. Zkus se na celou situaci podivat trosku s odstupem a z dlouhodobějšího hlediska, chapu, ze to se ve tvem veku dela blbe, ale rozhodne ti to do budoucna muze usetrit hodne starosti. ![]()