Mateřská a sš

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
27.2.20 10:12
@mamina2017 píše:
A to ještě přijde po30tce na to, že se nic neužila a začne lítat s vlastním děckem po diskotékách, lovit zajouchy a nebude vědět, co vlastně chce. vím o čem mluvím, máme v rodině :roll:

Pardón, ale takové komentáře tu nepotřebuji když mě neznáte. Nebydlím s našima už nějaký ten pátek, od 15ti let mám 2 brigády abych se uživila protože moji rodiče mi nic nedávají, do toho studuju a mojemu příteli je 36, proto se mi nechce moc čekat. Ale baví mě, jak jste všichni nekchytřejší. Radu mi dát můžete, ale takové kecy si nechte pro sebe. A naspořených peněz mám už tak dost. Takže když nic nevíte, tak hned nerozjíždějte do lidí. Děkuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
27.2.20 10:21
@Evelin629 píše:
Pardón, ale takové komentáře tu nepotřebuji když mě neznáte. Nebydlím s našima už nějaký ten pátek, od 15ti let mám 2 brigády abych se uživila protože moji rodiče mi nic nedávají, do toho studuju a mojemu příteli je 36, proto se mi nechce moc čekat. Ale baví mě, jak jste všichni nekchytřejší. Radu mi dát můžete, ale takové kecy si nechte pro sebe. A naspořených peněz mám už tak dost. Takže když nic nevíte, tak hned nerozjíždějte do lidí. Děkuji :nevim:

Hele, ber to takhle, že většina žen, která tu napíše tě varuje, nemyslí to zle. Každá má za sebou ten věk, vidí kolem sebe jak to dopadá.
Není to pomlouvání a rytí, ale zkušenosti. BOhužel se takové věci hooodně opakují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
27.2.20 10:37
@Evelin629 píše:
Pardón, ale takové komentáře tu nepotřebuji když mě neznáte. Nebydlím s našima už nějaký ten pátek, od 15ti let mám 2 brigády abych se uživila protože moji rodiče mi nic nedávají, do toho studuju a mojemu příteli je 36, proto se mi nechce moc čekat. Ale baví mě, jak jste všichni nekchytřejší. Radu mi dát můžete, ale takové kecy si nechte pro sebe. A naspořených peněz mám už tak dost. Takže když nic nevíte, tak hned nerozjíždějte do lidí. Děkuji :nevim:

Hele ja svuj predesly komentar myslela fakt dobre, precti si ho jeste jednou. Je to dobre minena rada od zeny, ktera uz odlozila ruzove bryle a diva se na svet trosku realneji, nez se divala v tech 19. Tak neber takove komentare jako utok, ale v klidu si sedni a zamysli se nad nimi. Porizovat si planovane dite ihned po maturite s pritelem, jeste o tolik starsim (nedokazu si predstavit jak dlouho spolu vlastne muzete byt), je proste blbost. Zkus se na celou situaci podivat trosku s odstupem a z dlouhodobějšího hlediska, chapu, ze to se ve tvem veku dela blbe, ale rozhodne ti to do budoucna muze usetrit hodne starosti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí